güzel sayılabilecek bir kızım, manken değilim ama ortalama üstü güzel sayılırım, evet bu başlıktaki benim. arkadaşlarım onlarca sevgilinin üstüne teker teker evlenip çocuk sahibi oldular bile. ben salak! sorsanız öyle kız mı kaldı derler erkekler. önceleri düşünürdüm ki elimi ilk tutan erkek olacak diye beni el üstünde tutacak. boş ilişkiler için bu saflığımı harcamayayım. şimdi görüyorum ki çok aptalmışım.
çok iyi eğitim almış, saygın bir ailesi olan bir kız olduğum için sana yaklaşamıyorlar diyor bazı arkadaşlarım da. ama ya yaklaşan yok ya da en absürt tipler gelip bana yazıyor. yazdıklarıma bakıp burnu havada biri de sanmayın. sadece benim standartlarıma yakın benzer birisi olsun diye düşünmem kendini beğenmişlik değildir diye zannediyorum. önceleri halimden memnundum ama canıma tak etti sanırım yalnızlık. düşüncelerinizi yorumlarınızı ya da varsa önerilerinizi merak ediyorum.
çok iyi eğitim almış, saygın bir ailesi olan bir kız olduğum için sana yaklaşamıyorlar diyor bazı arkadaşlarım da. ama ya yaklaşan yok ya da en absürt tipler gelip bana yazıyor. yazdıklarıma bakıp burnu havada biri de sanmayın. sadece benim standartlarıma yakın benzer birisi olsun diye düşünmem kendini beğenmişlik değildir diye zannediyorum. önceleri halimden memnundum ama canıma tak etti sanırım yalnızlık. düşüncelerinizi yorumlarınızı ya da varsa önerilerinizi merak ediyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer