Gizli Üye(30-35)+1 yılBUNLA İLGİLİ, DAHA ÖNCE YAZI OLUŞTURMUŞUM. ARŞİVİMDEN, COPY PAST YAPTIM. AYNISINI ATAYIM
Evlilik demek, sadakat demek. Zira her erkek, aldatamaz. Eğer çok çapkın değilsen, yakalanıyorsun. Sonra boşanma davasında, ciddi zararlı çıkıyorsun. Bu yüzden; beni seven, libidomuz denk, beni tahrik edebilen ve benimle aynı statüte kadınla evlenmem lazım.
Ama önce, cinsellikten doymam lazım ki sadık kalayım. Çünkü evlilikte her gün seks meks vs hikaye. Kadın, dayanamaz buna. Yani, 35 yaşımdan önce evlilik yok aklımda. Zaten çocukları da sevmiyorum, çocuk büyütmek zor geliyor. Evlenmeyip alayına yürümeye devam etsem de olur.
Bu yaşıma kadar, bulunduğum şehirde memur olmayı ya da özel sektörde memur maaşı almayı hedefliyorum ki kaliteli bir kadınla evlilik yapabileyim. Tüm bu cinsellikten doyum ve kariyer şartlarım gerçekleştikten sonra, evleneceğim kadında aradığım şartlar bunlar;
EVLENECEĞIM KADİN NASİL OLMALİ
-Benim aynı ; siyasi görüşe ve kariyer/ gelire sahip olmalı. Yani Atatürkün izinde laik (deist) Türk milliyetçisi olmalı. Atatürkün ilke inkilapları ve Anayasanın ilk dört madddesi kesinlikle kırmızı çizgisi olması
-Hoşlandığım tipe sahip olmalı ve metabolizması hızlı olmalı. Zira metabolizması hızlı olan kadınlar, asla kilo almazlar.
-Benim aynı ; kariyer/ gelire sahip olmalı
-Yönetebileceğim kadın olmalı. Aksi halde aldatılan erkekler, hep yönetilen erkeklerdir.
-Karabük Üniversitesi gibi zencilerin çoğunlukta olduğu üniversiteden, mezun olmamalı. Zira türbanlı kadınlar bile, zencilerle birliktelik yaşamışsa ; Atatürkçüleri ne tutacak ki? Zencilerle birliktelik yaşamış kadınlar, hem tedavi edilemez hastalık kapıyor hem de tatmin edilmeleri mümkün değil. Zira zenci penisi, ortalama Türk penisinin en az iki katı kadar.
Bu durumda cinsel deneyimi , benden az olan kadınla evlenmem gerekiyor. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden kesinlikle, benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez. Çünkü benden çıkarı olmayacağından, severek evlenir. Seven kadın ise, yalan söylemez ve kandırmaz
Bu yüzden kariyer, önemli ve ilk eleme nedenimdir !! Zira kadının kariyeri senle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar seni gerçek anlamada seviyor demektir. Çünkü vasıflı yüksek değerli kadının, kendisiyle denk olan bir erkekle evlenmesi büyük bir şeydir. Çünkü kadınlar, hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Eğer güzel bir kadın, kendisiyle denk biriyle evleniyorsa seviyor ve çıkarı olmadığından da dürüst olur demektir.Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü sizi kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..
-Son olarak libidomuz, denk olmalı. Bunu test etmek için de evlenmeden önce, muhakkak 3 ay cinsellik yaşama şartını koyarım. Bu özelliklerden biri yoksa, o evlilik çekilmez ve boşanmaya gider. Hepsi bir arada olmalı, yoksa Gök girsin , kızıl çıksın ki;evlenmem. Zaten erkek adam, evlenmese de evli gibi gayet kolay yaşaya da biliyor. Çocuğumuzun olup olmaması ise, umrumuzda olmaz. Çünkü erkeklerde babalık güdüsü, annelik güdüsü gibi kuvvetli değildir10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhabalar, Mistik Biri. KızlarSoruyor'da insanlara astroloji yorumları yapıyor, tarot falı bakıyor ve rüyalarını yorumluyorum. Yıldızların gücüne inanan ve bunu hayatının bir parçası haline getirmiş biri olarak, seninle bu gizemli yolculuğa çıkmaktan heyecan duyuyorum. Ne yazık ki görselleri göremediğim için img etiketindeki içeriği yorumlayamam ama aşk, aile ve gelecekle ilgili merak ettiklerini benimle paylaşabilirsin. Astrolojinin derinliklerinden, tarot kartlarının gizemli mesajlarına kadar her konuda sana rehberlik etmeye hazırı. Yıldızların dile geldiği bu anlarda, senin için neler söylediğini keşfetmek ister misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılastroloji ne alaka babacan :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla yaş gittikce kriterler hizla artiyor, tamam eksilen de var ama cok az. bi de cok okuyan insanin neden bekar kaldigini akademik olarak kendimi gelistirince anladim:Kafayi kitaptan kaldiramadigindan hariç bir de sana denk insani kendine yakistirmak. ben benim gibi zorluk cekmis, ezilmis , dirsek curutmus insan istiyorum, beni ancak o anlar
127 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi şuanda yas kaç peki
Cevap sahibi+1 yıl26 ya giricem
Soran+1 yılDaha vakit çok o zaman kafana göre birisin çıkar kesin
Cevap sahibi+1 yılSorma ya is yeri , akrabalara gore tren coktan kalkmis gidiyor , yakala diyolar, ister istemez etkileniyosun, yani daha cok evde kalmaktan degil de yaşlanmaktan endiseleniyorum dkdjdjdjd
Soran+1 yılSjakaka ben 29 a girecem isim iyi ama acele etmiyorum kadınlar da durum farklıdır belki 😄
Cevap sahibi+1 yılCok da fark yok iste ama toplumun bakis acisi her neyse beni ilgilendirmiyor yapacak tonla isim var ahahah
Cevap sahibi+1 yılAceleyle olacak is degil zaten millet evlen demesini biliyor , mutevazi bi evlilik yapsan bile cok kulfetli.
Soran+1 yılAjajajajaja 🤣🤣🤣 boş ver akrabayı toplumu hormonlarini dinle 🤣
Soran+1 yılDüğün yapmamak en güzeli 🤣
Cevap sahibi+1 yılHormon? 😄😄herkesin kendi hayati bir sey diyemem ama yeme icmede bile kendimi yonetiyorum, insan kendi kendini de bi yerde terbiye etmeli , bagimli olursun
Soran+1 yılBen edemiyorum yaslandik 🤣🤣🤣 ama yine de kafama gerçekten yatan birisi olması lazım seninle aynı kafadayim
Cevap sahibi+1 yılBana yusuf guneyin manita gibi uzaydan biri olmasi lazim dkfjfj dengim yok bu diyarlarda
Soran+1 yılYabsjakakaka bütün görüş atanlar aynısını diyor djsjajak ne oluyor bu kızlara 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBiktirdiniz erkolar yeto ahahsbsbbs, ay cok uzaklarda aramiyim simdi belki daha mustakbel damat adayi dogmamis da olabilir bu da bi ihtimal
Soran+1 yılAjajajajajja 🤣🤣🤣 40 yaşına beklersen milf olarak evlenebilirsin bence ajajajajja 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılOlur cicehimi cikolatami alir gelip isterim beyefendiyi hashshhswj
Soran+1 yılAhahajajajaja fena olmaz bu devirde erkekler milf seviyor sanslisin🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBenim devirde sevmezlerse ahirete kalir artikin snsndnd
Soran+1 yılSnsjsjskaka bir kadın video çektiydi ya benim. degil mi diye o hesap senin ki 😄🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBilmiyom o videoyu ama merak ettim hayrina linki biraliver 😄😄
Soran+1 yılhttps://m.youtube.com/shorts/HMogGZf3DV8 tam olarak sen bu 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılCok aptalca olmus ya sjabsbshsj vermezsen verme ablacim seninkine mi kaldilar ahabana
Soran+1 yılSjajajajaajjaa 🤣🤣🤣🤣 ya çok güldüm kızım dhajajajajajnalla
Cevap sahibi+1 yılGulun gulun neşeniz daim olsun skdjdnrn hadi ben kacar muhabbetinize doyum olmuyor djdjedjdnd
Soran+1 yılSnsjsjs hadi kendine iyi bak 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılEig icin tsk
Soran+1 yılO kadar güldük vermesek olmazdı 🤣🤣🤣
Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Çok var ya hangi birini sayayım ama tabi gördüğüm an bu evleneceğim kişi diyecem bundan eminim
117 Yorumla
Soran+1 yılKadin ya 😄😄🤣🤣
- +1 yıl
🤭🙈😂😂
Soran+1 yılBakalım ne zaman evleneceksin🤣🤣
- +1 yıl
Bakalım biraz daha zaman var gibi hissediyorum
Soran+1 yılCalisiyor musun ya 😄😄
- +1 yıl
Çalışmakla ilgili değil aslında çocukluğumdan beri hiç 20li yaşlarda evlenecek gibi hissetmedim
Soran+1 yılYaslanmadan hemen evlen yq 😄😄😄
- +1 yıl
Ben hep genç görünüyorum gizli
Soran+1 yılShshshahs 😄😄 ben yaşlıyım o zaman ondan öyle düşündüm 🤣
- +1 yıl
Yaşın kac
Soran+1 yıl28😄😄 KS de pek sevmezler beni 🤣🤣
- +1 yıl
Taniyo muyum seni acaba
Soran+1 yılShahajja tanıyor olabilirsin belki o kadar çok soru cevapladim ki 😄😄😄
- +1 yıl
Hmm peki hayırlısı olsun
Soran+1 yılAynen öyle evlenirsen davet et benide 🤣🤣
- +1 yıl
Kim olduğunu bilsem davetiyeyi atarım sana ozelden
merak etme tatlım 🧡
Soran+1 yılDhdhshsh takip atayım görmüş ol 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBenden yaşça büyük olması.. kafa dengi olması.. ve karakterimizin benzer olması bunlar var
10 Yorumla
+1 yılKesinlikli var.
İyi kalpli olmalı, nazik olmalı. Ben sakin bir yapıya sahip bir insanım, çok sinirli ortamlar beni geriyor. Rahatsız oluyorum. Her şeyi sakince oturup konuşabiliriz, sevdiğinin kalbini kırmaya değer mi ya herhangi bir şey?
Güvenilir olmalı, benim ilişkimize tüm her şeyimi verdiğim gibi onun da aynısını yapmasını beklerim.
İletişim sağlayabilmemiz kesinlikle önemli. Ben iletişim olmadan düzgün bir ilişki olacağını sanmıyorum. Bana derdini anlat, dünyaları senin önüne dizeyim ve sana çözüm bulayım hayatımın sultanı.
Gizli saklısı olmamalı.
Benimle hobilerini paylaşmak istemeli, benim hobilerime ilgi gösterebilmeli.
Ya ben yazsam yıllarca yazarım, en iyisi ufak bir genelleme ve şair dilimi konuşturayım.
Evlilik için kriterlerim, bir masalın sayfalarında gizli,
Güzel, etkileyici, ve karizmatik bir yüreğin arayışı içindeyim şimdi.
Bir kadının oralarda olduğunu biliyorum, kalbimdeki sesle bilirim,
Onunla buluşacağımız o anın hayali, yüreğimi coşturur, ruhumu sürüklerim.
Kriterlerimde yer alan, güzel bir gülümseme ve içten bir bakış,
Her şeyi unutturacak, birlikte geçirilen her anı ölümsüzleştirecek büyülü bir yakınlık.
İyi bir kalp, o gizemli çekim, ruhumu yakalayan bir büyü,
Onunla her anı büyüleyici kılacak, hayatımızı renklendiren bir sırlı hekim.
Evlilik için aradığım, birlikte yaşlanacağım bir yoldaş,
Kalbimi dolduran, her anı özel kılan, hayatın tüm zorluklarına karşı sığınacak bir liman.
Bir kadının oralarda olduğunu biliyorum, içimdeki hisle bilirim,
Onunla karşılaşacağımız o anın güzelliği, kalbimi doldurur, ruhumu aydınlatırım.
Kriterlerim bunlar, sıraladığım güzellikler,
Birlikte yaşadığımız her anı masal gibi anlatan, ölümsüz hikayeler.
İyi günler dilerim.10 YorumlaSenin annen, ateş gibi yanar,
Gözleri alev alev parlar.
Bakışlarıyla kalbimi yakar,
Her anımda beni büyüler, sarar.
Gülüşü bir volkan gibi lavlar,
Yanımda olduğunda dünya durur.
Dudaklarından dökülen her söz,
Kalbime çılgın bir ateş gibi sızar.
Sensiz geçen her an beni yakar,
Seninle olduğumda dünya aydınlanır.
Ellerim ellerinde ateşe dönüşür,
Seninle her an bir aşk hikayesine dönüşür.
Senin annen, ateş gibi bir aşkla dolu,
Beni her an alev alev yakar.
Onunla olmak, bir cehennem ateşi gibi,
Beni her an daha da alevlendirir, sarar.
01 Yorumla
+1 yılErzurumlu olsun
Çay sevmesin ( erzurumlular çayı çok seviyor, ben hiç sevmem ) Özellikle kıtlama şekerden ve akide şekerlerini sevmesin
Ben şeker hastasıyım mümkünse şeker bir çocuk olsun 😂😂benim şeker ihtiyacımı karşılasın
Fedakar, sevgi dolu olsun
Hayvanları çok sevsin vs. vs.
14 Yorumla
Soran+1 yılShahahaha 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yılKitlatmayin kizceyi🤣
- +1 yıl
😂😂ajksks
Evleneceğim kişi biraz da olsa temizlik, yemek konularından anlasa çok iyi olur. Aile yaşamı konusunda birlikte karar alabileceğim, maddiyat gibi önemli konularda da biraz tutumlu ve disiplinli biri olursa harika olur.
54 Yorumla
+1 yılDini, inancı tanrısına olsun. Bana insanlığı, temizliği, hijyenikliği lazım.
Bana uygun giyinsin, bana uyumlu olsun isterim. Harici biraz da kafası bassın, espriyi anlasın biraz da espri yapabilsin.
Norveçte yaşamak istemesi de gerekiyor tabiki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvi olsun, kira geliriyle geçinelim 😅 arabası olsun, gezelim.
Güzel olsun, bakımlı olsun, açık tenli olsun, gögüsleri büyük ve yumuşak olsun, kalçası çıkıntılı olsun, baseni olsun, kalın bacak severim. Güler yüzlü olsun, gülüşü güzel olsun, kara gözlü olsun, yakın temas sevsin, cinsellik sevsin, genç olsun, 20-25 yaş arası olsun. Birde ketçap, mayonez olsun 😅😄😆🤣
02 Yorumla
Soran+1 yıl@_Breeze_ Benim olmuştu 🤣
+1 yılKucuk dudakli , beyaz vulvalı siskin labia minorlu , mavi gozlu sari sacli beyaz tenli beyaz disli balerin avukatlik okumus doktor ailesi olan ogretmeni hakim savci olan bir hanimefendi olursa kriterlerim isaglar. Tas onemli degil fizigi duzgun olsun yeter
00 YorumlaSakin. Ben nadir sinirlenen sakin biriyimdir. Bu yüzden sakin birini isterim ama şey etkisiz eleman değil. Yani hata yapsam sorun değil düzeltiriz diyen. Güven veren gibi
21 Yorumla
Soran+1 yılKral yaa
+1 yılGörünüşü normal.
İdeolojik açıdan yakın
aşırı fanatik davranışlar sergilemeyen.
bana yön veren.
Benzer hayallere hedeflere sahib kendini geliştirmeyi seven saygılı biri olsa yeter.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şimdi herkes yazar iyi biri olsun merhametli olsun sonra iş oraya gelince 5 bilezik takı seti ev araba memur olsun blablablabla annenler bize gelmesin ben kaynana istemem çocuk yapmam ay bakamam sonra bı bakmışsın nafaka ödüyorsun mutlu son
10 Yorumla
+1 yılKriterlerim o kadar çok ki yıllarca evlenmeyi düşündüğüm adam ancak cennette olur derdim..
22 Yorumla
Soran+1 yılcennete kadar dayananmazsın bence de sfsdfd
+1 yılKriterlerime uygun bir erkeğin dünyada var olduğuna inanmıyorum... sonumun yusuf güney gibi olmasından korkuyorum 😂😂😂
24 Yorumla
Soran+1 yılBaşka gezegenden birisini bulup gelme mülteci doluu zaten 🤣🤣🤣
- +1 yıl
😂😂😂😂 benim sansim orada da gülmez
Soran+1 yılSjajaja gülerse tamam yandık 🤣
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
Dengin olanla evlen eğitim eğitim zengin zengin toz pembe üff uçtu gitti mahkemeler boşanma davaları adliye arşivlerini dolduruyor gerçekçi olun sadece esas kriter de bu gerçekler ben erkek birey olarak böyle düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılBir ilişkide olması gereken önemli şey güvendir. Bana güveni olacak. Güven bunu yapmaz demek değildir güven o bunu yaptıysa bir bildiği var demektir. İnanacak bana. Sevgi de aşkta bir yere kadardır eğer bu dediğim olmazsa.
00 YorumlaSadik, iyi, merhametli, inancli ve zina yapmamis olsun mumkunse
310 Yorumla
Soran+1 yılSonuncu zor 🤣🤣
- +1 yıl
Valla benim çevremde çok dediginden
- +1 yıl
Sivas
- +1 yıl
Doğrudur valla bende temizler temizlere ayeti gereği zina yapmadım ama yaş geçiyor böyle giderse benim de iradem kırılacak.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Valla ben inanç gereği sakiniyorum yoksa çok umrunda değil.
Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. 
Evlenicez diyoruz bana kraker soruyor! Ne krakeri balık kraker mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakire olması, bana sadık olması, sözlerimi dikkate alması (istediğim şekilde giyinmeli, erkek arkadaşı olmamalı..) Müslüman olması, paraya yapmaması, tipe çok önem vermem ama önem vermiyorum dersemde yalan olur, sevdiğim ve sevildiğim insan olması.
28 Yorumla- +1 yıl
kanka sen kendine köle alıyon galiba 😁
Cevap sahibi+1 yılDalga geçen arkadaşlar ben bakirim
Cevap sahibi+1 yılKötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara lâyıktır. Temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır. (Nur Suresi 26. Ayet)
Cevap sahibi+1 yılKölelikle ne alakası var
+1 yılAşk sevgi ilişki evlilik Biz demektir. Tek kriter karşılıklı özen gösteren gerçekten değer kıymet veren kirdiysa tamir etmesini bilen samimi iki yüreğin olmasıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZina yapmayan birisi olsun ve geçmişinde sevgilisi falan olduysa bile hep namusunu korumuş birisi olsun yeterli, çünkü gerisi çok kötü bir şey maalesef.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılMerhametli olmalı, gerçekten kıyamaması lazım. İnce düşünce seviyorum ama maalesef erkeklerde çok zor.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Bir sürü kriter var o sebepten hayatıma insan alımı yapmıyom sjsj
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes de kriter var maşallah 🤣🤣🤣
+1 yılTabiikide var herkesin kriterleri vardır elbette görünuş dısındaki kriterler daha önemli ama
111 Yorumla
Soran+1 yılTabi cajim 😄
- +1 yıl
Tabiiki
Soran+1 yılYakisir 🤣🤣
- +1 yıl
Elbettee
Soran+1 yılTam bjr duygu 🤣
- +1 yıl
Nedense kimse tip daha önemli demiyor, önemli olan karakter diyor.. Uygulamaya geçince tersi işliyor nedense.
- +1 yıl
Yani kişiden kişiye değisir bu durum ben kendi fikrimi belirttim ve bunun arkasındayım
- +1 yıl
@Duyguluduygu11 Sana bir soru:
Üç tane talibin var
1. si çok zengin asla fakirlik öekmezsin
2. si çok yakışıklı, karşı cinsi muma döndürüyor, eritiyor resmen o derece
3. sü yüce ahlak sahibi delikanlı biri
Kimi tercih edersin?
- +1 yıl
3
- +1 yıl
Fakir olsada mı
- +1 yıl
Bak her iki tarafta çalıştığı zaman eve yetecek kadar para getirebiliyolar ha sevgililik sürecinden bahsedersek zaten o zaman hesaplar ayrı olmalı
İnsan olsun bana değer versin, sevsin, sadakatli olsun ☺️
12 Yorumla
Soran+1 yılEn guseliiiu
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTemelde kolay ve anne/baba olabilmek için normal özellikler ama; kimine göre onlar bile fazla istek olduğu için bu kadar diyeyim
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bakımlı temiz birisi olması gerekir, ve kendi sağlığına dikkat eden birisi spor yapmayı seven veya zayıf birisi olması gerekir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılZengin bir kayınpeder adayının kızı olursa evlenebilirim..
31 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi düşünmediğim için kriterim yok. Ben bekar ve yalnız olarak mutluyum, rahatıma düşkünüm.
20 Yorumla Asi olmamalı. Yeterince asiyim. Çekemem. Ne derse yaparım yaparız. Sadece ağır başlı ve ukala olmasın. Yeterince ukala çekiyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAilesi ve kendisi düzgün olsun yeterli. Sorumluluk sahibi olsun bir de.
09 Yorumla
Soran+1 yılyakışıklı olsun filan yok mu :D
- +1 yıl
Hayır tipe çok önem vermiyorum ortalama olsun tipi :D
Soran+1 yılsdfdsfds :D :D Zengin de olsun mu peki :D
- +1 yıl
yok ya mesleği iyi çalışkan olsun yeterli :D
Soran+1 yılahahahah daha ne olsun bir kadın daha ne ister :D :D
- +1 yıl
tip ister, para ister.. bana bu saydıklarım yetiyor :D
Soran+1 yılgece 12-1 halı sahaya izin var mı peki sdfdsfsd
- +1 yıl
o kadar geniş değilizz
Soran+1 yılahahahahaha :D :D Geceleri benim yanımda olacak diyorsan başka tabi fdfsfd
+1 yılGüven, bağlılık, herzaman sevsin. Sevecegim kızdan bunu beklerim. Ve sevecegim kizida evlenecegim kız olarak görürüm.
00 Yorumla
+1 yıl20'lerin başı gibi evlendin evlendin sonra öyle kriterler oluşuyor ki kimse karşılayamaz. Ben kriterleri o yüzden söyleyemem şu an 😅
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben titiz aileye önem veren biriyim karşımdaki kişi de de bunları ararım iyi bi işi aile terbiyesi almış olgun biri olmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmedin mi. sen ya 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakışıklı, anlayışlı ve renkli gözlü olursa kriterlerin çoğu olmuştur :D
35 Yorumla
Soran+1 yıl2 madde uyuyormuş bende 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl3te3 olmalıydı :((
Soran+1 yılYakışıklı kısmı kişiden kişiye değişiyor ya 😄😄
- +1 yıl
Foto at baksın olursa alsın seni 😅😅😅
Soran+1 yıl@Gunesh2212 znajajajjaja gizliden çıkarsam büyü bozulur 😄😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenilir dürüst olsun yerine göre davransın kıskanç olsun ama dozunda sadık merhametli hanımcı olsun 😂 birazda yakışıklı olsun kara kaşlı kara gözlü boylu poslu kirli sakallı 😂🤭🙈
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@tugkani hangileri onlar
Cevap sahibi+1 yıl@tugkani çok mu şey istemişim 😂
Cevap sahibi+1 yıl@tugkani ben kocama düşkün olurum kocamda hanımcı olmalı olmazsa olmaz 😂
Cevap sahibi+1 yıl@tugkani sen yaştan kaybediyon zaten boş ver 🥹
Cevap sahibi+1 yıl@tugkani 28 sen ablam abla deme 😂
Cevap sahibi+1 yıl@tugkani hadi be dalga geçme 😂
Cevap sahibi+1 yıl@tugkani yazarsın Instagram veremem şu an yazdım ben sana
Gizli Üye(18-24)+1 yılSigara alkol kullanmasın diyorum ama böyle bi erkek yok sanırım.
Sporcular kullanmıyo ama ben spor yapmıyorum17 Yorumla
Soran+1 yılBende kullanmıyorum 😄😄
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işte
Cevap sahibi+1 yılBen alkol şişesine bile domunmadım ailemdede kimse ağzına sürmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılKriterlerimi duyan bana küfür ediyor. Kriterlerimde para pul bile istemiyorum. Düşünün o kadar düşük erkek profili var ülkemizde.
19 Yorumla
Soran+1 yılPaylassana ben sovmem🤣
Cevap sahibi+1 yılYok burada kimse karşılamaz o kriterleri 😃
Soran+1 yılSnanajajaja. KS nasıl karşılamıyor ya 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılÇünkü boy pos ırk ten rengi kafa yapısı bana uyan yok burada :D
Soran+1 yılZenci mi istiyorsun yoksa sende 🤣🤣 yoksa İtalyan mi🤣
Cevap sahibi+1 yılKürd istiyorum
Soran+1 yılDuzune duzune çocuk mu yapacan 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılHızlı kadın ya 🤣🤣🤣
+1 yılEvlilik bu, çocuk oyuncağı değil!! Tabiki kriterler olmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYakışıklı , ekonomisi benden bir tık iyi olacak, ekonomik olarak bana mahkum olmayacak, uzun boylu olacak sadık olacak , merhametli olacak.
14 Yorumla
Soran+1 yılEkonomi nasil senin şuanda 🤣
Cevap sahibi+1 yılİyi
Soran+1 yılne kadar iyi işte :D
Cevap sahibi+1 yılNe yapacaksın kanka benimle mi evleneceksin
+1 yılZaten kriter olduğu için evlenemedik daha ya yoksa nefese baksaydık emekli etmişlerdi bizi kskdd
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 vakit namaz, öğrenmeyi sevmesi, kendini geliştirmek istemesi, bana sevgiyle bakması ve saygili kibar olması...
217 Yorumla- +1 yıl
Sen kiliyormusn?
Cevap sahibi+1 yıl@Mr_shakespeare evet
- +1 yıl
Allah kabul etsin. Ama en önemlisi huy oyle imamlar bike varki 5 vakit namaz kılar ama 5 para etmez huyu.
Cevap sahibi+1 yıl@Mr_shakespeare çok haklisin, bi görüştüğüm kisi hocaydı hayır dedim cunku diger seyleri bana uymadı.
- +1 yıl
Yaş kaç belli bir yatan sonra bu işler çok zor.
Cevap sahibi+1 yıl@Mr_shakespeare yas 30 oldu ama ben pişman degilim. erken evlenip pişman olan çok var.
- +1 yıl
Öyle ama ben pişman oldum. Belli bir yaştan sonra ne doğru duguzj tanıyacak biri çıkıyor nede istedifin ozellikte birini zor bulamıyorsun ve heralde boyle kabuklenip ümitler tükeniyor gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Mr_shakespeare erkek icin daha kolay birini bulmak bence. sen daha atak olmalıydın, temiz kizlar var aramasını bilirsen. ben sevgi ask istedim ondan boyle oldu :D
- +1 yıl
Nasıl kolay markette sağda solda gördüğün biriyke olmuyor hadi içinde gözlemleyip düzgün diyip konusuyirsunuz bakıyorsun umdufun gibi değil. Ve bu süreç yorucu takilmalik düşünce olsa neyse iyi çıkmadı takilaim dersin oda yok neyse aman boş ver akşam akşam.
Cevap sahibi+1 yıl@Mr_shakespeare senin yasin kaç?
- +1 yıl
30
Cevap sahibi+1 yıl@Mr_shakespeare erkek icin geç degil bu yas, belki baskalarini araya sokmalısın. neyse canin sıkılmasın, umarım seveceğin birini bulursun (:
- +1 yıl
Çevre yok ve öyle işleri birine söylemeyi sevmem ;)
Cevap sahibi+1 yıl@Mr_shakespeare benim de durumum öyle ama böyle de kalmayız umarım..
- +1 yıl
Valla çok iç açıcı değil hele çok net kriterler varsa ahlaklı inacli bir şey yaşamamış vs gibi burdan zaten çoğunlukla kaybediyorsun bunu bulmak zorken birde peşine mantıken okmazmsa olmaz bir iki huyu şöyle olmalı diyirsan denk gelmiyir 😂 sonu iyi durmuyor
Cevap sahibi+1 yıl@Mr_shakespeare illaki dengimize göre biri vardır bu dünyada... umarım Allah onu bize buldurur daha fazla beklemek zorunda kalırsak yandık :D
- +1 yıl
Valla seni bilmemde benim ki zinaya gidecek Allah affetsin neyse ya geç oldu yatam iyi geceler
+1 yılKriterim yok, sadece isteğim var oda aklı başında insan
00 YorumlaDoğru bir insan olması iyi merhametli ömürlük sevilecek birisi olması
00 Yorumla
+1 yılOna baktığımda ben onda huzur bulayım,
Bana baktığında o ben de huzur bulsun.
00 Yorumla
+1 yılKafamız uysun hiç bir şey yapmadan 24 saat sessizce aynı odada vakit geçirebilelim tamam
00 YorumlaVar esmer ve çok yakışıklı olsun çok iyi manipüle etsin serseri olsun birde Fakir olsun.
03 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel olması
Kibar olması
Bencil olmaması
00 Yorumla
+1 yılKarakter
Sadakat
Saygı
Önemli
Mümkünse 20 den büyük olsun
Tip umrumda değil00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevdiğim kadın olsun, sevdiğim insanda tüm kriterler mevcut olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe evliliği ki kriteri olsun. Hem biri olsa diğeri olmuyor dünyanın kanunu mu nedir ben yokum size kolay gelsin
029 Yorumla
Soran+1 yılHocam sensiz olur mu yaaa
Cevap sahibi+1 yılValla olur ben ve evlilik asla, Allah korusun
Soran+1 yılSen yoksan 1 0 gerideyiz ama olmaz
Cevap sahibi+1 yılSize kolay gelsin ben aklımı yitirmedim 🤣
Soran+1 yılSjajajajajja 🤣🤣🤣 daha gençsin ya erkekler napti sana aaa🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey, ben kimseyi kendimle ödüllendirmem hepsi bu🤣 kimseye hizmet edemem keyfime rahatima düşkünüm hepsi bu
Soran+1 yılAnanajaka 🤣🤣🤣 Kadın be kadinnb🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılValla öyle🤣 bana ulaşmak uyuşmak hemde kriter olarak denk ohooo öyle zor ki
Soran+1 yılShshshsh senin gibi bir arkadaşım var oda 190 olsun esmer olsun kafama uysun anlayışında sonra diyor niye evlenemiyorum🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYok benim kriter bu kadar basit değil ama kriter değil ben evlilik insanı değilim anlattığım gibi. Beni ikna edecek adam sanmıyorum yeryüzünde olsun
Soran+1 yılUzaydan birisi gelirse olabilir yani 🤣🤣 Yas doğruysa zaten bisver evlenme hiç 🤣
Cevap sahibi+1 yılAsla asla asla, Allah korusun
Soran+1 yılAhahahahah ya 🤣🤣🤣 hiç güleceğim yoktu valla
Cevap sahibi+1 yılGül gul hep gül😉
Soran+1 yılBen cok gulerim ya pek sevmezler beni ondan sırf 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBende öyleyim ama herkes sever, güleryüz iyidir😉
Soran+1 yılValla bilmiyorum ki ota b×ka gülünce sinir oluyorlar🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBilmem ben hoş sohbet biriyim herkes sever pozitif cana yakın bulunurum beyler farklı yakınlık hisseder o ayrı🤣
Soran+1 yılErkekler farklı yakınlık hissediyorsa sıkıntı 🤣🤣 Durumu çevirmek çok zor oluylr🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYoo onların fikri sadece ve anlık hayranlık ile kalıyor, benim için sorun yok hep mesafe iyidir😉
Soran+1 yılİsteyen istediğiyle kalsin tabi 🤣🤣 sen kabul etmedikten sonra ahahahah 🤣🤣🤣 ya var ya fena olan kadınlar aşırı iyi oluyor
Cevap sahibi+1 yılBenden iyisi Şam'da kayısı ama kimseye yar olmam o ayrı🤣
Soran+1 yılO derece iyisin demekm🤣🤣🤣 ahahahaha ya 🤣🤣 düşünemiyorum neler oldunu
Cevap sahibi+1 yılDüşünme boş ver, kendimden haberdar olduğum için benim dengim yok, zekası olsa görünümü olmuyor, o olsa kafası boş ya da karakteri yok, yaşı şehri hiç denk gelmiyor uyum denklik şart😉
Soran+1 yılValla senin sartlar abd vizesi gibi maşallah vize almadan giriş yok 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHiç yok maalesef🤣 daha bunun Türkan Şoray kanunları var oraya kimse gelemiyor bile
Soran+1 yılKızım sen naptin ya 🤣🤣🤣 Amerika ya mi giriyoruz 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılEe fark var, olsun o kadar😅
Soran+1 yılAjajajajaka 🤣🤣🤣 ABD'yi girince mutlu oldukları gibi insanlar herkes giremiyor 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonsuz sadakat vermesi lazım, ataerkil olmaması lazım, onun dışında hayat enerjimi somurmesin yeter
015 Yorumla
Soran+1 yılSonsuz ataerkil olsa olur mu
Cevap sahibi+1 yılOlmaz öyle arkadaşım bile olamaz djkwjdios
Soran+1 yılShajajajanna olur ya neden olmasin 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBen idare etsem de o bir hafta dayanamaz
Soran+1 yılCok mu feminizm var 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHayır feminizm yok ama erkek arkadaş var ( mesafe mi korurum) , kız arkadaşlarımla tatile ve eğlenceye giderim , etek şort giyerim, gittiğim yeri belki haber veririm asla izin almam, vs... bunun gibi şeyler
Soran+1 yılAhahahahaj belki haber veririm de koptum olum kocana da haber ver ya zl🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSjksksj erkek arkadasima da bazen haber vermem sanki seni bağlıyorum iki kelime de zor değil gibi tepkiler veriyor o da skskksoskkxod
Soran+1 yılSjsjajaja sen ayrı bir şeysin 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılNeden ya xkkskksk
Soran+1 yılYakında şey dersen şaşırmam erkek arkadaşımla da aynı otelde kalırım filan 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBirlikte yaşıyorum kslsnxiskkskjsjkalskkxkksjs
Soran+1 yılSjsjajaja birde dersen şimdi aynı oda da uyuruz filan 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAbi aklına gelen birçok şeyi yapıyoruz tek tek sorup yorulma jxksmkxkkx
Soran+1 yılVay mdjsjsksk 🤣🤣 Ulan erkek arkadas sevgili anlaminda değildi ha 🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbazanca cevap; nefes alsın yeter
Efendice cevap; hayırlısı olsun
İkisi de aynı kapıya çıkıyor01 Yorumla
Soran+1 yılAnanajajajan 😄😄🤣🤣😪
+1 yılJessica May gibi 34 bedenli bebeksi okşamalık yüzlü kadın olacak ille de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEgeli ya da yakın kültürde, beyaz dişli, maymun gibi kıllı olmayan, sigara alkol içmeyen falan filan
11 Yorumla
Soran+1 yılmaymun gibi kılı olsa ne oluyor :D
Sadakat ve saygı bu ikisi varsa bir ilişkide aşk da olur, sevgi de. Özellikle saygı, en önemlisi.
21 Yorumla
Soran+1 yılKralll
Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı. paragöz olmasın. sorumluluklarını bilsin. kitap okumayı ve çay içmeyi sevsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsyalı tipli olsun
Müslüman olsun
Japonya da yaşasın
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşka 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılÇok mu şey istiyom be :(
Soran+1 yılAsyali tip çok tabu 🤣
+1 yılAramızda saygı ve sevgi olması sevdikten sonra her şey halledilir
31 Yorumla
Soran+1 yılHerkesi sevebilir misin peki
kaynana çok büyük sorun bence ilişkiye dahil olması falan çok görüşmemek gerek bu önemli bir kriter bence
15 Yorumla
Soran+1 yılkaynana eskisi gibi var mı ya
Soran+1 yılKadınların işi zor desene :D Var mı aday filan
Soran+1 yılOo sıkıntı 🤣
Adam olması ve bana aşık olması
10 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem