İLGİSİZ ERKEK ARKADAŞ?

merhana henüz üye oldum hepinizden tercübelerinizi rica ediyorum :) su an bir sevgilim var henüz 1 ay olucak ama tanısma dönemi mesajda konusma dönemi daha uzun ve onun aşırı ısrarları üzerine bulustuk sevgili olduk aşık falan değilim ancak ister istemez negatife düştüm ilgiyi cok sevdiğini ilgisi cok olan bu sahsın su an mesajlar minimum a düştü günaydın bile yok bende hiç atmıyorum o atarsa normal konusuyorum gecen ona ilgisiz kalıcaksan hani kibarca ayrılalım dedim arkadas kalalım sadece bu sekilde kendimi ilişkide hissetmiyorum arkadasken cok daha iyiydi dedim özür falan diledi haklısın askım dedi bilmem ne ertesi gün cok ilgilendi ama yine aynı gün içinde bir iki defa napıyosun diyor baskası yok dün gece yazdıgında konusurken uyuyaklmıstım ki koyu bir sohbet konusu bulmuyor sabah sevgilim uyuyakalmısım diye sevimli bir mesaj cektim ancak kendisi mesajı görmüş hala yazmamıs düşünün üzerine konusunca onu kafaya takmıs birtek ben ilişkiyi ciddiye alyormus gb olmakta istemiyorum şımarıyorlar lakin az değer gördüğüm en az eforlada beni elinde bulundurmasına katlanamıycak gbyim ne yapmalıyım?
İLGİSİZ ERKEK ARKADAŞ?