Arkadaşlar ben 21 yaşındayım ama 27-35 yaş aralığındaki erkekler ilgimi çekiyor hep. Bende sorun mu var?
Cevabın nedir?
+1 yılbunları ıyı oku;
Öncelikle seks yapma iç güdüsü gençler kadar agır değildir. Daha özgür bakarlar hayata kontrollu olurlar her konuda seni yönlendirirler.
Kadınlara neden 30-40 lı yaşlardaki erkekler çok cezbedici geliyor...
Evine gittiğinde sana yatagı göstermez
Seninle konuşur sohbet eder ve bir kadeh içki ikram eder. Sen seks i arzuladıkça o cool davranmaya devam eder bu seni ona karşı daha istekli yapar.
Direkt cinselliği düşünmez, fantezilere açıktır.
Seksten keyif almasını bilirler bu nedenle daha özgür yaşarsın cinselliği,
Kadının notalarından iyi anlar bir dokunuşun ne anlam ifade ettiğini bilirler.
Yeniliklere açık olurklar genelde fantazilere (Kelepçe , yataga bağlama , seksi kıyafetler, küfür vss.. Role play?
Düz seks mantıgı yoktur. Romantizm den daha çok zevk alamaya ve kadının dişiliğinden keyif almasını saglamaya çalışırlar. Çünkü cinsellikte ana etken kadındır. Cinselliğe sertlik katarlar bedeninde acı olurken bir taraftan zevki aidiyeti hissedersin.
Tecrübeyi de unutmamak lazım
Kadına ne kadar zevk aldırırsan cinsellik anlamında sende o kadar zevk alırsın.
Son olarak ;
Bazıları çok iyi yemek yapar. Boxerla yemek yaparken beni bir kadının izlemesi bana zevk verir.12 Yorumla
Soran+1 yıl%100 haklısın.
- +1 yıl
EIG içinde şimdiden teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu daha çok baba sevgisiyle büyümemiş, baba eksikliği yaşamış ya da paragöz kızlarda görülür.
Olgunluk yaşta olmaz. Ruhta Olur.
Ha ama kızlara göre olgun erkek. Okulla herhangi bir alakası kalmamış işi ve aylık geliri olan yani cebinde parası olan, bir mekana oturduklarında menünün sağ değil sol kısmıyla ilgilenen, mekanın çıkışında arabasıyla kızı evine bırakabilecek, özetleyecek olursak kızın kolayca sömürebileceği erkektir.
Yani olayın özü paradır, olgunluk ise kılıftır.1110 Yorumla
Soran+1 yılBenim herseyim var şükür. Mesleğim de iyi arabam da var. Bu yaşıma kadar hiçbir erkeğe hesap bile ödetmemis bir kızım. Bu dediklerini zerre kadar üstüme alınmıyorum ama sen de haklısın bazı kızlar böyle. Ben içsel olarak olgun olmasını istiyorum zaten. Pek çok erkek geç olgunlastigi için de istediğim ölçütleri bu yaş aralığındaki erkekler tanımlıyor.
Cevap sahibi+1 yılBen burada sizi hedef göstermedim zaten. Bazıları için dedim. Kimisi kendini üstün görüyor. Ondan öyle istiyor. Kimisi özenti oluyor. Kimi ise gerçekten olgundur. O yüzden olgun erkek istiyordur. İçsel olarak olgun istiyorsanız yaşa bakmayacaksınız.
Soran+1 yılbir noktada siz de haklısınız tabi. Ben olgunum, karşımda da olgun adam istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsunuz olgun olduğunuzu?
Soran+1 yılAslında onu demek istemezdim ama başka bir kelime bulamadım. Aksine ben olgunum diyen insan olgun değildir. Cevremden aldığım tepkiler ve kendi öz benligimden biliyorum
Cevap sahibi+1 yılOlgun insan kendinden emin olmaz mı? Sizin burda acaba bende sorun mu var demeniz ne bileyim bana pek olgunca bir davranış gibi gelmedi.
Soran+1 yılSoru formuna nasıl dönüştürebilirdim? Bundan başka
Cevap sahibi+1 yılHayır onu demiyorum. Siz bu konuda kendinizden emin değil misiniz?
Soran+1 yılBen eminim
Cevap sahibi+1 yılMadem eminsiniz neden burda bende sorun mu var diye soruyorsunuzki?
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Genellikle 20'lerin başındaki erkekler kendilerini henüz tanıyamamıştır. Her zaman benden en az 3-4 yaş büyük erkekler ilgimi çekmiştir çoğu zaman konuştuğumda neyden bahsettiğimi anlarlar... Yani normal bir durum bu halin 27-35 aralığı iyi bir aralık pek çok konuda.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen gzl yorumdu
Olgun erkeklerin %80i senin yaşlarındakilerle ciddi düşünmüyor. Baba sevgisi görmemekten olmuş seninki..
Tercihlerinden önce kendini sorgula bence..
Cidden mutlu muyum ve bana baskın olabilecek bir erkeğe ihtiyacım var mı..31 Yorumla
Soran+1 yılBana baskın olmasını istemiyorum ki. Aksine ben baskın olurum. Baba sevgisi de istemiyorum. Sadece kafa yapima uyan beni anlayabilen cıvık olmayan tecrübeli bir erkek istiyorum. Yanlış yönlere cekmeyelim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
93Cevap
+1 yılSorun sizde değil bunu yaşa bağlayan medya ve toplumda. Hep 30 yaş üstü erkek olgunluğu diye beyninize saptanan şeyler var.
23 yaşındayım 30 yaşında tonla arkadaşım var adamlardan daha olgunum desem yeridir. Zorluk, sefalet, sağlık problemleri ve psikolojik travmalar dolu bir hayatım oldu normal olarak bunlar bende derin iz bıraktı. Çevremde bu tip şeyleri yaşayan erkek sayısı az o 30 yaşındaki adamların çoğundan çok şey yaşadım. Bunu ben değil onlar söylüyor yerinde başkası olsa intihar ederdi diyen kişiler vardı düşün artık.
Kısacası olgun erkek kavramınızı değiştirin oturmasını kalkmasını bilen erkeklere yönelin.19 yaşında bir genç sizin o 27 yaşındaki adamdan fazla deneyime sahip olabilir. Yaşa değil kişiliğe odaklanın ha etrafınızda yaşının getirdiği olgunluğa sahip birey varsa gayet haklısınızdır. Bu tip adamlar genelde yaşayanların yanında oldukları için yaşamış kadar olurlar. Bu yaşanmışlık olayı budur yaşın bununla ilgisi vardır ama fazla değil tabiki.17 Yorumla- +1 yıl
İnsanların olgunluk dediği saçma olgunun tanımını yapıyım
İnsanlar bunu saçma şekilde pozitif gösteriyor açıkçası en igrenç durumdur. Olgunluk kişinin duygularının körelmesidir o rahat davranışın sebebi eskisi gibi duygu hissetmemesidir. Siz sanıyormusunuz gerçekten seviniyoruz? veya gerçekten seviyoruz alakası yok mantıklı düşünüyoruz ve bunu yapmak zorunda kalıyoruz. Duyguların sadece %40 lık bölümünü hissediyoruz bana seçim yapmam istenseydi ergenlik dönemindeki mutsuzluğumu olgunluk dönemindeki mutluluğuma değişirdim.
Kısacası gezin tozun eğlenin gelecekte duygu yoğunluğunuz düştüğünde o günleri yaşamadığınıza pişman olacaksınız.
Soran+1 yılHelal olsun.
- +1 yıl
Bunun dışında olgun bir kadınsan ilişkide direk cinselliğe yönelirsin. İlişki cinsellik üzerine kuruludur ama cinsellik olayı ile sınırlı değildir erkek bunu karşılıklı paylaşım olarak görür. Yani cinsellikte karşılıklı zevke önem verir bencil kızsan çok birşey bekleme olgun insandan sana bunları vermez.
Kadın hakediyorsa sarayın kapısını açar haketmiyorsa 1 ay yatarsınız gezersiniz seni postalar. Sen nasıl davranırsan aynısını görürsün saygı gösterirsen tahmin ettiğinden fazla saygı görürsün.
Herşeyi erkekten beklerim taktiğini uyguluyorsan gene 1 ayda postalanırsın, bu tip erkeklerde bu taktik sökmez. Arada gidilecek cafeyi sen seçmelisin onun zevkine göre şekillendirmelisin bu senin onu önemsediğini gösterir.
İçki içmeyi düşünüyorsan zevklerini ona açmalısın o senin sevdiğini içer, karşısında içtiği içkiden memnun olmayan kadın sevmez bunu yaparsan özgüvenin olmadığını anlar. - +1 yıl
Alttaki @BDSM_MASTER isimli arkadaş orada yazdığı kadar iyidir muhtemelen, ancak sen onun muamelesini hakettiğin sürece geçerlidir bunlar.
Kısacası ince düşünce, değer ve saygıyı verdiğin sürece o erkeği elde edersin. Bakma burada ciddi düşünmez diyen tiplere olgun erkek olgun kadını bulunca bazı şeyleri aklından geçirir.
O alttaki arkadaş sana bunları söylemez senin bunları düşünmeni bekler. Düşünürsen orada yazdıklarından fazlasını verir sana, olaya sadece cinsellik olarak yazmış dağ gezileri kayak falan bu adamlarla daha zevklidir. İllaki tanıdıklarının bağ evleri falan vardır oraya çıkarsınız orada geceyi geçirirsiniz. Kısacası olgun insandan muameleyi beklemezsin ondan muameleyi hakedersin.
Soran+1 yılBen sizinle tanışmak istiyorum
- +1 yıl
Ben orada yazan arkadaş değilim o kişi benim arkadaşım şu an 1.5 senelik ilişkisi var. Adam 28 yaşında tam dediğim kriterlere uyuyor. Bu adam her 2 günde 1 kızla yatardı bu adam bile tek eşli moda geçti kız tam dediğim gibi bencil değildi. Ben kişilik analizini iyi yaparım olgun kişilik olmam olgun hayat sürdüğüm anlamına gelmez. Sağlık sorunlarımı çözdükten sonra muhtemelen hayat standartlarımı yükseltim bu moda geçiş yapıcam gibi. Bu arada teklifiniz için teşekkürler ama şu sıralar olmaz.
- +1 yıl
Bunun dışında adamlarda bağlılık problemi vardır ama bu seninle evlenmeyeceği anlamına gelmez. O birşeyler düşünür olayı budur seni evlilik listesine ekler evliliğe karar verirse seni arar. Bu liste öyle 15-20 kadından oluşmaz max 3-4 kişidir zaten 2 si falan evlenir 2 kişi arasından seçim yapar. Bizim insanımızın anlamadığı konu tam olarak bu, adamlar sizinle ciddi ilişki kurar ama bunu direkmen evlilik olarak yapmaz.
:D :D :D İstemsiz olarak hemen yorumlara baktım da ondan güldüm, 27-35 yaş aralığı burada mı diye merak ettim de tabiki buradalar :D
Soruya gelirsek, bazı insanlar olgun kişilerin karakterlerini daha çok beğeniyorlar, hani dertleri tasaları daha ciddi şeyler olan, klişe durumlara takılmamış insanları. Sende de öyle bir şey vardır muhtemelen.11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
+1 yılBenim de En az 20 olmak şartıyla kendimden küçükler dikkatimi çekiyo. Zaten benle aynı ya da Benden büyük kadınlar da kendinden büyüklerle ilgileniyo yani kadınların anatomisi böyle ki çok normal çünkü kadınlar erkeklere göre daha erken olgunlaşıyo eşitliğin sağlanabilmesi için neredeyse en az 5-6 yaş fark atıyo. ( Bir yandan Bu şu anlama da geliyo kadınlar erkelerden daha erken yaşlanıyo)
20 Yorumlahayır olgun ınsanları sevmen ılgılenmen hos ama senı tasıması lazım amac ıcın degıl oda senın gıbı dusunmelı hoslanmalı yanı amac ıcın cıkar ıcın olcaksa hıc olmamalı ıyı secmelısın yanı
13 Yorumla
Soran+1 yılRicalar
+1 yıl27 tamam da 35 biraz abartı gibi geldi bana. Bu olayın tam tersini düşün. Bir erkek var bu senden hoşlanıyor ama 7 yaşında. aranızdaki yaş farkı tamda bu.
14 Yorumla
Soran+1 yıl30+ çok daha iyi benim için.
- +1 yıl
aradığın kişi benim ozaman
Soran+1 yılBoyunuz kaç
- +1 yıl
1.82
+1 yılZevkler ve Renkler demekten başka bir şey düşünemiyorum okuduğum yorumlardan sonra... lakin ruh yaşı denilen bir mevzu var belkide o yaş aralığındaki insanların düşünce yapısı senin hayat mantalitene uyuyor olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Kızların geneli böyle genellikle kızlar erkeklerden daha çabuk olgun olurlar, onun için kendilerinden yaşta büyük olan erkekleri daha çekici buluyorlar.
Hollandada birsürü 20 yaşındaki kizlar 28/29/30 yaşındaki erkeklerle sevgili oluyorlar.30 YorumlaHayır yok. Gayet normal. Ben de 27 yaşımdayım ve olgun kadınlardan hoşlanıyorum. Öyle çıtı pıtı ergen tip kızlar hiç hoşuma gitmiyor mesela.
13 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılBen de olgun erkeklerden hoşlanıyorum sadece
30 yasına kadar olanlar la ilgili sorun yok bence ama 30 üstünü düşünmez biraz sakıncalı olabilir.
25 Yorumla
Soran+1 yıl30+ daha iyi
Soran+1 yılYoo var 30+ bekarlar
Soran+1 yılUmarim
Gene mi ablacım ya😅 Olgunu ne yapacaksın sen ayak uyduramazsın bize.😉
28 Yorumla
Soran+1 yılOnlar bana ayak uyduramiyor
Soran+1 yılPeki.
Soran+1 yılSen de beni tanimiyorsun
Soran+1 yılMesela göz kirpan emoji koyman benim hoşuma gitmiyor ağır olması lazım öyle şeyler kullanmasin
- +1 yıl
Ne yani emoji kullanıyoruz diye çocuk gibimi oluyoruz? Kullanma amacım söylediğim şekli belli etmek için.😉
Birine eşeksin demek var sen eşşeksin demek var önemli olan söyleme biçimidir.
Anladığım kadarıyla ciddi kişilerden hoşlanıyorsun. Çok makaracı biriyimdir ama iş ciddiyete binince gözüm kimseyi görmez, tersim pistir.
Burada bir kaç arkadaş iyi bilir test edip onayı aldılar.😏
Neyse bu muhabbet boka sarmaya başladı sana iyi günler.
Soran+1 yılİyi günler.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılİğre. nç ben hiç sevmem. Genç ekrekler varken pörsümüşleri napayım sdfgs
62.media.tumblr.com/.../...6o3ey71tail2ro1_500.jpg
60.media.tumblr.com/.../...5tHkef1txcb93o1_400.jpg00 Yorumla
+1 yılGünaydın. Tecrübe candır ve karakteri oturmuş kişi ilgini çekiyor diyelim o zaman. Normal yani. Erkeke o yaşta nasıl hariketli daha genç isterse, sende seni koruyacak olgun tipler hoşuna gidiyor diyelim.
10 Yorumlabirazdan damlarlar 30 yaş üstü erkekler:dd neyse bilmem benim ilgimi çekmiyor en fazla 5 yaş farkı olsun daha üstü ile ilgilenmiyorum
31 Yorumla- +1 yıl
:) gzlmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yıl35 bir kere senin dengin değil o yaşta adamda senin gibi çoluk çocukla işi olmaz bu senin içinde uygun değil yazık etme kendineee
10 Yorumla nekadar 30 yaş üstü varsa çöreklenmiş buraya :) hadi hayırlı işler :D
10 YorumlaHayır bence sende hiç bir sorun yok, kendinden olgun erkeklerden hoşlanıyor olman gayet normal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Neden sorun olsun :) herşeyin olmuşu iyidir..
Kabak çıkan olmamış karpuzu yermisin :D?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılhadi bismillah
selam714 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba :)
- +1 yıl
:)) günaydın
sorunlu değilsin ama tercihlerin sorunlar doğurabilir.
Soran+1 yıl😄 komik misin sen
- +1 yıl
yakışıklı değil ama sempatik cümlesinde bahsedilen ''sempatik'' im ben
Soran+1 yıl:) peki cıvık mısın
- +1 yıl
muhtemelen.
mülakat bittiyse yarın başlıyım mı ben?
Soran+1 yılTabii :) ana civikligi azaltmaniz lazım
- +1 yıl
inşallah bakalım
Soran+1 yıl@OdlarIxi terbiyesizlige lüzum yok
- +1 yıl
@OdlarIxi yapmayın böyle hacı :/ sakin olalım :)
Soran+1 yılBen ikinizi baş başa birakayim o halde
- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun degil, yasli seviyorsun sen. Olgunluk baska birsey.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHoşunuza gidebilir, son derece normal. Peki siz olgun erkeklerin ilgisini çekiyor musunuz?
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanki ayarlamış gibi hep olgun erkekler ilgileniyor benimle
Cevap sahibi+1 yılTamam işte ne güzel seçim şansınız çok. "Ben baskın olurum" demişsiniz bundan ne anlamalıyız?
Soran+1 yılYani söz de dinlerim ama sözümü de dinletirim
+1 yılSenin yaşındaki kimi erkeklerde Olgun bayandan hoşlanır. kimi Olgun erkeklerde 18-19-20 yaşlarında çıtır lolita ister. insanın doğasında var.
10 Yorumla
+1 yılTamda bununla işgili bir soru sordum istersen yorum az özel görüşlere açık eig seçicem bu arada durumun normal bir çok kız böyle emin ol:) saygılar
10 Yorumla
+1 yılOlgun sevmek ayrıcalıktır... sende sanırım ayrıcalıklı olanlardansın..
10 Yorumla30a kadar normal bence çok da yükseltme rakamı 10 yıl 15 yıl sonra sıkıntı başgösterir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende asla sorun yok deneyim ve tecrübe isteyen birisin
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç yaşadınmı peki bu yaşlarda sevgilin oldumu
Soran+1 yılOldu
Cevap sahibi+1 yılPeki yaşıtlarınla oldumu
Soran+1 yılEn küçük 3 yaş benden büyük sevgilim oldu
Cevap sahibi+1 yılAma yeteriz ve çocuksu geliyor drğilmi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılİstersen gizlilk açayım konuşalım senin istediğin yaşlarda burada herşey çok net konuşulmuyor bilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bazen mastürbasyon yaparken düşünürüm benden olgununu
53 Yorumla- +1 yıl
@harbideli yani banada öyle geldi mantıksız konunun zaten cinsellik ile ilgisi yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen öyle diyorsun ama biz bakacak olsak sübyancı diyorlar. benimde ilgimi çekenler hep 20-21 yaşında çıkıyor. Yaş 33
10 Yorumla
+1 yıl36 yaşında annem varken senin böyle hissetmen bana garip geldi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl27-35 dediler geldik :D
Ne yapıyorus şimdi? 🤔21 Yorumla
Soran+1 yılBaşvuru formunu şurdan alabilirsiniz 😄😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorun falan yok. Geldim.
12 Yorumla
Soran+1 yılHoş geldiniz
- +1 yıl
Hoş buldum.
normaldir :) olgun ve ne istediğini bilen erekeleri arzulaman doğal ;)
10 YorumlaNormal birşey doğal hakkım bayanlar olgun erkeklerden oluşur genel olarak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok sende sorun benim 18lik citirlar hosuma gidiyo cok seksiler ya..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGayet sağlıklısınız hayatı yaşamı seviyorsunuz.
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlgun erkekler hayatı derinlemesine yaşamayı sever. İleriyi düşünerek hareket eder. Durumun bir adım ötesini.
Soran+1 yılEvet kesinlik
Cevap sahibi+1 yılSiz de sorun yok. Yaşıtlarınızı çocuksu buluyorsunuz. Arkadaş biraz insana bir şeyler kazandırmalı. Davranış, kültür, sosyal hayat olarak. Olgun erkeklerde ki kendini bilen , iyi yetiştirmiş kültürlü erkeklerde bu durum daha kolay görülebiliyor.
Soran+1 yılEvet evet evetttt :)
Cevap sahibi+1 yılBu dünyaya bir kere geliyoruz. Her yönü ile sizin duygularınıza hitap edebilecek, hissedebilecek yapıdaki kişinin olgun bir birey olmasını istiyorsunuz.
Soran+1 yılBu işten anlıyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılAnlamaktan ziyade kişiler ile empati yaparak karşı tarafdan gelen enerjiyi doğru yorumluyorum. Kişiyi anlamanın en önemli anahtarı hissedebilmektir. Bunu yapabilen kişiler doğru, mutlu, huzurlu , seviyeli ve uzun ömürlü ilişkiye adım atabiliyor.
Soran+1 yılİşte senin gibi bir erkek istiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim nazik yanıtınız için. Benim amacım sizin değerli sorunuzu yanıtlamak içindi. Siteye prensip olarak tanışma amaçlı kullanmıyorum. Etik olmaz site için. Sadece değerli üyelerin sorularına saygı ve gerçekten kafasında yeni bir ufuk açabilmesi için yorum yapmaya çalışıyorum bilgilerim ve tecrübelerim doğrultusunda. Her zaman sorularınız olur ise, bilgim kapsamında sizi saygı çerçevesinde yanıtlamak isterim.
Cevap sahibi+1 yılSiz güzel kalbinizden dileklerinizi dileyin. Yakın bir zamanda aradığınız olgun ruhlu bir kişi sizin karşınıza çıkacaktır.
Soran+1 yılİnşallah. . gerçekten sizi takdir ettim. Örnek niteliğinde bir insansiniz.
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Ben de çok mutlu oldum bu güzel yorumunuzu okumaktan. Hayat felsefeniz doğru ve sağlam adımlarla yaşam basamaklarını birbir tırmanacaksınız. İlişkiler, insanların beklentili yaklaşımları giderek kötüleşmeye başladı. Kim doğru? Kim dürüst insan? bunun ayrımını yapmak giderek zorlaştı. Siz temkinli ve doğru seçimleriniz ile hayatınızda kolay kolay yanlış yapmayacaksınız.
Cevap sahibi+1 yılSizinle arkadaş olacak beyefendi de şanslı. Çok bilinçli hareket ediyorsunuz, hayattan keyif alabiliyorsunuz. Hayatın Felsefesini yorumlamaya başlamışsınız.
Soran+1 yılUmarim değerimi bilen biri çıkar karşıma
Cevap sahibi+1 yılÇıkacağına eminim siz yürekten isteyin. Endişelenmeyin, dikkatli ve temkinli adım atın her zaman.
Hadi yine yaşadı bizim devre :))
42 Yorumla
+1 yılilginçmiş hakverym sana
23 Yorumla- +1 yıl
dinlerim seni
Soran+1 yılBen de hakveriyorum kendime
- +1 yıl
takip atsana
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sorun yok. her kadın da var bu durum
12 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyorum
Yoo cogu kizda olabikecek birsey
12 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece o yaşlardaki erkeklere bakıyorum. Yasitlarim hiç mi hiç ilgimi cekmiyor ya
Yok yok sen iyisin merak etme pekcok kiza gore
10 YorumlaSorun yok, zevk meselesi.
10 Yorumlagenelde hep öyledir rahat ol
10 Yorumla
+1 yılYaşıtların çeksin bence ilgini..
15 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Dogru olan o cunkü..
- +1 yıl
Normalde bu tarz sorulara bu kadar net yazmam :-(
Özel hayatta akil vermemeye calisirim..
Herkes ozgur diledigini yap, bosver benim gorusumu..
Soran+1 yılAma hiç cekmiyor ilgimi. Çok uğraştım olmuyor
- +1 yıl
Olabilir tabi..
Seçim senin..
Normal boşver..
Keyfine bak..
+1 yılYaşı önemli değil ama düşünce olarak olgun olmalı
12 Yorumla- +1 yıl
Bu söylediğin çok önemli bencebaynlardada böyle aslında
- +1 yıl
@Barbaros____sert evet
+1 yılVar hepiniz sorunlusun
12 Yorumla
Soran+1 yılSize kız kalmadı
- +1 yıl
Ne yapam kizlari bee istemiyorm kiz falan ama. ciddiyim hepiniz sorunlusunuz
+1 yılHoşuna gitmem çok normal bir şey njxkashdkasf
10 Yorumla
+1 yılSen zevkine düşkünsün :)
111 Yorumla
Soran+1 yılÇokkk :)
- +1 yıl
Ata Binmek marifet ister
Soran+1 yılAt miyim ben şimdi
- +1 yıl
Estafrullah Bu atlara hakaret olur Onlar zeki varlıklardır.
Soran+1 yılAh canım benim
Soran+1 yılŞakadan da anlamıyorsun
- +1 yıl
Sen yazdığımı idrak edememissin Ben Şakanı nasıl anlım ya hahaha :)
Soran+1 yılAnlayıp sakaya vurdum delii
- +1 yıl
Deli sensin bence Aklını olurum sen bana deli olursun.
Soran+1 yılHay ben seni :)
- +1 yıl
Gerisinide söylesene hahah :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benimde olgun kızlar :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl3 sene sonra kategoriye dahil olacağım yuppi 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden olsun. Gönül bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçoluk çocukla uğraşmak istemiyorsun demekki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılsorun yok kızlar genelde öyledir;)
10 Yorumla
+1 yılZamanla durulur dönersin yaşıtlarına..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun düşünüyo olması mı yoksa fiziki mi
11 Yorumla
Soran+1 yılİkisi deee
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal Can'ım
113 Yorumla
Soran+1 yılMr. Nobody
- +1 yıl
Buyurun benim :)
Soran+1 yılİzledin mi filmi
- +1 yıl
İzledim bu tarz seyler izliyorsan ve ufak ta olsa bir iz bıraktıysa zeki bir kızsın biraz da tskintili bir kız
Soran+1 yılEn sevdiğim film ve bu tarz severim
Soran+1 yılBiraZ değil çok takintiliyimdir. Çok düşünürüm ince düşünürüm
- +1 yıl
İnsan böyle olmasının sebebi genelde küçükken yaşadığı bir takım tramva grubuna bağlı oluyor Nasıl bir çocukluk geçirdin?
Soran+1 yılbir travma geçirdiğimi düşünmüyorum sadece çok merakli idim ve başıma bu merak uğruna bazı minik olaylar geldi
- +1 yıl
Ne gibi paylaşabilir misin?
Soran+1 yılKaktusu avuclamak gibi 😄😄
- +1 yıl
Et yiyen bitkiye de dilini uzatmayı düşündün mu :) eğlenceli kızsın belli ki tanımıyorum ama sevdim seni 🤗
Soran+1 yılBir şeyi merak ediyorsam yaparım. 😄
- +1 yıl
Bende senin kim olduğunu merak ediyorum :) ama bunu öğrenmek benim değil senin elinde olan Bisi :)
+1 yılDün 48 50 idi :D
14 Yorumla
Soran+1 yılYok o kadar da değil 😊
- +1 yıl
Tamam sen yenisin o zaman :D
Soran+1 yılEvet o kadar da değil yaaa babam yaşında. En büyük 36 kabulum
- +1 yıl
Bence yasına göre cokda abes değil 25 - 30 ideal :)
yok sor bence evlenmen gereken yaşta 26 / 30 bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır genelde kadınlar aynı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBiri bana mı seslendi
10 Yorumla
+1 yılişte geldim burdaym :)
10 Yorumlayalnız değilsin
32 Yorumla- +1 yıl
Bu konuyla ilgili benimde sorum var yorum yaparmısn eig seçicem
- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi