Çok mu itici fazla gülümsemeyen bir ortamda kendini fazla göstermeyen farklı takılan bir insan..Elinde değil bu arada kasıtlı olarak yapmıyor:)
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılBir ortamda en çok dikkati o çeker aslında.Herkez düşünür şu arkadaş neden konuşmuyor falan.Ve tanıdığım öyle biri olsaydı kesinlikle onun bu sessizliğinin nedenini çözmeye çalışırdım,fazlasıyla ilgi çekici :)
Ve merak ettiğim birşey neden böyle sessiz kaldığını düşündün mü ? Yada bu konu hakkında bir fikrin var mı ?15 Yorumla- +1 yıl
sanırım hiç bir ortamda insanlarla kendimi samimi hisstmiyorum insanların samimiyetine bir türlü böyle güvenemedim:)
- +1 yıl
Bende sessiz biriyim o yüzden merak ettim.Bu konuyu görmek güzel oldu sanki dünyadaki tek sessiz insan benmişim gibi hissediyordum.Bunun bir sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım.Az konuşup öz konuşuyorum.Arada bir laf söylerim 2 saat ona güleriz.Durdun durdun patlatın muhabbeti olur her zaman arkadaşlar arasında.Hakında fikrim olduğum konularda da durmamda abi millet mi boş boğaz.Bu sessizlik bana kötü geliyor.Hadi sen güzelmişsin yırtıyorsun.Ben öyle dıştan bakıldığında pek cezbedici yanım yok.
- +1 yıl
sessiz olmak aslında bir ayrıcalık cok konusanlar varsa özellikle fakat kendimi görünmez gibi hissediyorum kimsenin umrunda değilmişim gibi:) sessiz oldugugm içn insanların itici ve sinsi bulmasını istemiyorum bnde.ağır abi olmak daha iyi bana kalırsa:)
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. bence en iyisii insanlar hep sessiz sakin içe kapanık insanları salak aptal olarak bilir bu çok yanlış aslında onları yaşamanı saçma gördüğü ve bu hayatda yaşamının değiştirmek istedi içindirrr
32 Yorumla- +1 yıl
bana sivrilen insanlar her zaman daha aptal görünmüştür :)
ben öyle bir insanım, çevremden niye hiç gülmüyorsun çok sessizsin gibi tepkiler alıyorum mesela ama aslında sadece gereksiz konuşmak istemiyorum ve gereksiz yere gülmek istemiyorum. komik bir şey olursa gülerim gayet net. ama eminim beni itici ve soğuk nevale biri olarak görüyolardır :)
11 Yorumla- +1 yıl
bende öyle düşünüyorum:))
Ben hem güzelim hem çok fazla gülümserim. Bence bu çok güzel bişey farklı bir enerji veriyorsun karşındakilere. Ortamda da gözükmek lazım bu tip insanlar (mesela ben) toplum tarafından da sevilir. Güzel olupta gülümsememek o güzelliği yok eder bana göre :)
04 Yorumla- +1 yıl
cok fazla gülümseyince aptal gibi hissediyorum çünkü o kadar gülümsememi saglayacak bişey olmuyor etrafımda yapmacık oluyo.. güzel olan ciddiykende güzel ama gülerken dahada güzel bence:))
- +1 yıl
güleceğim bişey olmayınca gülemiyorum işte o yüzden güler yüzlü değilim:))
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
52Cevap
+1 yılNasıl biri olduğuna bağlı.
Havasından sırf güzelliğim bozulmasın diye gülmüyorsa iticidir. Her türlü gözümden düşer.
Sessiz sakin ve alçakgönüllü olduğundan öyleyse kanka olunmaz ama iyi arkadaş olunabilir..31 Yorumla- +1 yıl
bence gülen bir surat daha güzel duruyo:D
bu tip insanlara kıl oluyorum hep böle sessiz durmaz bu tipler dursalar bile bir durumdan sonra isteyipte söyleyemediği biçok şeyi bir çırpıda söyledikleri olur biraz içten pazarlıklıdırlar genelde hiç bişeyi takmıyo gibi görünselerde iyi gözlemcilerdir bence dikkat etmek lazım .
02 Yorumla- +1 yıl
ben cok iyi bir gözlemciyimdir cok dikkatle izlerim o sustugum esnalarda insanları evet bu konuda haklısın.
+1 yılyani ben çokmu iticiyim diye kısaca soruyorsun :D devir zaten ağır abla devri öyle oynak cıvık hatunlar prim yapmıyor bu yolda devam et :D
21 Yorumla- +1 yıl
evet aynen öyle soruyorum:D tamam devam böyle.d
+1 yılGüzel miyim bilmiyorum ama bende herzaman gülmeyen sessiz biriyim.Biri benimle muhabbet edip konuşmadıktan sonra espri yapmadıktan sonra bana yakın gelmedikten sonra gülesim gelmiyor.Bir insan benimle ilgilensin ki ben konuşayım.Bide ruh halime bağlı oluyor.O gün mutsuzsam kimseyle konuşmam gülmem.Ama mutluysam o gün çok aktif hareketli neşeli olurum.İnsanları çok eğlendiririm.Bu yüzden mutsuz olduğum konuşmadığım zaman neden böylesin böyle olma, bizde üzülüyoruz diyorlar.
11 YorumlaPeygamberimiz ne demiş siz benim bildiğimi bilseydiniz çok ağlar az gülerdiniz demeki onunda bildiği bişiy varda gülmüyo hem herşey yerli yerinde olmalı her bir halta kahkaha atan insan kadar itici bir şey yok .
40 Yorumla
+1 yılÇekingen de olsa güzel kız güzeldir. Bende sevmem her ortamda sesli gülen, her şeye atlayan kızları.
23 Yorumla- +1 yıl
bende sevmiyorum bana itici gelen model o asıl da genelde bizim gibiler sevilmiyo.:D
- +1 yıl
Erkekler biraz daha canlı kızlar seviyor sanırım ama onlarla da gelecek düşünmezler pek. :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılgaribim kim bilir benim gibi ne dertleri vardır belki :)
22 Yorumla- +1 yıl
hiç düşünmüyolar ki:D
- +1 yıl
düşünmeleri gerek.. :)
Fazla gulmeyen degılde sessız olmak basta ıyı kotu tepkı getırıyo. Ama dogal halın se o ozaman senı oyle kabul edıyorlar. Ama daha kalıtelı oluyorsun, bence cok ıyı
110 Yorumla- +1 yıl
hayret bana laf atmamışsın normal cevap vermişsin:D peki madem sağol
- +1 yıl
bırak inkar etme.
- +1 yıl
ben daha bişey demiyorum :D
- +1 yıl
başka bir kız olsa bu arıza lafının üzerine neler demişti sana ben cok sakinim gayette sakinim.
- +1 yıl
bende cok hanımefendi bir kızım o yüzden tartışmaya girmiyorum tamam mı beyefendi?
+1 yılyapısı öyle bence kız dediğin agır baslı olur kendini belli etmemesi gzemli kalması iidir.. ;));
21 Yorumla- +1 yıl
aynen yapı öyleyse ne yapsan değişmiyor
Kendini birilerine beğendirmek için yapını değiştirmeye kalkışma. Benliğinden olursun.
60 Yorumla
+1 yılzorla gülmeye çalışırsan yapmacık olursun, emin ol bizler bu yapmacık olma olayını anlıyoruz. en azından ben anlıyorum. Bende fazla gülmeyen bir insanım ama sıkıntım olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılAnlamiyor olabilir tabi ki. Hafif gerizekalidir muhtemelen.. Cok cekici gelmeye basladi bir anda :D
17 Yorumla- +1 yıl
anlamadıgımdan değilde ne kadar gerizekalı olduklarını anladıgımdan dolayı muhattap olasım gelmiyor.ama başka ortam yoksada oturup ne salakmışlar deyip dinliyosun:)
- +1 yıl
Hmm demek sensin o kisi... salaklardan mi hoslaniyorsun? Hani salaklar arasinda cekiciligini merak ediyorsun ya.. Bu arada ben ultrasalagim.. Benim hakkimda ne dusunuyorsin? Bir kiza yazmanin en acinasi hali:D
- +1 yıl
haha:D ya yok hangi ortama gitsem espiri anlayısları birbirlerini aşağılamaktan ibaret garip insanlar hoşlanmıyorum:D bu durumda sende kendini aşağıladığın için onlardan biri oldun bak:D
- +1 yıl
Ama guldurdum seni :P
- +1 yıl
evet demek ki o kadar salak değilmişsin beni güldürebildiğine göre. yani yalan söylüyosun:)
- +1 yıl
o kadar salak olmadigimi ama yine de salak oldugumu soyledigin icin tskr ederim ;) bence gulumsemeyi bil. Cunku 5 dk da senin aslinda ne kadar hayat dolu biri oldugunu anladim:) iyi aksamlar.
- +1 yıl
evet aslında öyleyim :) ama yanlış anlama lütfen salak olduğunu söyleyen sensin ben değilim..sanada:)
kuzenimde böyle. ama bence bu ona ayrı bir hava veriyo. bu tarz insanlar benim dikkatimi daha çok çeker
20 Yorumla
+1 yılgulmeyen ciddi cekingen arkadaslar bana gore değil ama çoğu erkek ooyle kızdan hoslanır,hoslanmam deseler de.merak etme :)
20 Yorumla
+1 yılGenel ruh hali buysa sorun yok ,baştan bu kız neden hiçbir şeye gülmüyo denilir sonraları huyu suyu buymuş diye anlaşılır zaten .
20 Yorumlaolabilir ben guldururum oylesini kotu birsey dusunmem tam tersi ne agir basli derim hosuma gider:)
47 Yorumla- +1 yıl
cadı fışkırıyo diyen o yalnız:))
+1 yılaşık olduğum insan bu şekil ve emin ol bu karşıdakini itiyor yani korkuyor..
111 Yorumla- +1 yıl
zaman zaman insanların benden korktugunu düşündüğüm olmuştu neden korktun ondan?:D
- +1 yıl
çünkü dış görünüşü soğuk çok ta konusmuyor insanda karşı taraf tarafından istenmediğini düşünüyor...Ve uzaklaşıyorsun... Üzülerek te olsa.
- +1 yıl
hmmdaha önce bu yönden bakmamıstım.yani birisine ihtiyacı yokmuş gibi mi görünüyor?kendi halimde kalmak istiyorum imajı mı veriyor.d
- +1 yıl
evet tam üstüne bastın böyle cool duruyor ama insan bir sohpet açar değil mi. Böyle kendi halinde kendi dünyasında sus pus. Ben de tam tersiyim dengeliyor ama tanısma aşamalarında hiç ama hiç olmuyor ve şuan vazgeçme aşamasındayım neden mi konusmuyor etmiyor sormuyor umrunda değilim.Hoşlanırsa bile nerden bileyim suç onun benim değil. Her hareketinden anlam çıkarıp yorumlayıp birde yapısını düşünüp yorumlamak kuantum meselesinden zor ve bu yapıya sahip birisi insanı yıpratıyor canını yakıyor...
- +1 yıl
aman sakın hareketten anlam cıkarmaya felan calısma zaten genelde yanlış oluyo tutmuyo o iş yaş.sen biraz yakınlaşsan belki göründüğü gibi değildir bende öyleyim konu acmam sadece dinlerim o da mı öyle? başkalarını dinliyosa senide dinler sende konuş belki konusmaya başlarsınız.
- +1 yıl
hep o mu dinleyecek bende dinleyeyim o kendini bana anlatsın ben yeterince belli ettiğimi düşünüyorum gidipte nelerden hoşlanıyorsun diyemem ya :( Tamam belli bir tanışmışlığımız var ama o kadar ilerlemiyor ilerlettirmiyor elinde olmasa bile,çünkü insan atacağı adımdan çekiniyor. Bir de duygularını belli etmeyince ne hissettiğinide anlamıyoruz öyle sap gibi kalıyoruz sonrada gönül kuşu uçuyor yuvadan.
- +1 yıl
sen cok dertliymişsin.:D ben o kadar değilim ben dıştan soguk görünüyorum sadece o bildiğin soguk cıkmış:D
espirili bir şekilde yaklaş kalas gibi duracak değil ya:D - +1 yıl
Oda öyle sıcak davrandı ama neye göre sıcak diğerlerine davrandığı gibi mi yoksa benim anlayıışıma göre mi bana göre soğuk ama başka insanalra davranışlarını gördükçe mutlu oluyorum ya hiçbir organizasyona katılmaz mı bir insan.Ortam da olmayınca o espri işi yatıyor gidip şu espriyi yapacam oh rahatlarım.
+... sen çok şanslısın.
-neden ki?
+öyle hiç ölmeyeceksin.
-Niyeee?.hıı
-Dünya malı dünyada kalır da ondan.
Hahahah bünyesine uygun bir espri. - +1 yıl
o sana bu espiriy yaptıysa?
tamam ortamlara girmeyi sevmiyodur.aslında bir umut olabilr pes etme hemen diğerlerine göre sana iyi davranıyosa iyi. - +1 yıl
yok ya yapmayı isterdim o derece kızgınım ona şuan ama 1-2 kelimesine kalmıyor bu durumdan eser. ama etmiyor ki :) Kendimi belli edip reddedilmek istemiyorum,kestiremiyor insan sağını solunu diyeceksin şunu yapsın bunu yapsın karşıdaki katkısız odun olunca yapmıyor birşey bana has bir durum değil herkese yani ama bana daha iyi :(
- +1 yıl
sen en iyisi ilgini belli et ilgiliyse gelir gelemzse kendi sorunu.d
Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Böyle kızlara bayılıyorum hemen gider tanışırım sonrasında evlenme teklif ederim. Henüz tanımadım böyle birini ama tanımak için umudum var.
20 YorumlaDoğal halini belli ediyor mu, esas mesele bu :)
Güleç ve fazla konuşmayan ama koştuğunda net olan kadınlar hep ilgimi çekmiştir.20 Yorumlatam hoşuma giden bir tip ağır olmalı biraz tabi benim ilgimi çeker
20 Yorumla
+1 yılNasılsan oyle davran oldugundan farklı hareket edersen asıl itici o zaman olursun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. itici gelmez herkesin huyu farklıdır istediği gibi olmakta özgürdür önyargılı olmamak gerek:)
10 Yorumlailgimi çeker. 7/24 sırıtanı çok itici bulurum. ama biraz da muhabbet etsin put gibi olmaz öyle.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı olmak,durmak başka şeydir ama sen böyle kasıntılı durursun dışarıdan bence.
19 Yorumla- +1 yıl
yani dediğim onlar gibi değilim onların güldüğü seyler benm ilgimi çekmiyor..espiri anlayışları tamamen benden değişik yani hiç bir ortamda tam olarak kendime yer bulamadım.
- +1 yıl
Mevzuya bak.
- +1 yıl
ne varmış mevzuda Allah Allah.:)
- +1 yıl
Farklı ortamlarda olursan en azından sırıtmaz bu özelliğin bence.
- +1 yıl
bende öyle yapıyorum zaten :)) direk aynı yerde duramam zaten cok sıkılıyorum o yüzden
- +1 yıl
Hallettikmi yani sorunu.
- +1 yıl
her zaman ne yapıyosam öyle yapmaya devam edicem fakat cok itici soguk durmak istemiyorum her zamna yaptıgımda bu senin dediklerin yani:D
- +1 yıl
Boşa lolo yaptık iyimi;)
- +1 yıl
haha Valla ya:D
Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. Bende ha desen gulen insanlara anlamam veremem sinir olurum sirf gulmek icin guluyolar fazla gulmeyen kiside komik degildirki gulmuyodur daha cok severim kendisini
00 Yorumla
+1 yılKim bu tanıyor muyuz dedim kendi kendime ne alakaysa 16548 :(
Kimine göre iyidir kimine göre kötü ..
"bence" herkese gülmeyen ancak bana gülen kız = <3310 Yorumlaonce gulmeyı ogretırım sonra gulmeye sonra somurtmasını unuttururum :))
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kulağına eğilir gülsene beaa tip ehehehe diye bağırırım:/
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet canım. dışarıan çok soğuk, kibirli , havalı biri gibi duruyoruz.sevinmelisin :D
14 Yorumla- +1 yıl
ben o imajı yansıtmak istemiyorum ama konusmaya cekinmesinler öyle biri değilim çünkü:)
- +1 yıl
ön yargıdan nefret ediyorum:D
+1 yılçok iyi bence güzelse gerçekten güzel, öyle sürekli erkeklerle konuşan kızdan hayır gelmez böylesi çok daha iyi, peki bir erkek senle muhabbet etmeye çalışsa eder misin?
20 Yorumlaöyle biri olduğunu ya da öyle birinden hoşlandığını düşündüm :))
10 YorumlaBu arada kasıtlı olarak yapmıyor deyişi tatlı en azından :)
20 Yorumlasöz gümüşse sükut altındır.fazla gülmeninde bir anlamı yok.kıvamında insan tipi budur işde...
20 Yorumla
+1 yılvalla öyle kahkahali değilde gülümsüyosa iyi yoksa espiriye herkes gülüyo o gülmüyosa sorun var.güleryüzlü olsun yine yeter.
10 Yorumla
+1 yılBence güzel değil ama, aklıma şu beyaz showa çıkan barbie kılıklı yaratık geldi.
Durum vahim.01 Yorumla- +1 yıl
hayır o bildiğin mimiksizdi normal bir insan suratı öyle olamaz bir kere ne yaparsa yapsın olmaz.
madem samimi bulmuyosun insanları ne önemi var söylediğimiz düşündüğümüz şeylerin o zaman..ko gitsin keyfine bak
11 Yorumla- +1 yıl
yinede insan düşünüyo olmadıgım biri gibi anlaşılmak istemiyorum etrafça..:)
bende öyleyim ve beni yakınen tanımayanlar kasıntı biri olduğumu düşünüyorlar,arkadas grubumuza dahil olduklarında yanıldıklarını anlıyorlar tabi.
03 Yorumla- +1 yıl
benimde genelde başıma gelen bişey zor bir durum sırf ifaden yüzünden insanlar seninle konusmaktan cekiniyolar felan:d
- +1 yıl
aynen öyle,ama bazı insanların fıtratında bu var,yani ne kadar zorlasamda,ben her daim gülen,kahkaha atan insanlardan olamam :) ama arada gülümsemeye çalış,"ukala,kendini beğenmişş" demesinler.Bİ anlamda dediğin gibi önüne görünmez bir "duvar" örüyorsun,senle arkadaş olmaya insanlar çekiniyor doğal olarak. :)
- +1 yıl
arada gülümsüyorum o kadar değil sürekli kalas gibi duramam sanki insanlarla arama duvar örüyormuşum gibi geliyor sanki böyle kasıntı havlaı kendini beğenmiş gibi düşünüyolarmış gibi:d
ben onun kim olduğunu biliyorum galiba ikizim:)
222 Yorumla- +1 yıl
ikizindir :D
- +1 yıl
sende mii bu dertten müzdaripsin:)
- +1 yıl
benimde benimdeee:))
- +1 yıl
hep bu internet alemi böyle yaptı bizi:p
- +1 yıl
aynen başkasının düşündüğünü boşvermek gerek:D
- +1 yıl
soru hakkında ne düşünüyosun peki böcük:D
- +1 yıl
aynen yerine göre.ağırlığımızıda koyucaz :)tamam rahatladım.
- +1 yıl
aynen şımarmanın alemi yok!.d
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. itici değil ciddi bir insan derim. sanırım beni tarif ediyorsun :)
00 YorumlaBeni anlattmissin. Simdi simdi bana söylediklerine gore sınıfta cekemeyenler varmis. Bosver farkli olmak iyidir. Millet iticilik olarak algılamıyor :)
00 Yorumlagüzel olunca çok iyi düşünüyorum ama somurtkan,gülmeyen,ilgisiz,soğuk olunca kötüleşiyo biraccık
10 Yorumla
+1 yılben gibi biriymiş galiba ben böyle kızlardan hoşlanırım
10 Yorumla
+1 yılKendisi gibi davranmaya devam etsin diye düsünürüm
14 Yorumla- +1 yıl
öyle olmalı evet teeşkkür ederim
- +1 yıl
iki kez cevap verdigimi simdi farkediyorum :)
- +1 yıl
olsun ikiside mantıklı şeylerdi:)
- +1 yıl
sagol :)
Beni anlattın sanki :)
110 Yorumla- +1 yıl
erkek modelleri de vardır bunun tabi:D sana yaklaşmaktan cekiniyolar mı?
- +1 yıl
sadece 1 hafta mı? iyiymiş:D
- +1 yıl
o zaman sen sadece yeni tanıstıklarınla böylesin:D
- +1 yıl
nabza göre şerbet vermekten kastın ne.d
- +1 yıl
bu cok iyiymiş:D
özgüven eksikliği olan güzel bir kız derim= )
25 Yorumla- +1 yıl
özgüven eksikliği yok aslında ya sadece öyle olasım geliyor bazen:)
- +1 yıl
evet insanları sevmediysem sessiz kalırım:) seversem konusurum ancak.
- +1 yıl
ne alaka? hemen tanımadan yapıştırırsın fikrini.. ben de öyleyim ama özgüvenim tam; insanlarla samimi olmak bana göre değil...
+1 yılSevdiğim insan modelidir az gülen güzel insan .
Az bulunur o modelden.10 Yorumlabu kişilik sen misin acaba :)
237 Yorumla- +1 yıl
benim:D
- +1 yıl
kötü değil diyosanız tamam :)
- +1 yıl
yoo asla öyle değilim:) yakın hissettiğim insanların arasında canlı bazı insanların arasındada baya sessizim..
- +1 yıl
benimde..bazılarıyla konusurken çenem yorulana kadar rahatca konusuyorum bazılarınada hiç muhattap olasım gelmiyor
- +1 yıl
konuşacak bişey genelde içine kapanıkların aklına gelmez.benim geliyo ama konusasım gelmiyo:D
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
sakin ol :) bende öyleyim.ama bir şekilde yine yaşıyoruz.. boşver seni sen oldugun içn sevsinler.
- +1 yıl
başkalarınada göster o zaman..:) en azından dene.
- +1 yıl
o kadar mı vahim durum yahu:s
- +1 yıl
ya o 3-5 kişide görmeseydi..:)) var senin gibiler insan yaklaşmaya gerçekten ma gerçekten cekiniyor sessizliğin sınırıın da iyice aşmış onlar garip insnlar.
- +1 yıl
çok sessiz insanlar bana hep garip gelmiştir:) tbi seni bilemem sen yine bir kızla arkadaş olabiliyosun sanrım bazıları var kızlarla uzaktan yakından hiç alaksı yok 2-3 erkek arkaşları var öyle gidiyo..
- +1 yıl
espiri yapman gerek anladım..sende kıvamında bir insansın bence cıvıklığın alemi yok:D
- +1 yıl
bırak onların ne sevdiğini ya sen kendini nasıl seviyosun önemli olan o kızlar seviyo diye maymun olan adamlarla dolu etraf.
- +1 yıl
çünkü farkındayız olup bitenin.onlar daha cok itici.
- +1 yıl
bugün biriside aynı şeyi dedi ekliyim kadını kızı anlat felan.sonra bana bir yamuk yaptı yok arkadaş yok istemem.:D
yakın davranmaları kendilerini daha rahat hissetmelerindendir.daha cok ego tatmini için bide.onlar maymun oldukca diğer taraf mutlu olur. - +1 yıl
sen kötü birine benzemiyorsn:) fakat bende tanımadıklarımla konusmuyorum işte öyle ib uhuym var 40 yılın başında yardımcı olalım dedm daha yeni başıma geldi.
- +1 yıl
ne konuda? bir sıkıntı mı var
- +1 yıl
soracağın tek buysa tamam.
- +1 yıl
peki o zaman aynısını yaparsan direk silerim ama cok sinirlendim bugün:D
Güzel fakat fazla gülmeyen sessiz biri diye düşünürüm..
00 Yorumlaitici değildir kızların ve erkelerin fazla gevşek olması daha iticidirr
00 Yorumlane diyorlar saniyornar benim suratim asik heb nişalnim bunun için bende kavga eti ve ayrildi benden
00 Yorumla
+1 yılBen de öyleyim de arada rol yapıyorum insanların çenesinden kurtulmak için :D
00 Yorumlagulduren biri elbet cikar..
40 YorumlaOrtamlara alışamayan kişiliğe sahip olabilir.
10 Yorumlafarklı olan daha çekici gelir insana...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılProfilimdeki gibiyse asi asi güzel olabilir.
20 Yorumla
+1 yılpek ilgi çekici değil benim açımdan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslında yok olduğunu düşündürtür :)
05 Yorumla- +1 yıl
nicke bakmayın ya keşke gizli sorsaydım:D evet banada yokmuşum gibi geliyo bu arada ondan almışım
- +1 yıl
Çok sosyal birinin burda işi olmaz. Hepimiz birbirimize benziyoruz. Senden farkım gülümsemem olur.
- +1 yıl
bencede sosyal biri dışarda olur.. çok kasıntı değilim sadece kendimi göstermeyi pek sevmiyorum kendi halimdeyim..
- +1 yıl
Hepimiz kalabalıklar içinde kendi yalnızlığımızı yaşıyoruz.
- +1 yıl
kuru kalabalığa bakmamak lazım aynen.
Güldürürüm ben o şekeri :)
10 Yorumlabence en ıyısı
20 Yorumlakaf dağı burnuna buldozerle girerim
07 Yorumla- +1 yıl
bu nasıl bir ön yargıdır ya:D belki kendini rahat hissedemedi o insanların araısında belki utangaç.
- +1 yıl
sana öyleleri denk gelmiş.kendini beğenmiş olanlardahacok kendini öne cıkarma cabasında olanlar.sessiz sakin oturanlar gayet efendidir.
- +1 yıl
ben öyle çok çrikinlerin arasında takılmam öyle bir ortamım olmadı hoşgeldin diyemeyecek kadarda kalas olmadım seninkiler kibirli tipler
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Güzel fakat fazla gülmeyen sessiz biri hakkında ne düşünürsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler