ailesiyle başka bir şehire taşındılar ve dışarı çıkarsam ayrılırım senden biter diyor karşı geldiğimde ağlıyor bağrıp kızıyor bana benim için hiçbirşeyden vazgeçemezsin diyor kendisi hep dışarıda ailemle bile tatillere gitmeme dışarı çıkmama izin vermiyor evde olucaksın diyor kuafor gibi bahaneler uydursam da kime güzel olucaksın diyor ve yine izin vermiyor her istediğini yapsamda hiç yetinemedim hattımı değiştirdim onun için sadece ona verdim numaramı hesaplarımın her birini sildim evde olduğumu anlamak için konum attırıyor yeminler ettiriyor film dizi bile izlettirmiyor erkek varmış diye pc kullanmak kesinlikle yok sürekli artık ne yapcağım konusunda en ufak bir fikrim yok ve herşeye ragmen onu üzdüğümü söylüyor makyaj kullanmak kıyafetlerim ve bir çok şey sadece bana güzel ol deyip geçiyor kendimden 1 yaş küçük erkek kardeşimle konuşmuycakmışım ama şunu anladım ki herşeyin suçlusu benim fazla yüz verdim şimdide acısını çıkartıyorum sabır denen birşey kalmadı artık ne kadar uyarsamda boş ne kadar sevsemde ne yapsamda artık beni anlar?
Cevabın nedir?
+1 yılKendi yazdığın cümlelerde, kendin okuduğunda olan yanlışların altını bir bir çizemiyorsan, sağlıklı bir psikolojide olduğunu söyleyemeyeceğim. Erkek dediğin çok değil iki gün sonra sıkılacaksın ki sıkılmışsında. Bırak, kendi değerinden ödün verme, önemli olan onun ne istediği değil ikinizin ne istediği, neleri yapabildiğiniz ve ne kadarıyla mutlu olduğunuz. Sen balkona bile çıkamazsın, o arkadaşlarıyla kahvede takılır akşamları. Hayalinde ki ilişki, birliktelik bu mu, ya da bunu hak ediyor musun? İyice bir düşün sen.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benzeri durum benim başımda da var sadece o kadar baskılı değil. Allah aşkına sevgilin seni öyle görüp kabul etmedi mi? Ne bu kısıtlamalar. Lütfen sende alttan alma yapmak istediğin ne varsa edebince yap ve içinde ukte bırakma. Ailen bile sana bu kadar karışmazken onun ne haddine? Bu kadar sıkması doğru değil. Sen onun dediklerini yapmaya devam ettikçe hep daha fazlasını isteyecektir. Uygun dille yapayacağını ondan önceki hayatında nasıl olduğunu anlat. Eğer hala anlamaz ise de önemseme çok kaybeden kendisi olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım salak mısın sen? Kocan mı? Baban mı? Elin oğlu sonuçta. Seni insan yerine koymuyor. Evlensen neler yapar kim bilir? Bu sevmek değil, bunun ki bildiğin psikolojik sorunlu. Özgüvensiz kompleksli birisi.
02 Yorumla
Soran+1 yılmesafe var güvenmiyor
- +1 yıl
Sana güveni yok. Ne olarak görüyor seni biliyor musun? Sokağa çıktığında herkese boncuk dağıtacak, ona boynuz takacak biri olarak görüyor seni.
+1 yılmalın önce gidenisin ulen senin gibi mal sevgilim olmadı çok istiyorsa gelsin istesin aynı evde yaşayın sana karışsın o radan evden çıkarsan ayrılırım ne demek miktir gitsin sende bu kafanı al miktir git
110 Yorumla
Soran+1 yılmiktir git ne ya mal felan değilim çok yüz verdim şimdide düzeltmeye çalışıyorum düzelmezse herkes kendi yoluna baksın severim yine ama daha da katlanmam
- +1 yıl
miktirgit s koyduğun zaman ki kelime ama senin gibi kızlar bize neden gelmez ki
Soran+1 yılneden çok sevdiğimden mi
- +1 yıl
aynen senin gibi bir kız beni sevse allah dan ne isterim daha ölene kadar ömürlük olursunuz ama maalesef sizi yok edecek kişileri bulmakda üstünüze yok
Soran+1 yılaramıza giremezler giren olursa sıkıntı büyük
- +1 yıl
dediğim gibi senin gibi bir seven bize denk gelmez böyle heriflerin elinde oyuncak oluyorsunuz
Soran+1 yılbenim için ağlayan birini nasıl bırakıcam?
- +1 yıl
timsah da ağlar yemek yedikten sonra o zaman diyeceğim şu adamsan gel iste evlenelim beni kısıtlayamazsın diyeceksin evde tutamazsın beni diyeceksin oda evden çıkmayacak o zaman
Soran+1 yılilk adam edicem
- +1 yıl
aferin helal
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
27Cevap
Ya bak bu güne kadar seni çok sevdiğini düşündüğün için katlanmışsın belli ama artık bu yazdıkların katlanılamaz ruh hastası falan olması lazım dizi film izletmemek nedir ya? Seni sevmekten çok bence sana takıntısı var ve eğer kendi hayatını yaşayıp her gün dışardaysa hele seni kısıtlamaya hiç hakkı yok. Annen mi baban mı o kim yani ev hapsi yaşatıyor sana? Uzak mesafeler falan bir şey bahane et veya beni bu kadar bunalttığın için ailem seninle görüşmeme razı değil de bu iş olmaz falan de kırmadan fazla ayrıl daha da muhattap olma bu kadarıda aşırı çünkü. Herşeyin bir dozu olmalı
00 YorumlaO senin sahibin sende onun kölesi değilsin. İnsanlar sevgili dedikleri başka insanlarla sadece birlikte yürürler, herkesin yine kendi özel ilgi alanı, düşünceleri ve özgürlükleri olmak zorunda. Bir kişi bunu en ufak ihlal etmeye kalkarsa seni kısıtlama cüretini gösterirse ki senin sevgilin aşırı derecede aşmış artık hastalık derecesine getirmiş mevzuyu kesinlikle bitirirdim ben olsam. Asla asla katlanamam benim hayatımı ele geçirmeye çalışan birisine.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha o beni üzüyorsun ayağına seni istediği kişi ve ailesinin istediği kişi yapıp bir güzel kıvama getirip nikahı basar bir daha da kendini aynada bile tanıyamazsın. Onun kafası kız dediğin evde kırar dizini oturur kafası. Seni işe de yollamaz çalışmak istesen okula da yollamaz erkek var diye. Kendini Topla sen senlikten çıkmışsın. Psikoloğa gidin bence çift Terapisi falan çünkü ona da yazık bu kadar psikopatlık onun bünyesine de zarar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBukadar şeye rağmen sen bununla hala berabersin demek çok ilginç, defet gitsin yahu bune böyle?
10 Yorumla Sen insanmisin ilk once buna karar ver sen insanmisin allah seni yaratmis akil vermis bes vakit namaz demiz oruc demis yapmazsin elin ne yudugu beliraiz cocugunun her dedigini harfiyen yaparsin sen insanmisin
05 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim
Soran+1 yılteşekkür
- +1 yıl
Aklinizi basina alin baban sunu yapma dese kizar bagirir inadina yaparsin cocuk seni mali gb kulaniyo sende buna sevgi diyorsun sen kole olmayi seviorsun benim aklim yok fikrim yok diyorsun sen bana ne yapacagimi soyle diyorsun birde ilerde ne olacagi belli olmayan ne yedigi naptigi belirsiz birini seviyorum diyorsun acinacak haldesin resmen
+1 yılAllahım sana yalvarıyorum eğer bir gün bana kız çocuğu vereceksen bunlar gibi mal ve beyinsiz verme aklı başında bir kız olsun.
27 Yorumla
Soran+1 yılsadece sevdiğimden beyinsiz değilim bu kadar seveni de bulamaz ama sevgi artık soğuttu sevdiğim güne pişmanım.
- +1 yıl
Allahım tekrarlıyorum böyle mal olmasın Allahım ben yetiştireyim büyüteyim elin oğluna köpeklik kölelik yapsın böyle bir aptalı kaldıramam Allahım.
Soran+1 yılkölelik yapmıyorum sevdiğimden katlanıyorum ama emin ol soğuttu böyle
- +1 yıl
bu dünyadaki tek gerçek sevginin ananın babanın evladına olan sevgisi olduğunun farkına varamayacak kadar aptal olup elin hıyarlarına sevgi diye köpek olacak kız çocuğundan koru beni Allahım .
Soran+1 yılkorusun Allah senı hadi kaybol
- +1 yıl
Dualarım kabul olur insallah.
Soran+1 yılinşş
+1 yılKafanıda cebine sokup dolaş evin içinde en iyisi 😂😂
24 Yorumla
Soran+1 yılhayır kesinlikle bitcek artık öldürdü
- +1 yıl
Sen ondan ayrilirsan kesin intihar eder o
Soran+1 yıl@Yoldangecenbiri0 yapıcak artık onuda
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılkaç canım biran önce. ardına bile bakmadan kaç. bu sevgi değil. hayat böyle geçmez. bıkarsın. bezersin ben sana diyeyim. ardına bile bakma, yol ver gitsin.
00 Yorumla Trolsun trol degilsende salaksin sana iyi oluyor hakediyorsun ama buraya gelipte bu soruyu sormana gerek yoktu oturup dusunsen cevsbini bulurdun zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılsalak değilim sadece seviyordum ama soğuttu ve sıktı
Soran+1 yılüzülüyorum da zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkızım sen delimisin o hasta hasta anlayamadın mı daha erkek kardeşinle konusmıycaksın ne demek bence hemen kendini kurtar ondan
00 Yorumla
+1 yılKendine güvenen bir erkek olsa benden iyisini bulamaz nasıl olsa der ve serbest bırakır. Kıskanç insanların özgüven sorunu vardır.
00 YorumlaSenin hakkında bu kadar söz sahibi olmasına izin verme. Sen kendi hayatını yaşıyorsun, onun hayatını değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen kölemisin. ? böyle aptalca durumu neden yaşıyorsun? özgürlüğünü kimseye borçlu değilsin. böyle aptal ergenlerin hayal dünyaların da köle gibi yaşıyorsunuz.
00 YorumlaBu cocuk normal degil, cidden soyliyim sana. Hastalikli, takintili bir sekilde kiskanc. Yol yakinken ayril ne olursa olsun.
00 Yorumla
+1 yılNerede bir öküz var mıknatısla çekiyorsunjz sanki @mk...
06 Yorumla
Soran+1 yılnedense güldüm ya
- +1 yıl
Gülersin tabi çirkin şey :)
Ulann bu ruh hastasıni çok mu aradin be? :(
Soran+1 yılaramadım o beni buldu sonra aşık oldum ya şlsdgjdf
- +1 yıl
Sanalda mi buldun?
Soran+1 yılhayıır
- +1 yıl
Eee nedir o zaman bu tuhaf durumlar?
Bad poposuna tekmeyi geç.
Yoksa köle ruhlu musun sen?
Salakca bir düşünce bence o kadar takıntılı olmak anlamsız Güven duymayı bilmeli insan
01 Yorumla
Soran+1 yılgüvense hallolcak herşeyde olmuyor
+1 yılSevgilin bence ruh hastası. Kıskanmak, kıskanılmak bazen güzel olabilir de, kimse kimsenin esiri değil
012 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
Çok sıkılmış olmalısın.
Soran+1 yılfazlasıyla sinirden ağlıyorum artık
- +1 yıl
Bu durumu aşmanın yolu var aslında
Soran+1 yılevet yavaştan bitirmek
- +1 yıl
Sen bayaa kızmıştım ona. Yazabilir misn
- +1 yıl
Kızmışsın :)
Soran+1 yılsövüyorum arada
- +1 yıl
Yazabilir misin bana
Soran+1 yılneden yazıyorum
- +1 yıl
Peki, Allah yardımcınız olsun
Soran+1 yılinş
+1 yılAyrıl, kocan bile bunu yapamaz. Kaldıki hiç birşeyin olmayan, elin oğlu...
00 Yorumla
+1 yılValla bu artık hastalık derecesine gelmiş ya anlayamaz
00 YorumlaOldu olacak boynuna bir tasma takıp çeksin oraya buraya.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl ilerde çok büyük sorunlar a yol açacak bu durum
04 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum yavaştan bitirmeye çalışıyorum böyle bir ömür geçmiycek
- +1 yıl
Bu işin yavaştanı kalmamış birden kestirip at
Soran+1 yılbazıları da seviyorsan katlan diyor tamam sevilmek kıskanılmak çok güzelde ben hayatımda böyle birşey görmedim ya
- +1 yıl
Paranoya hastalık olmuş bu beni igilendirmez tabi ama benim tavsiyem şimdi şu an bitir
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen iyi misin gerizekalımısın böyle mağara adamının kölesi olmuşsun yazık lan az gururlu ol defet gitsin enbesil ruh hastasını acıdım sana
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır gerçekten defalarca ayrıldık ama artık yok bu son
Cevap sahibi+1 yılBirde tekrar barışmış ya ulan ben anladım sizi seven değil ağzınıza eden ruh hastaları değerli bol bol etmek lazım köle oluyorsunuz illa psikopatmı olmak lazım
ayrıl sevgi de bir yere kadar evlensen ailenin yanınada salmaz bu seni böyle bir ilişki düşünebiliyosan devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen en iyisi yol ver bu salağa, resmen piskopat yaa. Evlenince hayatı zulüm eder sana
00 YorumlaSenin ona karsi sevgin gitmis artik
08 Yorumla
Soran+1 yılevet soğuttu
Soran+1 yılnerden bileyim böyle biri olduğunu başlarda değildi böyle sonradan güveni gitti değişti
Soran+1 yılaslında bu ilişkiden sonra tek bir ilişkiyi kaldırcak durumda değilim uzak kalsınlar
Soran+1 yılne yapayım peki devam mı edeyim
Bu gerçek mi? :o
Sevgilin... çıldırmış...01 Yorumla
Soran+1 yılgerçek
Hasta mı senin sevgilin?
04 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
Soran+1 yılsevsemde bitirceğim yavaştan
- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bunlar gerçekse koşarak uzaklaş ondan
00 Yorumla
+1 yılbence terket aklı başına gelsin
00 Yorumla
+1 yılVe sen o ruh bastasıyla hala berabersin öylemi?
00 YorumlaOf kusucam sımdı beyınsız mısın sen
00 Yorumla
+1 yıldaha olgun birileriyle birlikte olmalısın
00 YorumlaAynı benim gibiymiş sevgilin ay çok tatlıyız :D :D
024 Yorumla
Soran+1 yıl:(((((((
Soran+1 yılaynı sen işte ya
Soran+1 yılseviyorum işte bu yuzden katlanıyorum
Soran+1 yılkafam çok karışık herkes bitir diyor ama sabır dıyorum sadece seviyorumda işte çok zor ya
Soran+1 yılteşekkür ederim ya
Soran+1 yılne alaka adamlıkla söyler misin
- +1 yıl
Ayni sey bacina yapilsa ilede kizin olunca ona yapilsa cocugun kemiklerini kirarim dersin babasinin sozunu dinlemeyen o bisey dedimmi burun kiviran kizlar veya kizin bacin elin oglunun sozunden cikmayacak ozaman sende alir cocugu karsina aferin oglum benim bacima kizima bunu yapiyon helal olsun dersin isde adamlik birda basliyo
Soran+1 yıl@007mert ailemle görüşme demiyor bana tatil yok sadece
Soran+1 yıl@007mert babama karşı gelicek biri değilim bu anda babam öncelikli
güvenmiyor sana güven ver ona
01 Yorumla
Soran+1 yılherşeyi yaptım güvenmediği için çıkartmıyor
+1 yılhayvanmısın sen evden dışarı çıkmıcaksın :)
00 Yorumlaayrıl seni köle gibi kullanıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İyi sabretmişsin o da çok abartmış
00 YorumlaSende onun evden cikmasina izin verme 😂
00 Yorumlakurtlar mı yetiştirmiş onu :D
00 Yorumla
+1 yıl@_ebuturab_ birini hatırlattı 😂
08 Yorumla- +1 yıl
Ben neden fransız kalıyorum acaba 😂😂 tarihten 77 almisim cok mutluyum kimi hatırlattı 😂😂
- +1 yıl
@_EbuTurab_ "çok kıskanç, her şeye laf ediyordu hani 😒
- +1 yıl
😒😒 hatırlatma mk
- +1 yıl
@_EbuTurab_ aferim lan testten geçtin 😼
- +1 yıl
Puding hakettim o zaman 😂
- +1 yıl
@_EbuTurab_ muzlu hemide ::JOY:
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂 sjdjfj allah cezani vercek bu konuşmalar birinin eline gecerse nolur acaba 😂😂
+1 yılO hasta..
02 Yorumla
Soran+1 yılseviyorMuş çok
- +1 yıl
Sevgiyle saplantının farkını biliyor muymuş peki?
+1 yılNasıl bir dengesizmiş la o
00 YorumlaRuh hastası. s
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar sıkmak olmaz yaaa
02 Yorumla
Soran+1 yıltürümün tek örneği oldumaq
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma yol ver gitsin bitsin
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. yaşlar kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcu yengecmi
01 Yorumla