Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar suratsız değilim. Ama arkamdan sınıftaki erkekler soğukta demiş korkuyoruz da demiş. Ama sınıftaki erkekle arası en iyi olan kız benim. Dışarıdan ağırbaşlı olmak suratsızlık falan değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu benim taktığım mevzu değildi. Yurtta kızlar sora sora ben de taktım iyice. Mühendislik fakültesi ful erkek. En cirkin kıza bile tonla talep var. Elim yüzüm fiziğim düzgün. Bıktım da sebebi ne bunun. Sürekli dalga geçer oldular artık. Mühendislikte de bulamiyosan daha da bulamazsın vs vs. Yeteeer.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
sana yanasan kısıye yavsk muamelesı yaparsan hoslanmazlar tbı. insan insanla tanısır bu cok normaldır ya
Birilerinin gazına böyle çabuk geliyorsan ohooo
İlk bi milletin gazına gelmek yerine kendi düşüncelerinle hareket edebilecek birey ol sonra bakarsın erkek işlerine
Milletin gazına gelmek değil. 3. Sınıfa geldim ve harbi bu durumdan sıkıldım
O zaman flört et milletle
Ben sevmem öyle
O zaman hayatına birinin girmesi için henüz hazır değilsin demek oluyor bu. Flört etmezsen kucağına manita mı yağacak sanıyorsun? Soğuk olduğunu söylenişler birde. Çok bi alternatifin yok. Sana git herkesle flört et demiyorum birini bul samimi davran yeter
Yo hayır uzun ilişkim oldu 2 kere. İlişkim olduktan sonra gayet güzel flortlesen cilveli biriyim. Bahsettiğim onume gelenle flortlesmem. Ben ilk adımı atmk istemiyorum
Atma o zaman en azından daha arkadaşcanlısı davran🤔
Ya napayım ama tüm arkadaşlarım diyor. Dışarıdan çok gıcık burnu havada duruyordun, çok farklı biriymişsin alakan yok diye. Bilerek yaptığım bir şey asla değil. Öyle davranmaya çalışınca da yapay geliyo
Bölümünde arkadaşın yok mu daha fazla espri yap mesela ve ya daha fazla gül ufak değişiklikler büyük etkiler getirir
Var var. Belki de sınıfta bağıra bağıra sürekli espiri yapıp guldugumuz için uzaklar. Bı de bizimkiler çok kufrediyo falan
He olabilir şimdi. Küfür itici olur
Ben değil arkadaşlarım ama o ortamda bulunuyorum işte
Mühendislikte de bulamıyorsan zaten harbiden sorun vardır 😅😅
Var demek ki
Instagram kullanmıyorum balım
Ah be neyse
Ama sen kesin kız mısın 🥹🥺
Böyle güven endişen varsa zaten boş ver 😄
Tam bir erkek gibi konuştun 😂
Tövbe estağfurullah 😆
Ahahha neyse nasıl atcam
profili açtım
Benim gibi içine kapanık olursan sosyal yaşantın olmazsa kimse senle konuşmaz kimse seni görmez bile
Çok ciddi ve akıllı duruyosan ondan olabilir
Hadi inşallah
Bişey diyecem ben de seninle aynı durumda bir erkeğim anonim şekilde dmden bu konuyu biraz konuşmak ister misin cidden bir kıza danışmam gerekiyor bu konuda) olumlu-olumsuz bir cevap yazarsan sevinirim
Yok kanks uğraşamam böyle şeylerle
Peki yine de cevap yazdığın için sağol:)
Agshhdjs rica ederim kafanı yorma boş ver. Ben arada tak eder yazarım da kafamı yordugum bı mezvu değil. Gelmezlerse gelmesinler
Ya ben de takmam da işte bazı arkadaşlar bana kendimi sorunlu gibi hissettiriyor tam açıktan yazamayacam anlarsın belki onun için dmden konuşalım demiştim
Ne mühendisliği okuyorsun?
Yazılım
Kaçıncı senen
3.
Ya öncelikle endişe etmeni gerektirecek bir durum yok, iş hayatında da seçeneklerin çok geniş olacak. Çalışma arkadaşların da erkek olacak çoğunlukla.
Soruna cevap vermek için seni tanımak gerek. İlla ki iten bir şeyler vardır.
Bilmiyorum kendim çok taktığım bir şey değil ama sınıftakiler sürekli sana niye kimse gelmiyor. Sınıfta hepimize geldi ben olsam sana gelirdim falan filan. Yoksa zamanı vardır herkesin hoşlanmasına gerek yok. Adam gibi bı tanesi olsun ama işte
Ben de yazılım mühendisiyim bu arada. İş yerinde sevgilisi olmayan kız yok. Sen çirkin olmadığına eminsin dimi sndnsnjx
Göreceli ama özgüvenim yerinde. Kendimi beğeniyorum
Merak ettim ben de şimdi he. Üçüncü sınıfa kadar sevgilisiz gelmiş olman bile ilginç. Neden acaba...
Sevgilim oldu ama başka şehirdeydi. Kimse de görmedi beni onla. Üniversiteden hoşlanan olmadı sonuç olarak
Onunla nasıl tanıştın? Sosyal medya mı?
Yok arkadaşı benim arkadaşımdı. Fotoğrafımı görmüş 1 sene zorlatti tanışalım falan filan öyle
Anladım. Neyse hayırlısı. boş ver sevgili falan ya python kas.
Pyhton sevmiyorum hocam. d C++ adamdır
Haydaa. Ben de yazılım mühendisi C++ sevmez diye python demiştim :dd
C++ adamın dibidir bu arada. Gözlerim yaşardı sjdnnsd
Ahahhsah yok ya kim sevmiyo c++. veri yapıları ve algoritmalar gibi bı dersi pyhtonla aldığım için ömrü hayatım boyunca yıldızım barışmayacak
Valla genelde ağlıyorlar hocam çok zor diye :d
Bi de yazılımcılarda son dönemde front endci backendci diye kavramlar çıktı. C++ bunlara uymayınca dışlandı bence biraz. Front endci ne yaa :dd
Ben son dönem yazılımcılardanım yalnız ahajshhs
Söz meclisten dışarı snfnsndnsk. Sen C++ seviyorum diyerek farkını gösterdin zaten.
Hangi ünidesin:d
Bizim insaat fakultesi full şey ediyolar itü de
Çizgini bozma
Ucuz olana talep çok olur de
Suratsız falansındır
Skin vardır
Soğuksundur