Sarhoşken yakınlaşmak?

Merhaba herkese öncelikle buraya neden içtiniz kafirler tarzı yorumlar yazacaklar hiç yazmasınlar mümkünse. Çünkü herkesin kişisel tercihi. Dün akşam arkadaşlarla bara eğlenmeye gittik. Kat kapattık. Ve orada sadece biz bizeydik. Bahsettiğim kişiyle aynı şeyleri içtik halay çekerken benim gözlerim bulanıklaşmaya başladı ve başım dönüyordu o yüzden terasa çıktım. Yanıma gelip iyi misin dedi ama onda gram bir şey yoktu. Sen nasıl bu kadar iyisin dediğimde nolcak ya falan dedi. Arkadaşlar bu bahsettiğim kişi dünyanın en saf ve masum erkeği olabilir bunuda belirteyim çünkü uzun zamandır tanıyorum. Neyse dans şarkıları açıldı adını bile hatırlamadığım ve nasıl dans edileceğini bilmediğimiz bir şarkıda saçma sapan dans ettik-bol kahkahalı-.. Ondan sonra normal dans şarkıları çıktı. Beni dansa kaldırdı dans ederken aynı tarafa bakıyorduk ve doğal olarak başım yanağına değiyordu. Sonra kafamızı çevirince burunlarımız birbirine değdi güldük o an. Daha sonra gece boyu bana yakındı bana sarıldı. Ayakta terasta dururken belimden tuttu. Ve kalbimi küt küt attırdı. Daha sonra yine bir dans şarkısı.. saçlarımı kokladı bildiğiniz ki herkes saçlarımın kokusuna bayılır o ortamda.. her neyse başını omzuma koydu bir ara bende koydum daha sonra biraz öyle dans ettik ve yanağını yanağıma dayadı hafif uzaklaştı yavaş yavaş yani öpüşecek konuma gelmiştik ama tam o sırada şarkı bitti. Gecenin sonunda ben seni bırakırım dedi ve beni eve bıraktı. Sizce bana karşı bir şeyler hissediyor olabilir mi?
Sarhoşken yakınlaşmak?