Beni sevsin, saysın, bana çok değer versin, ailemi önemsesin kendi ailesi kadar. Dürüst olsun, kıymetimi bilsin. Aile bağları kuvvetli olsun, sevginin her şeyin üstünde olduğunu bilsin. Düşünce olarak olgun olsun. Diğerleri gibi olmasın. Konuşunca ona hayran kalayım. Bana hayatta güzel dersler versin, ondan her gün bir şeyler öğreneyim tecrübesiyle beni aydınlatsın.. İçi güzel olsun. İyi ki evlenmişim deyim her gün kavga etsek de ne olursa olsun geleceği yer ilk benim yanım olsun. Adalet, vicdan duygusu gelişmiş olsun. Ona her konuda güvenebilmeliyim, gözümü kırpmadan her sıkıntımı anlatabilmeliyim yani o güveni bana vermeli. Kardeşime, anneme, babama çok saygı göstersin. Örnek bir eş ve örnek bir baba olsun
1 güzellik olacak kimse yok iç güzellik falan demesin. 2 evlilik meselesinde uzun düşünmek zorundasın o yüzden eğlenilecek değil evlenilecek kız dediğimiz tip olması tercihimizidir. 2. a bu tip kız özellikleri ne dersen burada düz adam sami abi işin içine giriyor ve 1 allah korkusu olsun 2 büyünü küçüğünü bilsin 3 çay yapmayı bilsin abi çay önemli (swh)
3. buradan sonrası kişiden kişiye değişebilir kimine göre game of thrones ken bana göre anime one piece izleyen/okuyan birisi +70 puanla başlar yarışa diğerlerine göre. 4. boş konuşuyoruz gönül bu aka da konar boka da. gerçekten severse kriter falan kalmaz.
1. Allah Korkusu ve Güzel Ahlak, 2. Zeka ve Entelektüel Kapasite (en az lisans mezunu), 3. Bakımlılık ve Güzel Giyinme, 4. Anaç Ruhlu ve Geyşa Anlayışına Sahip, 5. Cesur ve Güçlü. Türkiye'de var mı böyle bir kadın? Varsa ben eşek gibi anıracağım.
Guven olsun. Sevgi olsun anlayışlı olsun pozitif olsun. 😃😉☺ uzun boylu olsun tabisi 😀 kocam oldugnu hıssettrsın. Bu adam benım dıyım benım olduğunu hıssettrsın gıbı seyler ıste :)
kriteri bosveride nasip neyse o olur ne kadar konussakta bos cunku olmaz bazen ve bos bos hayalaer gerek yok bunlara nasp geldimi seve seve kabil edicez :)
evliliğini bitirmiş birisi olarak kriterler tamamen değişti. kesinlikle güven ve anlayış.. kültür farkı da olmayacak çünkü fedakarlık yoksa çatışmalar çıkıyor. ve kesinlikle Allah korkusu olacak
:D Şaka yaptığını biliyorum da her şakanın altında gerçek yatar onu da biliyorum :D Öyle bir kriter eklemem. Eşimle evimde çocuk olabilirim sorun yok :D
@Bensizkal Evi seven kopek sahibinden kaynaklıdır belki. Sahibi güzel olmayan ve zorla gitmek zorunda olan hayvanlar mutlu olmaz. Balıkların yeri deniz sahibi de allah onlar orda mutludurlar. Hayvanın dogası, evi neyse orda mutludur
En İyi Cevaplar