Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kıyafet yüzünden sevdiğin insandan vazgeçme gelen gideni aratır. Giysin boşver zaten sen giyme dedikçe inat edecek huyumuz bu içgüdüsel olarak. Önemseme öyle kabullen onu. Eğer çok rahatsız oluyorsan benim yanımda giymeni istemiyorum de eğer sen yokkende giymesini istemiyorsan hoş bir şekilde konuş ya da sende onun istemediği bişeyi yap. Ama bence böyle oyunlara girme öyle kabullen senin kafandaki kızı bulamazsın aynı özellikler ile daha sonra keşke ayrılmasaydım dersin
010 Yorumla- +1 yıl
Ama her konuda onu dinlediginde insan kendi sozununde dinlenmesini istiyor ve dikkate alinmasini istiyor baska erkeklerin bakmasina firsat vermis oluyor dikkat cekmis oluyor sevgilisi sevdigi olan bir kiz boyle giyinmemeli bekar olsa neyse ama amac ne gobegini millete gosterince ne degisiyor sevdigin insani kiriyorsun sirf bu konudan gostermeyince oluyor mu insan bence halledilmezse ileride cok daha fazlasi olmayacagi mechul
Cevap sahibi+1 yılBu göbek gösterme meselesi değil kendine yakıştırıyor ki giyiyor bende giymek istiyodum sevgilim istemiyodu halbuki sinir oluyodum diyodum ki ona dışımın ne önemi var sevgilim mutlu olsun giysin de yanımda dur bakanlar bakar geçer uzun süre bakarlarsa o onun şerefsizliği o zaman kızarız diyodum ayrıca emin ol o kız kapalı bile olsa bakan yine bakacak çarşaf bile giyse bakacaklar boşuna millet için mutsuz olmayın.
- +1 yıl
Ya gobegi acik gymeyi sevgilisi olan biri gelecek dusunen biri kendine nasil yakistirir bende bunu anlamiyorum bekarken giyilir tamamda sevgilin var senin yani onu bu duruma sokmaya ne gerek var onu boynunu egmeye ondan daha onemli olamaz bence sonucta kiyafet eksikligi yani bu bir yerlerin gozukuyo onu giydiginde ve dikkat cekiyo acikta olan biseye herkes bakar o izin vermis oluyo giydiginde
Cevap sahibi+1 yılYahu neden boynun eğiliyor bu düşüncen yanlış. O kız mutlu kendine yakıştırıyor ki giyiyor sende Önemseme yanındasın zaten erkek olarak bişey de olmaz yanında sen varken. Bu boyun eğecek bişey değil ki başka şeylerine karış bu kızı sen böyle sevdin eğer değiştireceksen sevdiğin kız olmuyor ki başkası yapıyorsun sen onu. Eski sevgiline mi benzetmeye çalışıyorsun
- +1 yıl
Bilmiyorsun yanlis seyler soyluyorsun ilk defa birine asigim ve baslarda bu kadar yogun degildi sevgim duygularim simdilerde daha cok yasiyorum zaman gectikce daha cok olmaya basladi baslardada karisiyordum ama kaybetmek istemedigim icin tartisma olmasin diye israr etmiyordum belki kendi ileride duzeltir diye simdilerde daha da batmaya basladi cunku ciddi adimlar atiyoruz artik her insanin kendi kriterleri sevdigi sevmedigi seyler var dimi benimde bu konuda sevmedigim seyler var evlenecegim insanin baskasi tarafindan bir tarafinin gorulmesini istemiyorum bundan dogal ne var ki asil rahat gevsek olmak bu konuda sacmaliktir gercek degildir benim karimi benden baskasi goremez bu benim gorus acim herkesin ki farklidir ama seven bir erkek boyle yapar cogu yani cunku biz erkeklerde asik olunca sahiplenme kiskanma sakinma duygulari daha cok on plana cikiyor ve daha yogun hissediyoruz herseyi empati kurmaya calis belki anlarsin
Cevap sahibi+1 yılKıskanmana bişey demiyorum o en doğal şey ve en güzel şey zaten kıskanmasan sorun var demektir kıskanma da demiyorum kıskanacaksın tabi ama bunu sorun haline getirme bırak giysin göbek sonuçta göğüs ya da popo değil ki göbek tahrik edici bir yer değil. O sadece o kıyafeti beğeniyor göbek göstermekle alakası yok çoğu zaman. Ve sende şurda yanlış yapıyorsun bunları en başında konuşman gerekirdi swn o kızı ilerde değişir diyerek devam etme sakın çünkü ilerde değişmeyecek daha çok problem olacak ya olduğu gibi kabullen sadece içini sevdiğin için beraber ol ya da bu düşüncen yüzünden ayrıl. Seçim senin evli bir bayan olsa belki çocuk gibi olurdu giymesin bencede derdim ama siz daha gençsiniz evli bile değilsiniz
- +1 yıl
Iste bende o yuzden sorun ediyorum Şu an beni dinlemiyor ileride evlenince dinlemeyecek eminim insanin huyu neyse suyuda odur o yuzden Şu an ne kadar torpulersem o kadar yararima olur dusuncesiyle yaklasiyorum yoksa sevmesem bu kadar cok benim sozumu dinlemedigi an bitirirdim ve gelecek dusunmezdim benim sozumu fikirlerimi dinlemeyen saygili olmayan biri benim karim olamaz derdim ama seviyorum cok o yuzden kaybetmekte istemiyorum ama bu konuda beni degilde gobegi acik giymeyi bana tercih etmesi inan beni cok uzuyor yipraniyorum cok baska biseyden empati kuralim o benden bisey istesin mesela disari cikmiyim istesin bende yapmiyim cikiyim disari geziyim surekli ornek veriyorum hani abarti olabilir dinlemesem onu dikkate almasam uzulmez mi kirilmaz mi benimde konum ayni yola cikiyo sadece kiyafet degil problem beni dinlememesi onemsememesi fikirlerimi
Cevap sahibi+1 yılO konuda haklısın bak meSela laf dinlemeli elbet ama bu kıyafet konusunda olmamalı çünkü kıyafet karakteriyle ve zevkleriyle alakalı o konuda biz kızlar katı oluruz barbie bebek miyiz biz kıyafetlerimiz değiştiriliyor çocuk muyuz nasıl giyineceğimizi bilmiyo muyuz diye sinirleniyoruz ama başka konuda olsa mesela bir erkek konusunda ya da gitmesini istemediğin yere gitse ya da istemediğin şeyi yapsa sonuna kadar haklısın lafını biraz da olsa fikrini baz alarak dinlemeli ama bu bence büyük bir konu değil o öyle giyiniyorum diye kaşar olmuyor uyancam bişey yapmış olmuyor bir zararı da yok
- +1 yıl
Belki en basinda belirtmem gerekiyordu ama ben bu konu yuzunden bitsin istemiyorum cunku harbiden normalde cok anlayisli saygili empati kurabilen objektif bakabilen biriyim ama bu konuda onu cok sevdigimden dolayi engel olamiyorum kendime batiyor gozume ben erkegim erkegin dogasindan geliyorum o yuzden o dusunceleri hisleri tahmin edebiliyorum onlar yiyip bitiriyo beni yoksa durduk yerde sorun cikaricak onu ve kendimi uzecek bir insan degilim sadece sozumun dinlenmesini baska erkekler tarafindan bakilip iste ne kadar rahat insanlar var ya sevgilisine nasil izin veriyor denilsin istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle deseler ne olacak sizin mutluluğunuzdan önemli mi? İstediklerini desinler öyle diyolar diye öyle olmuyorsun
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek olsam sanmyorum öyle bir kızla evlilik planı olcağına :D Dinlemiyosa da nazındandır zaten boşver ayrıl
10 Yorumla
Degistirmek için uğraşmam laf dinlemiyorsa ne için çaba göstereyim ki , ya kabullenirsin ya gidersin..
Bende gidenlerden olurum beni dinlemeyen birisinle gelecek düşünmem daha ciddice.21 Yorumla- +1 yıl
Mantikli tesekkurler
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Fikrimi önemsemiyorsa bir zahmet hayatımı da önemseyip hayat arkadaşım olmasın.
61 Yorumla- +1 yıl
Bencede mantikli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yıl1- evlenecegim kizin bana karsi gelmesi imkansiz
2-madem evleniyorum ozaman göbeği açık giyinmeyi sevecek kız tipinden uzak dururum
3-ısrara devam ederse ya ayrılırım ya da ağzına iki tane çarparım 😊00 Yorumla Göbek baskılı tişört yaptıririm konuyu fazla uzatmam. :D
32 Yorumla- +1 yıl
Mantikliymis ama oyle bisey zor imkansiz oluru olan bisey lazim bana 😄
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ne kadar sevsemde böyle basit bişeyde bile söz dinlemeyen beni umursamayan biri daha büyük şeylerde de umursamaz ki öyle biriyle de koca bir hayat geçmez
00 YorumlaAyrılmak varken neden vazgeçireyim? Hem sevmediğimi bildiği halde devam ediyorsa demek ki kafası basmıyordur. Kafası basmayan insanla olmaz. :D
08 Yorumla- +1 yıl
Ama yasanmislik var aşk var sevgi var ya birakamiyorsann kaybetmek istemedigin icin ugrasiyorsan bu kadar
- +1 yıl
Niye peki olmasa iki yil kim kime katlanir durduk yerde ki
- +1 yıl
Yeni cikmaya basladi cunku onceden yoktu boyle bir sorun olmuyordur cok yani simdi batmaya basladi zaman gectigi icin
- +1 yıl
Ya ediyor etmez olur mu o kadar rahatsiz oluyorum ki kriz geciricek duruma geliyorum ama su konuda laf dinletemiyorum
Göbeği acık giymek herkese olay olmuş heralde bence cok normal kimse içinde vazgeçilmez
39 Yorumla- +1 yıl
Haklisin. Benimde anlamadigim boyle giyinmek icin neden izin alir gibi sorular soruyor kizlar. Esas anlasilamayan yani o.
- +1 yıl
+1..
- +1 yıl
Evet aslinda temel problem burada. Ozgur olabilmek icin haykirip aslinda cogu kadin kendi kendinin esiri.
- +1 yıl
@oldhomemovie aynen öyle. Ne yapacağını şaşırdı bu toplum iyice
- +1 yıl
- +1 yıl
@oldhomemovie aynen bu konuya girildimi bidaha çıkılmaz, kısacası bu zihniyetle hiçbiryere gelemiycez
- +1 yıl
Simdi siyasete de girmek istemem ama bizi yonetenlerin kadina verdigi deger belli. Unutmayalim ki her toplumda olsugu gibi hlbizim ulkemizin de yuzde 50 si kadin. Ve bu insanlar boyle yonetilmeyi ne yazik ki seviyorlar
- +1 yıl
Biz erkekler bir taraflarimizi gostermek icin yirtinmiyoruz cunku erkekler mahremlerini nasil kapatirlar nasil gozukmez diye dusunurler ama kizlar oyle degil kisa kisa sortlari acik sacik kiyafetleri giyenler sizlersiniz hangimiz suclu bir tarafini gostermeye calismak mi yoksa daha cok nasil saklarim diye dusunen mi
+1 yılgöbek açılınca ne oluyor hiç anlamış degilim
nasıl bir rahatlık veriyor bu
ayrıca fikirlerime saygı duymayan önemsemeyen insana ben hiç saygı duymam ve önemsemem03 Yorumla- +1 yıl
Sen onu dinlemene ragmen her konuda o seni bu konuda onemsemiyor inatlasiyorsa nasil bir yol cizersin?
- +1 yıl
ilişkimi bitiririm elbette
zaten karşı taraf beni seviyorsa fikirlerime isteklerime saygı duyması gerekir
demek ki sevmiyor
göbeğini açmayı benden daha çok seviyor - +1 yıl
Iste burada soru isareti oluyor seven insan sevdiginin sozunu dinler sen onunkini dinliyorsun ama o bu konuda seni dinlemiyor inat yapiyor bu ne yaman celiski diyor insan
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. O zaman göbek açıkken benimle görüşemez.. Rahatsız olmam onun umurunda olmalı.
04 Yorumla- +1 yıl
Peki ya baslarda cok ciddi dusunmedigin icin karismadiysan ve simdilerde daha cok sevip daha cok ciddi dusundugun icin artik batiyorsa ve karisiyorsan rahatsiz oluyorsan buda gecmiste karismiyorsun simdide karisamazsin o zaman sevmiyor muydun yani beni lafina siginirsa ne yapardin?
- +1 yıl
Aslında kimse diğerine karışıp hükmedemez. O kızla ciddi düşünüyorsam onu her haliyle olduğu gibi kabullenmeliyim. Ama karşılıklı bir değer verme olayı varsa ki olmalı bazı ufak tefek konularda küçük fedakarlıklar yapabilmeliyiz. Kendim için söylemek gerekirse giyim tarzında değişiklik yapmak istemezse asla zorlamam.
- +1 yıl
Ama cok sevdiginden kiskanma duygusu isin icine giriyor sahipleniyorsun fazlasiyla karim olacak gozuyle bakiyorsun ve haliyle baska erkekler baksin gorsun dusuncelerinde yer alsin istemiyorsun alsinda bunun onune gecmek istiyorsun kotu bir amac yok tamamen sevgiden deger vermekten olan bisey deger vermeyen insan umursamaz zaten ama sonucta gobegi acik bisey giymek baskasinin bakmadina firsat vermek oluyo kimse acikta bisey gormese bakmaz sevgilis olan birine
Öyle biriyle uzun süreli ilişkim olacağını zannetmiyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
Ya seviyorsan asik olduysan oyle birine?
- +1 yıl
Dimi sonucta simdi boyle biseyde senin sozunu dinlemiyorsa sen onu dinlemene ragmen ileride dinleyecegi mechul
- +1 yıl
Yani mantikli
Benim fikirlerimi önemsemiyorsa zaten evlenmeyi düşündüğüm biri olamaz
12 Yorumla- +1 yıl
Ya seviyorsan asiksan sadece bu konuda inatlasiyorsa senle
Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı. Benim kadınım bana açık olacak dışarı degil fazla lafa gerek yok bu yeter li cvp sanırım!!!
10 Yorumla
+1 yılBen de onun hoşuna gitmeyen bir şeyi inadına yaparım
02 Yorumla- +1 yıl
Kisasa ceviririm isi yani diyorsun he
- +1 yıl
Aynen :)
+1 yılbence zorlama kardeş fazla son dakika tekmeyi basmasın
04 Yorumla- +1 yıl
Neyde zorlamiyim anlamadim?
- +1 yıl
kıza diyorum fazla baskı falan yapma terk falan eder belkim
- +1 yıl
Ama istemiyorsun giymesini oyle dusun sakiniyorsun onu baska erkekler baksin istemiyorsun ve o oyle giydikce dikkat cekip baska erkeklerin bakmasina firsat veriyor oyle dusun
- +1 yıl
anladım kardeş ne diyeyim bende sustum kaldım
Aşk İlişkileri konusunda 815 cevap paylaştı. hem fikrimi önemsemiyor, hiç dikkate almıyor daha da inadına davranıyor hem de uzun süreli ilişkim var :/ mantık hatası
00 Yorumla
+1 yılSevgilisinin fikirlerini önemsemiyorsa buyursun giysin.
Şahsen erkek olsam izin vermem..010 Yorumla- +1 yıl
tatlım yaz bana ya
- +1 yıl
Peki soyle eklesem baslarda sevgilisi karismiyorsa alttan aliyorsa kaybetmekten korktugu icin ses cikarmiyorsa ama simdi evlenme yolunda daha cidddi dusunuyorsa ve istemedigini dile getiriyorsa artik kiz gecmiste karismiyordun simdide karisma lafina siginabilir mi?
- +1 yıl
Sığınımaz bence..
- +1 yıl
Hala inatlasiyorsa bunu deyip isin icinden cikmaya calisiyorsa ne yapilmalidir peki? Sonucta gobegini acik giymeyi sevgilisinin sozunden daha onemli kilmis oluyor bir nebze
- +1 yıl
Göbeği açık giymez olur biter.
Ben çokta üstünde durulacak bir konu değil - +1 yıl
Ama inat yapip giyiyorsa hala dikkate almiyorsa sevgilisinin sozunu ne yapilmali
- +1 yıl
Bırakırım net.
Şimdi dinlemiyorsa evlenince baş edilmez. - +1 yıl
Mantikli sevmek ask mesk yetmiyor anlayis saygi da onemli
- +1 yıl
Göbek açık giyince ne oluyor,
- +1 yıl
Yani sevdigin adamin sozunden fikirlerinden rahatsiz oldugu konudan uzulmesinden daha onemli olamaz bence gobegi acik giymek giymeyince ne oluyor bende bunu anlayamiyorum hapis mi oluyor zehir mi oluyor dunya
Önce kendini rahat hissetmesi lazim. Yoksa zaten giymez.
02 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani rahat hissetmesi icin ne olmasi lazim
+1 yılevleneceğim kız göbeği açık gezmeyi seven cinsten olamaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Ya sevdiysen oyle birimi asik olduysan ve soz geciremiyorsan ne ona ne de kalbine?
- +1 yıl
ben koç burcuyum. aşık olmam öyle tipe. adam gibi anasının babasının kızı lazım bana, baş belası kız istemem.
- +1 yıl
benim hüküm edemeyeceğim duygum yok. o kadar
+1 yılbenim dediğimi önemsemeyen bir sevgilim olmaz, olamaz..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir kızda hiç hoşlanmadığım şey öyle biriyle olacağımı sanmıyorum kötü bir görüntü bana göre
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Göbeği ile oynarım :D
12 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani 😄
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben ondan vazgeçerim. koca koca kadına akıl mı vericem
00 Yorumlagöbeğini çizerim bideha giyemez
32 Yorumla- +1 yıl
Daha yaratici ise yarayacak bisey soyler misin?
- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılGöbeğini keserim x) X)
00 Yorumla hayat bir defa yaşanır yerine göre giyebilir :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmem o kızı hacı :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ya seviyorsan cok gecse artikk ve degistirmek istiyorsan yoluna sokmak istiyorsan biseyleri hacii 😄
Cevap sahibi+1 yılÇıkar uleeen o kıyafetii ya benimsin ya kara toprağın benimsen giymeyeceksin yok kara toprağınsan gene giymeyeceksin. Her türlü giymeyeceksin çıkar uleeeeen derdim hacı :D :D
Sürekli inatlaşıyorsa ayrılrım
02 Yorumla- +1 yıl
Surekli bu konuda inatlastigini dusun baslarda abartmamis cok sende ses etmemissin ama artik batmaya basladigini dusun ve diger erkeklerden sakiniyorsun aslinda sevdigin icin gormesinle4 istiyorsun ama oda baslarda karismiyordun simdide karisamazsin diyor inatlasiyor senle
ben öyle şeyler sevmem
12 Yorumla- +1 yıl
Ya sevdiysen kalp bu gonul bu asik olduysan
giysin bende ona gore davranirim
06 Yorumla- +1 yıl
Mesela ne yaparsin?
- +1 yıl
Daha mesafeli davranirim giyimim ona gore de degisir benimde misal eski orneklerden gidelim; eski sevgilim maxi kot sort giyerdi ses etmezdim ama hal hareketlerimden onu anlardi; benden baska yerde surme dedigi hastasi oldugu parfumu baska yerde kullanip onun yaninda kullanmazdim sarilmazdim opmezdim ;
- +1 yıl
Yani kisasa kisas diyorsun empati kuramiyorsa kurdurtucan diyosun yani mantikli o dinlemiyorsa sevgilisini sevgiliside onu dinlememeli dimi
- +1 yıl
Peki bu durumda napilmali degistirilmesi icin tatliya baglanmasi icin?
benim lafımı dinlemicek...
işte bu ciddi sorun03 Yorumla- +1 yıl
Napardin peki?
- +1 yıl
Ama cok sevdigini dusun ve onceden alttan aldigini bu konuda sonradan artik batmaya basladigini asiksin bir kere kolay kolay vazgecemiyosun oyle dusun
Vazgeçirmeye çalışmam.. Terkederim..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHic sevmem ben. Oyle dertlerim yok sukur.
00 Yorumla Yakisiosa giysinde dozunda arkadas bole iki 3 cm
00 Yorumla
+1 yılGiysin canım birşey olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöbeğinden zeytin yer ayakkabısından şarap içerim
10 YorumlaÖyle biri sevgilim olamaz olsa ex olur
00 Yorumla
+1 yılEvde evet dışarda HAYIR !
10 YorumlaÖyle basit kızlarla işim olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Ya olduysa bu dunya oyle bir dunya hic beklemdigini basina gelir
Yanına gidince göbeğinden öperim
00 Yorumla
+1 yılModayı takip etmek iyidir
00 Yorumlaeski moda artık o
14 Yorumla- +1 yıl
Tamam da giydigini dusun modayi falan bosver
- +1 yıl
Mantikli tesekkurler
+1 yılGiydirmem
00 Yorumla
+1 yılgiyemez..
01 Yorumla- +1 yıl
Nasil vazgecirebilirsin peki
+1 yılgiyinsn banane :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. ayrılık olur.
00 Yorumla
+1 yılDaha neler
04 Yorumla- +1 yıl
Napardin cok sevdigini dusun bir de
- +1 yıl
O göbek kapanacak
- +1 yıl
Tamamda cozum ne yapardin
- +1 yıl
Uyarırdım
+1 yılGiydirtmrm
04 Yorumla- +1 yıl
Giyiyor ama sen giyme istemiyorum demene ragmen inatlasiyor daha cok tartisiyorsunuz
- +1 yıl
Ben bunu kaldiramam sahsen kurallarim var ayriliriz acik ve net.
- +1 yıl
Asik oldugunu dusun ve iki senedir beraber oldugunuzu dusun bugune kadar alttan aldigini bu konuda kaybetmemek icin onu sesini cikartmadigini ama artik batmaya basladigini ve onu cok sevdigin icin herkesten sakinmaya basladigini ve rahatsiz oldugunu dile getirmene ragmen inatlastigini seni dinlemedigini baslarda karismiyordun simdide karisma ben boyle seviyorum dedigini dusun naparsin?
- +1 yıl
Cevap bile vermem yoluna baksin herkes ne olursa olsun giydirtmem
Sevmem
02 Yorumla- +1 yıl
Ya seviyorsan deli gibi
+1 yılGiyemez.
00 YorumlaFakarun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen
00 Yorumlagöbeksiz olmaz
10 YorumlaYol verir ayrilirim
00 YorumlaGiyemez
00 Yorumla
+1 yılGiysn
00 YorumlaSevmem
00 Yorumla
+1 yılIzin vermezdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılÇıplak gez derim
00 Yorumla
+1 yılgiyebilir sorun yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılÇıplak gezdiririm
00 Yorumla o göbeği yerim
00 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar