Sevgilim evden dışarı çıkmama izin vermiyor?

ailesiyle başka bir şehire taşındılar ve dışarı çıkarsam ayrılırım senden biter diyor karşı geldiğimde ağlıyor bağrıp kızıyor bana benim için hiçbirşeyden vazgeçemezsin diyor kendisi hep dışarıda ailemle bile tatillere gitmeme dışarı çıkmama izin vermiyor evde olucaksın diyor kuafor gibi bahaneler uydursam da kime güzel olucaksın diyor ve yine izin vermiyor her istediğini yapsamda hiç yetinemedim hattımı değiştirdim onun için sadece ona verdim numaramı hesaplarımın her birini sildim evde olduğumu anlamak için konum attırıyor yeminler ettiriyor film dizi bile izlettirmiyor erkek varmış diye pc kullanmak kesinlikle yok sürekli artık ne yapcağım konusunda en ufak bir fikrim yok ve herşeye ragmen onu üzdüğümü söylüyor makyaj kullanmak kıyafetlerim ve bir çok şey sadece bana güzel ol deyip geçiyor kendimden 1 yaş küçük erkek kardeşimle konuşmuycakmışım ama şunu anladım ki herşeyin suçlusu benim fazla yüz verdim şimdide acısını çıkartıyorum sabır denen birşey kalmadı artık ne kadar uyarsamda boş ne kadar sevsemde ne yapsamda artık beni anlar?
Sevgilim evden dışarı çıkmama izin vermiyor?