Sevgilim bir süre kafasını dinlemek istediğini ve bunaltmamamı söyledi ayrılmak mı istiyor?

merhaba arkadaşlar ,
mayısta 5 senemiz dolacak bu zamana kadar tabiki kavgalarımız oldu güzel anılarımız oldu fakat en son hafta sonu çok güzel bir yere ablamı da alarak gittik. orda söylediklerinden dolayı ( şaka tarzı) ben alınganlık yaptım ve neredeyse tüm gün surat astım ilgilenmedim resimlerde bile gülümsememişim. daha sonra çok ayıp ettiğimi anladım ama çok geç oldu. o günden beridir bana karşı her hareketi soğuk. Adım atsam merak eden sevgilim git gez kafa dağıt diyor ne kadar içten dıyor bilmiyorum. eskıden her fırsatta benı arardı 1 haftadır ben arıyorum zoraki konuşuyor. bu sabah böyle olmayı sevmıyorum uzuluyorum dedım ve o gun ıcın özürller diledim. yine aynı seyı yapacaksın bugun ıyı yarın kotu olucaksın ben yoruldum bıraz kafamı dinlemek ıstıyrum çok bunaltıyosun herseye bı trıp yapıyosun sureklı soruyosun dıye çıkıştı ayrılalım demenın kibarı değilmiydi bu hareket. bende sordum açıkça ayrılalım dıyosan soyle cunku haklısın dedım bencilce ve saygısız davrandım dedım. ayrılmadık sadece bir sure benı rahat bırak sorma cok ılgılenme dedı bu zamana kadar benle o ılgılenıp ustume düşmüş ben fark etmemısım çabalamış sımdı bıraz nefes almak ıstıyomusş. Ben ona guvenıyorum cunku ne olursa olsun asla hiçbirşeyini saklamadı benden. hep açık ve netti kırılsam dahi söylemek istediğini yapmak ıstediğini yapardı. başına gelen var mı ben ne yapmalıyım. Başka bırısınden etkilenmiştir belki aklı sımdı ondandır denicek olmazsa bitirmemiş zaten senle devam edecek diyen arkadaşlarım oldu. eğer onla ıyı olursada seni bırakacak ben duşundum taşındım diyerek dedıler. başına gelen var mı? tüm fikirlere saygım sonsuz sonuna kadar yazımı okuyup cevap verebileceklere şimdiden teşekkür ederim. ÖZellikle erkek arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler şimdiden
Güncellemeler
1 yıl
2 senedir beni aldatıyormuş 5 sene çöp
Sevgilim bir süre kafasını dinlemek istediğini ve bunaltmamamı söyledi ayrılmak mı istiyor?