Ablam nişanlanınca çok değişti arkadaşlar beni küçümsüyor çok üzülüyorum ne yapmalıyım?

Ablam bir partinin genel başkan yardımcısının işletmeci(hem işletme mezunu hemde uluslararası ticaret şirketleri var.) oğluyla nişanlandı arkadaşlar baya oldu(1 yıldan az oldu.)Ama bu son zamanlarda bana anneme babama karşı çok değişti ya anlamıyorum eskiden ne güzel bizimle oturururdu sohbet ederdi şimdi bizimle oturmak istemiyor annem çiçeklerden falan bahseder eskiden hoşuna giderdi şimdi kızıyor anneme boş konuşuyorsun diye.Geçenlerde bir evden bahsediyorduk babam çok pahalı falan dedi ablam böyle alaycı alaycı bakıp ne kadar küçük düşünüyosun memur kafası bu oluyor heralde dedi aynen.Sevgiliyken böyle değildi ama artık nişanlılık daha ciddi olduğu için çocuk bunu gecelere davetlere hep götürüyor yanında iş adamlarıyla siyasetcilerle tanştırıyor böyle süslenip elbiselerle çıkıyor.Çok büyük görmeye başladı kendini çünkü artık şirketin imkanlarınıda kullanıyor nişanlısı ya şöförleri sekreteri diğer çalışanları.Bir kolyesi vardı bana verirmisin abla dedim baktı bir güldü sen nerde takıcaksın ki bunu ben davetlerde takıyorum ama senin takacak yerin yok dedi küçümsedi beni.Çok kötü hissediyorum kendimi.Bu kız düzelir mi sizce? Ben ne yapmalıyım ya? Çok kötüyüm şuan.
Ablam nişanlanınca çok değişti arkadaşlar beni küçümsüyor çok üzülüyorum ne yapmalıyım?