Sevgilim Gidiyor. Haklı mı?

Bu yaz için sevgilim bana : okullar bitince memlekete dönmeyelim, ikimiz de kıbrısta kalalım burada çalışalım ayrıca kazandığımız paranın bir kısmıyla da şenle iki haftalığına tatil yapmaya gideriz diyerek ikimizi de içine alan bir plan yaptı. Bu planı biz çok önceden yapmıştık zaten sonra annesini aradığı bir gün ona : yazın kıbrısta kalacağım çalışacağım hem ingilizcem de gelişir dedi. -ikimizde hazırlık okuyoruz bölümümüzü ingilizce okuyacağız. O yüzden ingilizcemizi geliştirmemiz okul için önemli.
Annesi de onayladı. Fakat yarını: Oğlum, amerikadaki mehmetin yanına iki aylığına git, diye mesaj attı. O da karşılığında çok iyi olur yazdı. Şimdi de o çok çok uzaktan olan akrabası mehmete mesaj atacakmış ailesi cevaplarını bekleyeceklermiş.
Ben buna çok üzüldüm çünkü biz onunla üniversitede beraber aynı evi paylaşıyoruz her günümüz birlikte geçiyor. İki ay gidecek bir de amerikaya. Benden çok çok uzağa. Görüşemeyeceğiz bile hiç. Bana kıbrısta kalırız çalışırız sonrasında da tatil yaparız demişti. Eline başka seçenek geldi mi beni hiç düşünmeden annesine çok iyi olur amerikaya gidersem dedi. O mesajı attığında ben yanındaydım o an, sonra nasıl ağlamaya başladım. Bu neden ağlıyorsun yoksa gidecek miyim diye soruyor ben hayır deyip ağlıyordum. Öğlene karşı ona neden ağladığımı dile getirdim o da sen de gel diyerek geçiştirme bir cevap verdi.
Ayrıca akrabası olan mehmeti hiç daha görmedi üstelik karısı da zenci. Sevgilim de zenci kızlara çok ilgisi vardır. Bana bir de gülerek hem de eşi zenci demişti.
Şunu da ekleyeyim: oraya gitmesi mesleki açısından tecrübe vereceği için kendisine evet daha iyi. Ama ingilizceyi kıbrısta da geliştirebilir. Acelesi yok seneye de gidebiliriz bence :(
Ne yapmalıyım sizce? Onun bana karşı bu tutumunu nasıl değerlendirmeliyim?
Sevgilim Gidiyor. Haklı mı?