farklı ırktan birini sevdiniz mi?
sevdiniz mi? :D ah detaylar
sevdiniz mi? :D ah detaylar
Mısırlı bir erkekle 2 yıl çıktım. Tanığım en romantik erkekti. Onun bana yaptığı süprizleri filmlerdeki milyonerler yapmıyor. Sürekli güllerle karşılardı beni. her tarafta güller çiçekler, uçak kiralamalar, bir sürü ülke şehir gezdik. Arabaya binerdik nereye olduğunu söylemezdi 2-3 saat spra süper bir yerde olurduk. Ben Türkiyeye dönmek zorunda olduğum için olmadı evlenemedik...
Kısa süre Ermeni Amerikan İrlandalı karışımı bir çocukla çıktım. Hiç duygusal değildi ama benim tam erkek versiyonumdu. Beraber spor kamplar tüfek geziler çok eğlenirdik ne zaman bir araya gelsek sürekli kahkaha atarız güleriz. Ama ikimizin ailesi de milliyetçi asla evlenemezdik o yüzden hala dostuz. Her gün mesajlaşırız geyik yaparız. Türk olsaydı bir saniye bile düşünmez evlenirdim.
Bu ikisini sevdim gerçekten, Mısırlı bana olan aşkıyla kendini sevdirdi, Ermeni de imkansız aşk olarak.. İkisiyle de cinsel bir münasebetim olmadığı halde ikisi de beni çok sevdi. Başka ırklardan çocuklarla da çıktım ama hiç birini sevmedim.
Esasında ana dilde aşka inanıyorum. Türk erkekleri kadar hiç biri kalbimi kırmamıştır. Türk erkekleri çok odun çok kaba süpriz filan bilmez anaları çok şımartmış. Ama işte nasip kısmet ben de o odunlardan biriyle evleniyorum.
yalnız dikkat et, çok güvenilir değiller. Dediğim gibi Türk erkekleri odundur ama içten pazarlıklı değildir sinsi değildir. En nihayetinde Türkle evleniyorum. Hiç bir zaman bana süprizler yapmayacak şaşırtmayacak sevmiyor öyle şeyleri. Ama güveniyorum gerçekten dürüst birisi. Romantizm bir yere kadar güvenmek en önemlisi. Mısırlı beni çok aldatmış sonradan öğremdim.
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
İşe ilk başladığım zaman beni moskova ofisine gönderdiler. O zaman 4 ay bir rus kızla ilişkim olmuştu.
Arjantin'de (yine iş için) bulunurken, bir sevgilim olmuştu. Kızla sadece 20 gün çıktık. Hergün yazışıp, sohbet ediyorduk. Ama zamanla aradaki mesafeler uzadı. Aramız soğudu ve bitti.
türkü buldukta yabancisimi kaldi :D
Cevap
39Cevap
Rus kız arkadaşım oldu. Yunan bir kız vardı onla yurumedi. Bende yabancı çok oldu arkadaş ve sevgili olarak.
sevdim birkaç kez işimden dolayı turizmde çalıştım e bir de animatör olunca tabii her hafta yeni aşklar tutulduğum zamanlarda oldu alkole vurdum kendimi :D kışa inşallah gidicem birisinin yanına polonyaya :)
Evet Koreli ✌🇰🇷ama burda tanıştık ve Türkçeyi yeni öğreniyordu çok uğraştım çok 😊🙃🤗😁😊🙈
aşk olmasa da kısa süreli bir polonyalı ve hollandalıyla olmuştum. biriyle 3 ay biriyle 15gün
şu an var :D Cidden alınmasın kimse ama çoğu türk kızından daha iyiler bir çok açıdan
Oldu avrupada okudugum 5 ay boyunca olmustu neden sordun ki?
Benden hoşlanan olmuştu. Ama sevgili olarak kabul etmedim, arkadaşım olarak kaldılar. (:
farklı ırktan lise de bir çocuk sevdim ama o insan ırkından değildi sayılır mı?
Yok ya bizimkilerle anlasamiyoruz ki onlarla nasil iletisim kuruyum 😀
Olmuştu ama türkiyede yaşıyordu 6 yaşındayken gelmişler.
sevmedim yabancı ırktan birini fakat alman, finlandiyalı, ingiliz sevgilim oldu
sevgilim değil ama tek gecelik bir ilişkim oldu, beyler farkı fark ediyosunuz gerçekten :)
Koreli ve malezyali sevgilim oldu
Rus bir kiza caktim adini bilmiyom sayilir mi😃
Evet (rus, bulgar, gürcü, çinli, özbek, ingiliz)
Olmadı ama kubiak michal olaydı keşke
Hoslanmistim bir kizdan kucukken😁
en çokda yabancı oldu maalesef
olabilirdi olmadı : ((
Evet Hollanda vatandaşı idi siyah tenli
Evet ilk sevgilim ingilizdi. Ne gunlerdi bee.
Kürt vardı bir tane sayılır mı?
İsrail li bir hatunla oldu olacaktı
ilk sevgilim iranliydi
evet 3 tane oldu
sevmedim de bol seks yaptık :D
Evet oldu.
Evet oldu
Tatilde cinsel iliski oldu
olmadı
evet
Alman ve Tunuslu
Olmadı
olmadı
Evet.
Evet
Olmadı.
hayır
Sevmedim
ayrıldıgımızda oldu
Olmadı
Platonikse evet
oldu
Çok oldu.
Olmadı
evet
oldu iki tane
Oldu hahajh
maalesefff
olursa güzel olur
Rus oldu bir kere 😂
Hayır olmadı. :D
Oldu evet
Olmadı😀
olmadı maalesef :D
olmadı
Yok olmadı
Olmadi
Olmadi
Evet. Türktü:)
aslen van. irkcilik yapmayin. dr um. egleniyoruz surda.
:) ümidini kaybetme :)
deli ya. gece geceiyi güldüm valla:)
saatci mi zenci mi kim?
vay. benim gibi kavruk tenli dr varken:)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar