Eşim istemedim şeyler yapıyor kadınlarla cok labali davranıyor ne yapsam bu davranışından vaz gecer imtikam mı almalıyı?

Eşim defalarca konuşuyorum anlamıyor. daha dogrusu işine gelmiyor iş yerinde bayanlara cok fazla labali oluyor cıvık davranışlar sergiliyor. yani beni sinir etmeyi başarıyor anlatıyorum anlamıyor anlamak istemiyor desem daha dogru olur... ben evdeyim ya benim öyle ortamım yok beni kesede keklik görüyor galiba ac tokun halinden anlamaz derler ya hani, üzüldüm için ve cözüm bulamadım için RÖL YAPIYORUM ilk fırzatda karşıma çıkan erkege cıvıklık yapıp labali olmaya calışıyorum sırf eşim yanında yapıyorumki oda rahatsız olsun anlasın beni diye ama cok zorlanıyorum acıkcası başka erkeklere rol geregi böyle şeyler yapmak utanıyorum, Napıyım o beni mecbur etti buna agladım üzüldüm anlamadı 😭😭kafasının dikine gidiyor hep konuştum yine anlamıyor yaptı şeylere bir kılıf buluyor yok benim karekterim bu cıvık insanım diyor aklınca beni uydurdu palavralara inandıracanı sanıyor napsam siz söyleyin lütfen
Eşim istemedim şeyler yapıyor kadınlarla cok labali davranıyor ne yapsam bu davranışından vaz gecer imtikam mı almalıyı?