Narsist sevgili beni bunalttı ne yapmalıyım?

arkadaşlar biliyorum çok basit diyeceksiniz bir çoğunuz ama inanın aynı sinir bozucu olayları birden çok defa yaşayınca sinirinizi çok bozuyor. sevgilim ve ben Türkiye'nin başarılı üniversitelerinden birinde okuyoruz 1 buçuk 2 yıla yaklaşan bir ilişkimiz var. o bölüm birincisi olarak bitirdi bölümünü ve şu an yüksek lisans yapıyor ben ondan 3 yaş küçük olduğumdan dolayı daha lisanstayım. ilk başta kuruntu yapıyorum diye düşünüyordum ama artarak devam etti. beni seviyor bunu biliyorum ama hiç bir konuda ona karşıt bir düşünce ortaya atmamı kaldıramıyor. çok komik bir olay anlatayım size bu yenilenebilir enerji hakkında araştırma yaptım ve dedim ki keşke rüzgar panellerinden daha fazla enerji üretebilsek de nükleer enerjiye ihtiyaç kalmasa falan dedim bir kaç fikrimi paylaştım ne saçma bu emin ol bir sürü bu işin uzmanı bu konu hakkında çalışma yapıyor cahil cahil konuşuyosun gibi tepkiler gösterdi haliyle ben sinirlendim. bunun üstüne güzel bir kavga ettik.2. olay hepiniz bilirsiniz telefonda triva diye bir oyun var bilgi yarışması onu oynuyoruz ben yendim onu 3 kez üst üste sen beni nasıl yenersin sen spordan ne anlarsın falan diyo tamam spor konusunda çok iyi değilim ama hiç bir şey de bilmiyorum denemez ister istemez kulak aşinalığım oluyor ve sevdiğim insanın sevgilimin beni bir şeye benzetememesi canımı sıkıyor son olaysa çok daha kötü bir arkadaşı araba almış konuşuyolar işte 15 dk falan çocuk uygun bir fiyata almış arabayı sadece çamurlukları değiştirilmiş bende aa çok iyi almışsın arabayı dedim bana döndü arkadaşının yanında alaycı bir ifadeyle sende ne anlarsın ya dedi. sonra dışarı çıktık ben rahatsız olduğumu belirttim bana kurtul artık şu eziklik psikolojisinden ezik gibi davranıyosun ve sonunda sen eziksin dedi gerçekten gururum incindi ve dedim eğer eziksem niye benimlesin defol o zaman dedim sonra zorbalığa başladı yok efendim konuşcaz etcez zorla insanların arasında beni oraya buraya çekiştirmeye başladı. her zaman kendine güvenen bir insan oldum.
Narsist sevgili beni bunalttı ne yapmalıyım?