Sevgilim yoldan mı çıkıyor?

Yaklaşık 8 aydır beraberiz kendisi 18 yaşında bir genç kız anne baba ayrı anneyle yaşıyor 2 de kardeşi var haliyle sorumlulukları genç bir kıza göre fazla o yüzden mentali hep yorgun ve hayatından memnun değil neyse hep isyankar davranışları zaten vardı ama kendisi tesettürlü bi kız ben alkol kullanmam hatta bı ara kullanırsan bir daha görüşmem seninle demişti bana sorun şu ki annesinin bir arkadaşı var Ayşe diyelim ismine onun kocasından ayrı ve marjinal ergen bir kızı var çivili bileklik takıp siyah giyinen tarzdan bir kız , Ayşe hanım kızımla lütfen arkadaş olun ve zaman geçirin o çok yalnız diyerek arkadaş olmalarını sağladı ve birbirlerine misafirliğe gidip gelmeler başladı samimi oldular Ayşe hanim benim sevgilim ve sevgilimin arkadaşlarını toplayıp kendi evinde yılbaşı kutlayıp alkol alabileceklerini söylemiş ve benimki de dünden razıymış gibi atlamış olaya olur demiş konu bana gelmiş benden bahsetmiş kadına hatta nerede oturduğumu bile söylemiş merkezi bir yerde yaşıyorum Ayşe hanımda gezdirse bizi çok güzel olur buluşalım erkek arkadaşınla zaman geçirelim falan demiş hatta evime gelin misafir getirebilirsin demiş neyse içki konusuna gelmişler vodka ve şarap arasında kalmışlar yılbaşı günü için Ayşe hanım kizlara vodka almayalım ateş yapıyor koca lazım onu içmek için bizim kocanız yok demiş gülmüş hattaaa benim kıza da banada erkek bulun falan demiş benimki de haklı kadın yıllardır yalnız diyor 😄 ben onun tesettürü ahlâkı ve haramlardan kaçıyor olmasını sevmiştim diğerlerinden ayri tutmuştum açıkçası bana ve aileme uymaz alkol kullanan biri ayrıca o Ayşe hanım karakteri hiç hoşuma gitmedi kızı yoldan çıkarır bu kadın ya
Sevgilim yoldan mı çıkıyor?