Olduysa hangi ülkeden oldu?
Erkeklerin yarısı sallayacak eminim akmdkskkdk
Erkeklerin yarısı sallayacak eminim akmdkskkdk
Oldu.. Lise yıllarında tarayıcı ile oynadığımız bir oyun sitesinden Meksika'lı biriyle tanışmıştım... 2 sene falan baya baya sevgili gibi takılmıştık... fdsfsdfsd
Cevap
18Cevap
Hiç olmadı, olmasına da gerek yok ya. İlgimi çekmiyorlar zira, Türk yeter bana.
olduda 15 yaşımdaydı alman ama ben almanca konuşamazdım o turkçe konuşurdu :D
Benim degilde 2 3 kisinin endonezyali sevgilisi vardi
Oldu ama hayallerimde
Ahakahsjdhjd
sjsjsjs söyleyesim kaçtı öyle yazınca 😂 ukraynada yaşadığım için bir süre orada olmuştu haliyle 😂
Yok olmadı, mesafelerden dolayı sıcak bakmıyorum.
Yerli malı en iyisi ☺️
Olmadı ama türk istemiyorum türk kızları zeki değil. Yabancılar iyi eğitim aliyor yabancı olsun nereli olursa olsun farketmez
Yaa knk bıkmadınız mı kendi ülkenizin insanına sallamaktan? Ve bunu birbirinizden duyarak yapıyorsunuz eminim hayatına giren kız sayısı 5'i geçmemiştir. Yabancıları altından filan mı yaratıldı sanıyorsunuz? Bende Türk sevgili istemiyorum ama bunu yabancılar Türk erkeklerinden farklı ya da daha iyi diye değil tamamen kültür karmaşasını sevdiğim için. burada sana Türk erkeklerini genelleyerek bin tane kötü özellik yazarım ama sorun şu ki dünyada ki tüm erkekler ve kadınlar aynı. Mesela Türk erkekleri Türk kızlarını kötüleyip Rusları Ukraynalıları över benim bir sürü Rus ve Ukraynalı sevgilim flörtüm oldu onlarda aynı şeyi kendi kadınları için söylüyor. Amerikalılar, fransızlar ve İtalyan lar da aynı şekilde oralardanda bir çok kişiyle arkadaşlık kurdum flört olarak takıldım ve bizzat gidip oraları gördüm bunun üzerine böyle söylüyorum. Yabancıları daha iyi sanıyorsan yanılıyorsun çok daha kötüleri de var yabancı diye bu kadar büyütmeyin ve artık kendi ülkenizin insanını aşağılamaktan vazgeçin sevmek zorunda değilsin ama aşağılayamazsın
Benim olmadı ama bi rus olsun isterdim sjjsjs
Patan varsa olur canım ksjdjd
Paran
Maalesef djsjsj
Rus ve iranlı olmuştu
Evet türk sevgilim oldu
Yabancı sevgilim olmadı
oldu geçti
Oldu
Türkle bile anlaşamayan ben 😅😁😂😂
Ahajahsjdj neden acaba
Ayni dili konuşup anlaşamayan ben hiç dilini bilmediğim bı kızla ancak tek bir konuda anlasirim 🧐😎😂
Sen peki 🧐
Ne ben
Sen hiç birlikte oldun mu yabancı bı erkekle
Evet oldum
Bana mesaj atarmısın. Nerede yaşıyorsun dil var mı sende
ukraynalı oldu, savaştan dolayı türkiyeye gelmişti
Olmadı
Hayır bırak yabanci sevgilim olmadı hiç
Olmadı
Olmadı
Rusla birgünlük oldu
O sevgili olmuyor yalnız