Şimdi sevgilim beni hep üzüyor. Ben de çok hassas ve duygusal birisiyim hemen herşeye ağlayan bir yapım var. Sevgilim beni üzdüğü için de duygusallaşıp ağlıyorum. Sonra artık sevgilim bana whatsapptan dedi ki "ben seni hep üzüyorum" dedi "ayrılalım arkadaş kalalım" dedi. Ben de tabi yine ağladım. "Sen nasıl böyle bir şey dersin" dedikten 5 dakika sonra özür dilemeye başladı. "Kafam çok karışıktı" dedi sonra ben de konuyu biraz uzattım. Çünkü çok alınganım ve biri bana böyle yaptığında elimde değil üzülüyorum. Neyse sonra ben onu affettim ama affedince soğuk davranmaya başladı. Okulun kurs çıkışıydı onunla konuştum "neden soğuk davranıyorsun?" diye o da "elimde değil ama sıcak davranamam özür dilerim" dedi. Tabi benim gözler yine durmadı ağladım. Eve gittim sonra Whatsapptan mesaj geldi. Mesaj sevgilimdendi. "Ayrılmak istiyorum" yazdı. Ben bittim o an. Ağlamaktan ciğerim sökülüyordu. Sonra ben ona "bize yapma bunu" diyince "ayrılmak istiyorum" diye ısrar etti. Akşam whatsapp durumuna "bazen herşey biter ama kankalar-arkadaşlıklar kalır" yazdı. Ben de ona "sen bana kanka-arkadaş olalım mı diyorsun?" diye mesaj attım. O da "hayır" yazdı. Ben de "sen beni unutmak istiyorsun öyle düşündüm ne biliyim silersin beni hayatından falan" diye yazdım. O da "deme öyle" yazınca ben de "sen beni seviyor musun?" Yazdım. O da "Hemde çok seviyorum" yazdı. (Arkadaşlarım onunla konuştu. O "ben benim tarafımdan birinin üzülmesini istemiyorum, dayanamıyorum" demiş.) Ben de şansımı deniyim dedim "o zaman barışalım bir daha asla üzülmeyecem hatta ağlamamaya yemin ettim bu son ağlamam" yazdım ve kabul etti şu an sevgililiğimize devam ediyoruz. Ama sizce amacı ne? Beni seviyor mu? Ayrılmak istiyor mu? Soğudu mu benden?
Güncellemeler
+1 yıl
Bana bugün söyledi 44 gündür çıkıyoruz ve bana bugün söyledi. Bana ilkimsin sen demişti. Meğerse eski sevgilisi varmış. Sizce hala aklı eski sevgilisinde mi bide bugün bana soğuk davrandı 😟😰😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer