Sarhoşken yakınlaşmak ve sonra o geceyi unutalım demek?

Selam herkese; yaşım 24. Kafam çok karıştı size yazayım dedim:) çocukken çok vakit geçirdiğim hatta çocukkende aşık olduğum biri. ama ailecek tanışılan çok uzaktan akrabalık ilişkisi olan öyle kuzen falan derim ben soranlara da bir kan bağı yok. işte kendimi bildim bileli onuda bilirim geçen askerden geldi buluştuk canlı müzik alkol vs yakınız ama seviyorum yani (insan olarak) gülüyoruz çok iyi vakit geçiriyoruz falan sonra sahile çıktık arabayla aldık 2 bira daha müzikler falan yani hiç aramızda duygusal bir şey olmamıştı arkdaşız biz aslnda işte arabada omzuma yattı falan hatrlamıyorm tam olarak da sonuç olarak yakınlaştık öpüştük ben dedim bu yaptğımız doğru değil evet falan dedi öyle öpüşme oldu sonra muhabbt ettik ben beğeniyorum hoş biri arkadaşım ama aşık olabilirim yani :) ama onda öyle birşey yok ogün yakınlaşsa da sonraki konuşmada arabada bu durum arkadaşlığımızı bozmucak demi dedi tam hatırlamıyorm da şmdi ama aramızda sevgiliğe dair birşey olamayacagnı ima etti öyle hatırlıyorum bende dedim bak çok sarhoş değiliz 3 tane içtik yani bilinçimiz yerinde niye böyle birşey oldu? hiçbirşey hissetmesek niye olsun birşeyler var demekki demeye calıştım ama kabul etmedi o ne dedi cidden hatırlamıyorm da aramızda duygusal birşey olamaz hıı anı yaşıyoruz dedii olay şu mu? orda ben değil herhangi bir kız da olsa gene öper miydi? hiç mi birşey hissetmişş olamaz? ogünü unutalım dedik ben hç uyuyamadm gece az öncede konuştum silelim dedim silelim evet dedi bana kalsa silmek istemem hatta sevgili olalım isterim ben istiyorum yani ama karşı taraf nasıl ikna edilir:) yani şöyle sorayım arkadaş olarak gören bir insanı nasıl aşık edebiliriz birlikte iyi vakit geçiriyoruz anlaşıyoruz çocukluğumuzu biliyoruz ama o düşünmüyor. hatta dün annem de napıyo hyaatında biri var mı evlendirelim sizi dedi dedm saçmalama arkadaşız biz annemde öyle diyince iyice şey oldum:) arkdaşız yani hiçbir şey olmamış gibi davranıyoruz ama oldu yani daha nolsun ya? görüşlerinizi bekliyorum:(
Sarhoşken yakınlaşmak ve sonra o geceyi unutalım demek?