Lütfen bir okuyun gerçekten önemli... Nişanlımın parası yokmuş?

nişanlıyız 5 6 ay oldu. gelinlik bakalım dedim başkasından bulalım dedi, mobilya bakıyoruz; halı var daha öncden hediye gelmişti dedi. perde bakalım dedim babam bizim yerimize almış dedi. küçük odaya çekyat alalım dedim annemin daha üstüne oturulmamış takımı var onu alıcam annemden dedi. küçük odaya perde bakalım dedim ne gerek var oraya rast ele bir şey olsa da olur dedi. evi istediğim renk boyayalım dedim daha önceden hazırda boya vardı ne gerek var dedi. balayına gidelim dedim iznim uzun olursa gideriz dedi izni balayına yetecek kadar uzunmuş şimdi de bakalım belkide gitmeyiz diyor. hatta gitmeyiz bu kesin. evlenince kesinlikle çalışmamı istiyor ben başka bir şehre gidiyorum ailemden ayrılıp istiyorum ki bir süre çalışmadan evime alışayım. yok olmazmış iş bulursak direk çalışacakmışım. bu arada düğünden gelen tüm parayı da onun borçlarını ödeyecekmişiz. lütfen bana biri ne yaşadığımı açıklar mı benim aklım yetmedi
Güncellemeler
+1 yıl
%99 ayrıl demiş. bu hayat böyle gitmez deniş evet arkadaşlar sonuna kadar haklısınız. ama çok seviyorum nasıl yapabilirim
Lütfen bir okuyun gerçekten önemli... Nişanlımın parası yokmuş?