Benden yaşça büyük bir kuzenim var 7 8 yaş büyük en az bulunduğum çevreden baya rahatsız sürekli düzgün insanlarla gez düzgün yerlerde otur falan diyor pek sorun çıkarmıyor ama hep konuşuyor şimdi beni bir kızla tanıştırmaya çalışıyor kendimden soğutacak bir şey yapamıyorum öldürür beni bana yaratıcı bir kurtuluş yolu lazım bir şey diyin lütfen kız baya hanım hanım üniversiteli bir kaç kez misafir geldi bir arkadaşanın kardeşiymiş 96lı zaten ne dedilerse yakınlaşmaya çalışıyor güzel cevaplarda vermiyorum kız benle konuşmaya çalışıyor oyun oynuyordum yanımda oturuyordu zaten aaa sen oyun oynamayı çok seviyorsun heralde dedi heee diye bir cevap verdim anladım dedi sonra bende oynayabilirmiyim dedi başka kol yok ya dedim bozuldu biraz bir kafede oturduk konuşuyorlar onlar üçlü bir şekilde ablam arkadaşı birde o kız bende içeceğime yöneldim kız peki sen hangi bölümde okuyorsun dedi he ne hee okumuyorum ben dedim ablam hemen düzeltti yetenek sınavına hazırlanıyor canım dedi kıza ya komedi filmi gibi ablam'ın inadını yenemem böyle düzeltiyor demekki sürekli arkadaşıda beni küçüklüğümden beri tanır sever beni istemiyorumda kızı gereksiz kibar birde yanıma yakışacak bir kız değil ne eğlenebilirim ne sohbet edebilirim deneyemem bile yani bana yaratıcı bir plan lazım çok ciddi dalga geçmeyin lütfen en son buraya sormak geldi aklıma keşke ilk sorsaymışım dedittirin lütfen :D
Güncellemeler
+1 yıl
@Esprisso
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar