ortalama bi guzelligim var derslerim iyidir (inek degilim) ama ara aira derslere çok katildigim da olur. Özgüvensizim ama benim ozguvensiz olmam zaten kimsenin benden hoslanmamasindan kaynaklanıyor. Sohbetim iyi bence ama okul ortamında kız yerine koyulmuyorum çok arada kızlardan sadece iltifat alıyorum o kadar
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılSoruda 2 temel nokta var. "Özgüvensizim" ve "Kız yerine koyulmuyorum".
Özgüven sorunu, karşı cinste her zaman olumsuz bir etki yaratır. Çünkü özgüvensiz insan sürekli dik tutulması gereken boş bir çuval gibidir. Bıraktığın anda yere yığılır. "Ben zaten... değilim!" şeklindeki cümleler bir kaç sefer tatlı gelir ama bir süre sonra "Eeeeeh güzelsin işte amma dilendin" hissini yaratır. Ayrıca, özgüvensizliğini başkalarının senden hoşlanmamasına bağlıyorsan, bu durumda kendini gerçekleştirmek için karşı tarafın onayına ihtiyaç duyuyorsun demektir. Şimdi bir düşün, okuldaki o gerzekler kim oluyor da seni onaylıyor? Nasıl bir hayat tecrübeleri var, hangi yetkinlikle seni onaylıyorlar? Senden ne farkları var? Diyelim senden daha iyi olsunlar, senden ne kadar daha iyi olabilirler ya! Birinin senden hoşlanıyor olması, seni harika bir insan yapmayacağı gibi; hoşlanmıyor olması da seni berbat bir insan yapmaz. Bir laf vardır, "Karşıdan karşıya geçen bir kara kedi görürseniz, bu kedinin yolun karşısında bir işi olduğu anlamına gelir!" derler. Birileri senden hoşlanmıyorsa, bu sadece o kişilerin senden hoşlanmadığı anlamına gelir. Bireysel bir tercihtir, genele yaymak manasızdır.
Kız yerine koyulmuyorsan; birşeylerden kendini koruyor veya yukardaki konuyu örtbas etmek için herkese kanka modunda davranıyor olabilirsin. Birine kız gibi davranırsan ve senden hoşlanmazsa reddedilmiş olursun. Beynin şunu söylüyor olabilir mi? "En iyisi hiç o topa girmeyeyim. Böylece reddedilmemiş olurum" (Lise hayatım boyunca yaptım bunu). Biraz düşünüp, taaa derinde nasıl bir endişen var onu bulmaya çalış.
Sevgiler.42 Yorumla- +1 yıl
" birine kız gibi davranırsan ve senden hoşlanmazsa reddedilmiş olursun " bu cümleyi anlayamadım
- +1 yıl
Senin dediğin gibi olmuyor işte. Erkeklerin tiksindiği çirkin bulduğu yüzğne bile bakmadığı iğrenç bir kız olmak kolay birşey değil. Üstelik pis olmadığın halde sıradan olduğun halde
Belki de seni ''bu kız bana bakmaz diye görüyorlardır '' :D Sorunu kendin de arama altta biri söylemiş onun da dediği gibi ulaşılmaz biri olarak gözüküyor olabilirsin :D ama belki de sende de sorun vardır bir itici tarafın falan olabilir belli olmaz. Unutma kendini sevmezsen kimse seni sevmez. güzel laftır doğruluk payı vardır.
20 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılKendini seversen herkes seni sever. Yaydığın enerjiye dikkat et. Mesela benim enerjim çok strese sokar insanları 😂 çünkü aşırı stresli ve sinirli biriyim. etraftaki insanları da etkiliyor. Ah bir de beden dili çok önemli benim yanıma korktukları için yanaşmazlar genelde. Bunu düzeltmeye çalışıyorum ben de 🤦🏻♀️
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
29Cevap
başkasından beklentini sıfırla tüm beklentin kendinden olsun ozaman özgüvenin artar başkasından beklediğin ilgiyi değeri sen kendine ver kendinle vakit geçir kendini ihmal ettiğin için özgüvenin düşmüş kız erkek fark etmez insanlar özgüvenli kişilerden hoşlanır egolu demiyorum bak özgüvenli kendine güvenen kendi işini kendi yapan insanlardan destek övgü beklemeyen kişiler kendi hayatına kendine önem veren kişiler önce kendine değer ver insanlardan bekleme sonra zaten çıkar karşına birileri
111 Yorumla- +1 yıl
Biliyor musunuz bende soru soran kişi ile aynı durumdayım. Buraya yazılan çoğu yorumu okudum hep özgüvenli olursan severler yazılmış. Ama işte öyle değil bazen gerçektende ne yaparsak yapalım olmuyor bizi seven biri çıkmıyor bu özgüvenle alakalı değil erkeklerle alakalı. Erkekler eğer yüzünü fiziğini beğenmiyorlarsa bir kızı insan yerine koymuyorlar sevmiyorlar umursamıyorlar. Erkekler için karakter değil dış görünüş fizik önemli. Bu yüzden oluruna bırakmak lazım kimsenin bizi sevmeyecek olmasını kabullenmemiz gerekiyor. Eğer özgüvenli olmaya çalışıp sevilmeyi beklersek daha çok üzülürüz. Ama şu da var insan sevgi konusunda kendine yetemez illaki karşı cinsden birinin de beğenmesini sevmesini değer vermesini ister hiç sevilmemek çok ezici çok acı ama bazen böyle oluyor
- +1 yıl
@Kitaproman12 Sizi anlıyorum ama malesef dediklerinize katılmıyorum. Bir insan için özgüven tabi ki önemli kendine güven bir insan kendine güvenmez ise hep kendini kısıtlar önyargılı yaklaşır her konuya anladığım kadarıyla da sizin çok fazla önyargılarınız var. Neden erkekler diye hepsini aynı kefeye koyuyorsunuz her insan ayrıdır yaşadıkları, düşündükleri ile her insan birbirinden ayrıdır erkekler de ayrıdır bir insan önce kendini sevmezse başkasının onu sevmesini nasıl bekleyebilir insanlardan beklediğiniz ilgiyi değeri önce kendinize vermeniz gerek o da zaten özdeğeri arttırır inanın bana böyle. Bir insan ben değerliyim herseyimle hatalarimla başarılarımla değerliyim benden bir tane daha yok demeli. Bu hayat da bir tane ve insan kendi hayatının başrolü isterse değiştirebilir insanlar zaten böyle zaten şöyle diye önyargılarla inan hiçbir şeyi değiştiremezsiniz bu hayatı böyle istemiyorsanız eğer değiştirin çünkü sizin hayatınız önyargılı olmayın herşeye negatif bakmayın iyi düşünün değişime kendinizden başlayın önyargılı görüşlerinizi bırakın kendinize de önyargıyla yaklaşmayın bir insan en çok kendine acımasız olabilir kendinizi hor görmeyin her insan sevilmeye değerdir sevgi göstermek çok değerlidir her şeye sevgi gösterin insanlara hayvanlara herşeye siz sevgi gösterdikçe o sevgi zaten size geri döner hayati sevmektir aslında bu ve insanlar bunu görür yüksek enerjiyi o sevgiyi bence düşünme sisteminiz yanlış ise bunu değiştirmekle başlayabilirsiniz beni yanlış anlamayın lütfen demek istediğim yanlış düşündüğünüz olaylara başka tarafından bakmaya çalışın insanları yargılamayın insanlar böyle o yüzden beni sevmiyorlar demeyin sevilmeye değersiniz kendinizi sevin sonra herkes sizi sevsin sevemeyen olursa da yargılamayın çünkü kimsenin hayatını bilemeyiz onun da belki yaşadığı zorluklar vardır sevgi gösterememe sorunu vardır bir kaç kişi size sevgi gösteremedi diye kendinizi değersiz hissetmeyin onlar o kişilerle ilgilidir
- +1 yıl
Sizi anlıyorum kesinlikle haklısınız ama benim en büyük acım yanlız olmak çünkü tek çocuk büyüdüm kardeşim olmadığı için hep yanlız kaldım. Kız arkadaşlarım var ama onlar yetmez ben evde yanlızım. Bide çocukken birçok kez kalp ameliyatları geçirdim vicudumda çok fazla ameliyat izi var. Evlenebilme şansım yok ama ilerde biri beni sevse böyle kabul etse ben yine de evlenemem. Çünkü kimseye bu acıyı yaşatamam ben zaten çok acı çekiyorum. Her gece ağlıyorum keşke evlenebilseydi keşke sevilseydim diye. Biliyorum kimse beni sevmek zorunda değil evet ama değersizlik beni bitirdi. Çünkü hiç evlenip yuva kurma ihtimalim yok bare tek bir kere seven biri olsaydı. Dediklerinizde haklısınız ama ben kendimi sevdiğimde özgüvenli olduğumda yine başkasının sevgisine ihtiyaç duyuyorum çünkü sürekli yanlızım ve bu çok zor birşey
- +1 yıl
@Kitaproman12 çok yanlış düşünüyorsunuz kendinize karşı çok acımasızsınız böyle olmayın kendinize acı çektiren sizsiniz sevgi yara izine bakmaz dış güzelliğin her türlü çaresi var bu devirde ameliyat yaraları estetikle kapatilabiliyor sizin gönlünüz güzel olsun gerisi halledilmeyecek şeyler değil kendinizi sevilmeye layık görmediğiniz için yalnızsınız ama yanlış düşünüyorsunuz sevilmeye layıksınız bence bunun için bir uzman desteği alabilirsiniz doğru düşünmenin yolunu bulursunuz herşeyin bir çaresi var dediğim gibi siz yeter ki kendinizden vazgeçmeyin bu hayat sizin hayallerinizdeki gibi yaşayabilirsiniz
- +1 yıl
Kendini sevilmeye layık görmediğin için yanlızsın demişsiniz ya ama bunu ben seçmedim ki. Mesela düşünüyorum bu zamana kadar hiçbir erkeği kırmadım küçümsemedim kötü davranmadım ama kimse beni beğenmedi bana karşı adım atan olmadı seven olmadı. Birinin beni sevmesi için hiçbir yapamam ki. Onlar isterlerse kendileri severler ben sevmemeleri için hiçbir şey yapmadım yani. Lise ve üniversite okurken erkeklerle pek konuşmazdım ama normal arkadaş gibi derslerde herkese yardımcı olurdum hem kızlara hem erkeklere. Ama işte üniversitede bile beni beğenen olmadı. O kadar yardımcı oldum derslerden geçsinler mezun olsunlar diye ve onlarda beni umursamayıp kibirli kızlarla evlendiler. Bu durum lisedeyken de aynıydı kibirli kızlara çıkma teklifi ediliyordu erkekler beni sevilmeye layık bulamıyorlar çünkü ben öyle kibirli kendini kusursuz sanan biri değilim bu yüzden de bende sevilebilecek bişey bulamıyorlar.
- +1 yıl
@Kitaproman12 erkekler sizi sevilmeye layık bulmuyorlar çünkü siz kendinizi sevilmeye layık olarak görmüyorsunuz onların sizi sevmemesini siz secmediniz doğru ama kendinizi sevmemeyi siz seçtiniz böyle olduğunuz sürece de malesef hayatınızda birşey değişmez değişim once kafada başlar sizin bu düşünce yapısını değiştirmeniz lazım kendinizi seçmeniz lazım siz kendinizi sevmeden başkalarının sizi sevmesini beklemeyin ve anladığım kadarıyla erkeklere karşı bir kin, öfkeniz var nefret ettiğiniz bir cinsin sizi sevmesini mi bekliyorsunuz siz önce kendinize sevgi vermedikçe kimse size sevgi vermez sürekli olarak kendinizi birileriyle kıyaslama halindesiniz durumlara karşı sürekli önyargı oluşturma halindesiniz olayların gerçek yüzünü görmeyi reddediyorsunuz erkekler sizi sevmedi diye sevdikleri kızları kötüleyerek kendinizi iyi hissetmeye çalışıyorsunuz kusura bakmayın ama sizin kendinizi sevmemenizin suçlusu kimse değil sevilen kişileri aşağılayarak kotuleyerek kendinizi iyi hissedemezsiniz kendinizi başkalarıyla kıyaslamayı bırakın
- +1 yıl
kendinizi neden olduğunuz gibi kabul edemiyorsunuz siz sizsiniz bugüne kadar yasadiklarinizla hatalarınızla başarılarınızla sizsiniz kendinizi olduğunuz gibi kabul edip kendinize acimadan kendinizi sevmek size çok zor geliyor bunu yapamadığınız için de sevgi kavramını kötülüyorsunuz yok kötü insanlar seviliyor diye bakın size tek birşey soyliycem her insanın icinde iki zıt kavramda vardır iyi de kötü de çok iyi bir insanın icin de de bir miktar kötü vardır çok kötü bir insanın icin de de bir miktar iyi vardır hiç kimse ya saf kötü ya da saf iyi olamaz ama biz insanları kendi menfaatlerimize göre yargılarız eğer arkadaşımız ise onun ıçindeki kötülüğü görmeden sadece iyiliğine baktığımız için severiz ama düşmanımızın iyiliğine değil kötülüğüne odaklaniriz siz kendi kendinize açtığınız yaranın sorumlusu olarak başkalarını kurban seçtiniz ve onlarin kötü olduğunu düşünüp sevgi kavramını kafanızda değiştirdiniz sevgi bu değil kusura bakmayın her insan sevilmeye değerdir çünkü her insanın icin de bir parça iyilik vardır biz o iyiliğe odaklanıp sevgimizi verirsek o da bizim iyiligimize odaklanıp bizi sever ama herkesten önce kendiniz kendinizi sevmek için bahaneler bulun başarılarınızı hatırlayın kendinizi olduğunuz gibi kabul edin ve sevilmeye layık olduğunuzu kendinize söyleyin bunu yapmazsanız kimseden beklemeyin çünkü birinin sizi sevip sevmemesi kendi seçimidir ama sizin kendinizi sevmeniz görevinizdir lütfen kendinize bu acımasızligi yapmayın siz kendinizi sevemiyorsunuz diye bunlar oluyor bunlar kimsenin sucu değil sevilen insanların da sucu değil herkes sevilmeyi hakeder sizin bunu aşmanız gerek emin olun bunu aştiginizda anlıyacaksınız uzman yardımı alın içinizdeki yarayı kanatip durmak yerine iyileştirmek için bir adım atın sizi ancak siz kurtarabilirsiniz bu durumdan yeter ki acı çekmekten vazgeçip kendinizi sevmeyi seçin
- +1 yıl
Dediğinizi anlıyorum sen kendini sevmelisin kendi kendine yetebilmelisin diyorsunuz zaten yanlız yaşıyorum tek çocuk büyüdüm. Her zaman yanlız yaşayacağım ve buna zaten alışkınım. Benim üzüldüğüm şey kimsenin beni sevilmeye layık bulamaması. Ben kendimi sevdiğimde kendimi sevmiş oluyorum tamam ama kimsenin beni sevmeyecek olması canımı çok acıtıyor. Yoksa bende biliyorum kimse beni sevmek zorunda değil zaten kimseyle görüşmüyorum kimse de benimle görüşmüyor. Ama sizin dediğiniz özgüven olduğunda herşey tamam olmuyor insan eksik oluyor siz bunu anlamıyorsunuz
- +1 yıl
@Kitaproman12 hayır siz benim dediğimi yanlış anlıyorsunuz ben size kendinizi sevin diyorum çünkü bu yalnızlıktan kurtulmanız için ilk adım ben size yalnız kalın demiyorum ki önce siz kendinizi severseniz insanlarda sizi sevmeye başlar önce kendinizi sevilmeye layık görürseniz insanlarda sizi sevilmeye layık görür ama siz herşeye herkese en çokta kendinize karşı o kadar öfkeli sinirli ve kırgınsınız ki sevilmemenin cezasını kendiniz dahil herkese kesiyorsunuz kendinizi manipüle ediyorsunuz ben yanlız kalıcam kimse beni sevmiycek diye size acı çektiren sizsiniz bunu görmüyor musunuz acımasızca kendinize saldırıyrosunuz kendinize vermeniz gereken değeri vermiyorsunuz kendinize vermeniz gereken sevgiyi vermiyorsunuz bu yüzden sevgi kavramına bile sinirlisiniz ama bunları değiştirmek sizin elinizde siz bunu değiştirmediğiniz sürece herkese ve kendinize karşı nefret öfke duymaya devam ediceksiniz siz bunu bir kaçış yolu olarak görmüşsünüz sevgi göremediğiniz herkesten nefret ederek kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz ama üzgünüm bu hiç bir işe yaramaz hatta sizi daha dibe çeker sevgi ruhun şifasıdır siz hayatınızdan sevgiyi çıkartıp yerine nefret koymuşsunuz onun gibi güçlü bir duygu diye ama yanlış yapıyorsunuz sevgi kalbi iyileştirir nefret ise kalbi hasta eder yorar
- +1 yıl
Bana acı çektiren şey kendim değilim. Ben durduk yere bunları yaşamıyorum durduk yere bu kadar üzülmüyorum. Asla sizin düşündüğünüz kadar kolay değil. Bunların hiçbirini ben seçmedim. Özgüvenli olduğumda ben kendime değer verdiğimde kendimi iyi hissederim bu zaten doğru haklısınız ama bu yeterli değil bana. Çünkü bende birileri için önemli olmak istiyorum birilerinin sevdiği olmak istiyorum bu kötü bişey değil ki sevilmeyi istemek kötğ bişey değil. Sürekli kendini sev diyorsunuz tamam ama ben kendimi sevdiğimde diğer insanlar beni sevmiyorlar ben sevilmek istiyorum siz sen kendine yetersin kimsenin sevgisine ihtiyacın yok diyorsunuz. Hiç sevilmemek çok da iyi bişey değil
- +1 yıl
@Kitaproman12 benim dediklerimi anlamamakta hatta yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz ben daha fazla birşey söylemeyeceğim söyleyeceklerim bu kadardı umarım mutlu olursunuz böyle düşünerek kendinize iyi bakın
- Eğitim & Kariyer konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılBiri mesaj atınca nasıl davranıyorsun, dışa verdiğin izlenim nasıl bunlar baya önemli. Ben çok çalışkan birinr yazmam mesela derslerine baksin hedeflerine gitsin diye. Eger çok güzelsen de güzel olduğun için yazmam dhdb
10 Yorumla
+1 yılOncelikle kndine guvenin olmali kendine guvenin olmadan dunya guzeli olsan ve cekimser olsan bir ise yaramaz once ozguvrn kimseden cekinmene gerek yok herkes insan ve herkes ayni konumda kimse senden ustun degil
216 Yorumla- +1 yıl
Biliyor musunuz bende soru soran kişi ile aynı durumdayım. Buraya yazılan çoğu yorumu okudum hep özgüvenli olursan severler yazılmış. Ama işte öyle değil bazen gerçektende ne yaparsak yapalım olmuyor bizi seven biri çıkmıyor bu özgüvenle alakalı değil erkeklerle alakalı. Erkekler eğer yüzünü fiziğini beğenmiyorlarsa bir kızı insan yerine koymuyorlar sevmiyorlar umursamıyorlar. Erkekler için karakter değil dış görünüş fizik önemli. Bu yüzden oluruna bırakmak lazım kimsenin bizi sevmeyecek olmasını kabullenmemiz gerekiyor. Eğer özgüvenli olmaya çalışıp sevilmeyi beklersek daha çok üzülürüz. Ama şu da var insan sevgi konusunda kendine yetemez illaki karşı cinsden birinin de beğenmesini sevmesini değer vermesini ister hiç sevilmemek çok ezici çok acı ama bazen böyle oluyor
- +1 yıl
@Kitaproman12 canim benim ben boyle bir sorunla hic karsilasmadim biliyormusun guzelim ama assiri degil ama yerimi biliyorum karsidakine taviz vermiyorum siz erkekler mukemmelmi saniyorsunuz onlarinda kndince kusuru sorunu var ama kadin namuslu olucak kadin guzel olucak bakimli olucak yok soyle giyincek boyle giyincek bu tamamen toplum yapisina bagli ben burda biraz olsun bu algiyi yok etmek istiyorum kndinizi her sekilde sevin ekinim guzel bir kizsin 3 5 erkek bakmadi diye ozguven kaybin olmus o 3 5 erkek iyiki bakmamis sevgili olsan seni yurekten zaten sevemezmis yaninizda duran kisi seni hersekilde kosulda sevmeli inan bana boyle kisiler vardir toplum algisini yok edelim lutfen kusursuzu degil kusurlariyla sevmeyi bilelim ve erkeklerde ayni sekilde zira kusursuz insan yoktur
- +1 yıl
Yok erkekler de mükemmel değil tabi ama hiç sevilmemek hiç değerli olmamak beni hep çok üzdü çünkü küçük değilim 25 yaşımdayım. Bu zamana kadar hiçbir erkek bana aşık olmadı sevmedi bu normal bişey değil beni kimse beğenmediğine göre ben dünyanın en çirkin insanıyım
- +1 yıl
@Kitaproman12 eminim guzelsin ama kndinizi sevdiginizi cok belli ederek gozunuzu karartiyorsunuz kndinizi karsidaki olmasada yasicama ayarlayip oyle sevin sevmek guzel birsey deger bilene canda verilir ama oyle insanlar varki sevdigini belli et kacarlar sen hep gururlu olcaksin kactimi pesinden gitmiceksin sen bir kadinsin ve degerlisin ciceksin ya sen seni koparmaya calisirlarsa sen kndine bakip cicek acicaksin kendi kendini kurutmakta neyin nesi ben seni Şu an tanimiyorum ama sevdim mesela cana yakin birisin iyimsersin hissediliyo duygusalsin cabuk kirilirsin narinsin senin degerini bilen elbet olucak sana tavsiyem her sana seni seviyorum deyip ilgi gosterene kosma once bak ozelliklerine sana uyuyormu laylaylommu ben bunla evlensem beni korurmu omur boyu yanimda dururmu bunlari sorgula uzme poncik kalbini 😘
- +1 yıl
Ama işte zaten karşıma kimsenin çıkmayacağını beni hiçbir zaman seven birinin olmayacağını biliyorum ve eminim. Bunu bile bile umutlu olmak beni sadece üzüyor. Beni seven biri ya da değerimi bilen biri olmayacak çünkü diğer kızlar gibi değilim erkekler beni çok çirkin buluyorlar fiziğim zaten güzel değil bu devirde karaktere aşık olan hiçbir erkek yok zaten tüm erkekler sadece fiziğe önem veriyorlar ama bunlar gerçek sevgi asla değil. Hiç sevilmemek de üzücü. Benim en büyük sorunum kabullenmek ben kabullenemediğim için böyleyim hiçbir zaman evlenebilemek yok benim kaderimde. Ama buna alışmak yerine üzülüyorum. Zaten ben çocukken belliydi hiç evlenemeyeceğim. Çünkü çocukken birkaç kez kalp ameliyatları oldum dışarıdan görüntümde bir sorun yok ama vicudumda ameliyat izleri var ve çok çirkin duruyor. Bu yüzden hiçbir zaman evlenebilme şansım yok ve zaten annem babam da evlenmeme çok karşılar annem asla evlenmeyeceksin kimsenin hayatını mahvetmeye hakkın yok senin kaderinde evlenmek yok eğer olsaydı bunlar başına gelmezdi diyor ama bende hak veriyorum çünkü kimse benimle evlenmek zorunda değil ki zaten evlense bile kısa süre sonra boşanır. Evlenmeyi sevgili bulmayı geçtim zaten de sadece hiç sevilmedim değer görmedim diye üzülüyorum. Ama annem babam kötü insanlar değiller onlar benim iyiliğimi düşünüyorlar çünkü biriyle evlensem beni aldatıcak kalbimi kırıcak vicudumdan dolayı bu yüzden hiç evlenmemek daha iyi zaten
- +1 yıl
@Kitaproman12 nasil boyle dusunurler ve soylerler cevrenin etkisiyle boyle dusunuyorsun psikolojini cok etkilemis nolmus ameliyat izi varsa herkesin kusuru var herkesin emin ol o yaralar senin kalbindeki guzelligi kapatirmi saniyorsun birinin yuzunde yanik olsa bile birakmiyor seviyor erkek olsaydim kesinlikle boyle dusunurdum eminim boyle dusunen insanlar vardir akli basinda biri boyle dusunur guzellik gecici bugun guzelsindir 5 yil sonra yasli buzusen kirisan surat onemli olan kalp guzelligi ama senin yuzunde guzeldir zaten kndini iyi hissetmiyorsan spor yap ne bilim kiyafetleri degistir tarzini istersen hani ben oneri veririm giyim konusunda anlarim ama umudunu asla kayvetme hani diyorsunya umutsuzum sevgilisi olmayan kalbini kapamis cok insan var hani bende sanki evlenmicem gibime geliyor ama nasipte varsa seni illa bulur sen kndini iyi hisset guzel ol kndine ozaman ozguvenin gelir sonra zaten o seni bulur
- +1 yıl
Çok haklısınız ama işte nasibimde biri yok. Keşke olsaydı ama yok. Hiçbir erkekle evlenemeyeceğim
- +1 yıl
@Kitaproman12 sacmalama ya nasip bu isler Allaha inan olmaz dedigin ne varsa ol der ve olur 😊😘
- +1 yıl
Siz benim yazdığım hiçbir şeyi anlamadınız kesinlikle hepsini yanlış anladınız. Ama yine de teşekkürler fikirleriniz için
- +1 yıl
@Kitaproman12 anladim hastalikli izi olan birini kim alsin diyorsun
- +1 yıl
Evet ama zaten bunu ben seçmedim bu tercih değil bu benim kaderim. Benim kaderimde evlenmek olsaydı şu an bu acıları çekiyor olmazdım. Bide lise ve üniversitede de kimse beni sevmedi bu durum beni daha çok üzdü. Keşke geçmişte sevilseydim en azından bununla avunurdum
- +1 yıl
@Kitaproman12 yani inan bana avunmuyorsun 1 kisi olsun tam olsun hayatinda zaten gerek yok nie sevilmicen ne eksigin var yaralarin senin icin bir eksi degil 25 yasindaymissin olgun dusun kim diuo sevilmicek biri oldugunu sana
- +1 yıl
Kimse demiyor ama kimse de sevmiyor ki. Erkekler dış görünüş meraklısı oldukları için beni umusamıyorlar. Bide kaderimden çok korkuyorum. Hayatım boyunca yanlız yaşamak zor değil ama üzücü işte. Ben aslında olgun biriyim her konuda ama bu konuda çok üzgünüm. Senin de vaktini aldım kusura bakma
- +1 yıl
@Kitaproman12 kiz ne vaktimi alcaksin ya sen ozguvensiz olunca eminim kaciyorsundur ee erkeklerde pesinden gelmemistir azicik ozguvenli olsan emin ol farkli olur
- +1 yıl
Ben değil erkekler kaçıyor ve beni beğenmiyorlar bunda benim bir suçum yok ki
- +1 yıl
@Kitaproman12 seninle konusup derdini dinlemeyi isterim burda cok uzadi
Ben erkeklerden de alıyorum ama işte kanka olarak görüyorlar beni
10 Yorumla
+1 yılSenin güzelliğini başkalarının görüşü veya yaklaşımı asla belirlemez. Farkındayım ister istemez insanların görüşlerini çok kafamıza takabiliyoruz ama dış görünüşten daha önemli olan birçok şey vardır senin kendine olan güvenin de bunlardan birisi. Sen her halinle sevilmeyi hak ediyorsun ve kendin bunun farkına varıp öyle davrandıktan sonra herkes de bunun farkına varacaktır.
10 Yorumla
+1 yılOkul oyle ztn muhtemelen lise 9 10. sinifsin 12 ye geç okulun en büyüğü olunca kim kimi nereye koyuyo gorursun
02 Yorumla
Soran+1 yılyani o zaman değerlenir miyim
- +1 yıl
Degerlenmek değilde değer gormek ayn
Selam, soğuk bir yönün vardır bakımsız da olabilirsiniz.
30 Yorumla
+1 yılBak efem
Kendini surekli baskalarina karsi
Ben ezigim ben kendimi sevmiyorum beni kimse bgenmiyor v. b diyormusun00 Yorumla
+1 yılKonuşmak istersen kendini iyi hissetmiyorsan konuşabiliriz
00 Yorumlaya şimdi şöyleki erkekler burnu havada özgüvenli kızlardan hoşlanır
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkes sevgilisi vardır bunun diyip kimse duygularını söyleyemiyordur bence cşsçşqşsşf
00 Yorumlaama zamanla bu işler bir anda olmuyor
yabancı dil öğrenmek gibi düşün00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenden de kimse hoşlanmıyor hoşlanip konuşmak istediğim kızlar reddediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben iltifat bile almıyorum sevgilimle konuşurken hatta flört buluşmak isterdi bende oyalardım çünkü özgüvensizim acaba beğenir mi falan çok kötü bişi psikolojik bakımında ama yapacak bişi yok onunda muhakkak bi çözümü vardır umarım
10 Yorumla
+1 yıltanışma imkanı verirsen eğer neden senden kimse hoşlamadığını veya aslında çok hoş birisin onlar aptal bence diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılTanışmamız gerek öyleyse özgüvenini tavan yapmanın vakti ve çok fazla tavsiye verebilirim ısrar yok 🙂
00 Yorumlasen biraz erkek ortamlarına katıl. girişken ol biraz
00 Yorumla
+1 yılValla açılmalısın bu devirde yoksa iptale bağlarsın 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBen hoşlanırım eğer istersen
04 Yorumla
Soran+1 yıldaha gormeden tanimadan hoşlanırım diyorsun
- +1 yıl
O kısmı espiri tabi sende anlamıyorsun tanışmak istedim zaten
Soran+1 yılteşekkürler ama istemiyorum
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKanka ben ama yaramazım istersen
00 Yorumla
+1 yılBen hoslaniyorum ya o yeter
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 494 cevap paylaştı. Neden kız yerine konulmuyorsun onu anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de böyle düşünüyodum ama illaki seven biri oluyo. Sakın problemi kendinde arama.
00 YorumlaSen aşka gidemessin aşk sana gelirr
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Foto at ciddi ciddi cevap vercem
00 Yorumlaazcık kırıt sende gelırler
00 Yorumla
+1 yılBence senin yolun parlak böyle devam et bence
10 Yorumla
+1 yılBelki ulasilmaz gorunuyorsundur.
10 Yorumla
+1 yılSen beni bul hallederiz.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bilmem.
00 Yorumlaben hoslanirdim gorseydim
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 516 cevap paylaştı. Ben talibim sana
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç
00 Yorumla
+1 yılZamani gelince olur
00 Yorumla
+1 yılsen öyle hissediyorsun da ondan 😉
00 Yorumla
+1 yılHoşlanan olur illa
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılElbet hoşlanır zanla
00 Yorumla Güzelmisiniz
00 Yorumla
+1 yılTakma yoluna bak senide seven çıkar
00 Yorumlatanımdn ne demeli
00 Yorumla
+1 yılBen hoşlandım.!
00 Yorumla
+1 yılBoşver
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Bireyin kendini sevmesiyle oluşturulan temel şeyler vardır. Kişi en başta kendini severse ve benimser ise çevreye verdiği enerjiyle çok farklı yansımalar meydana gelir. Şimdiii... Bir ortama girdiğimiz zaman beden dilimizden tutunda ses tonumuza kadar çekimser kaldığımız durumları direkt olarak belli ederiz. Bunun çoğu zaman farkında olmayabilirsiniz.
Artı bir insana ilgi duyulması için illaki çok güzel olmasına gerek yoktur. Enerjiniz iyi hissettirirse inanın karşı tarafın enerjisi otomatik olarak geliyor. Hani derler ya bazen" hiç göründüğün gibi biri değilmişsin" "çok güzel değil ama bir çekiciliği var" "acayip güzel sohbet ediyor" falan filan. İşte bunlar önemli olan. İletişim kurmak, kendinizi sevmek, kendinize sonsuz güvenmek, hatalarınızı bile kabul etmek, doğal olmak, sevecen olmak, asabiyetten kaçınmak, değerli gördüğünüz ortamlarda bulunmak vs...
Emin olun siz o güzel enerjiyi bir açın bakın, ne güzel enerjilerle doluyor hayatınıza. Sürekli olumsuz ve umutsuz düşünmek yerine huzurla uyanın güne.
Sevgiyle☘
enerjinize aşık oldum 1 çay içelim mi hanımefendi