1 sene 23. Günümüz de benden ayrildi. Sebebi sıkıldım soğudum yapamiyorum. Ve bana benim ona onceden dedigim benden ayrilmak istiyorsan eger beni sevmedigini soyle demistim ve bana bunu soyledi. Hem de daha 4 gun once evlilikten bahseden opucuk imojileri atan bana bakarken ki o gozlerinde ki isigi hissedebiliyordum. Biz kucucuk seylerden kavga eden insanlariz. Bekledin beklemedin geldin gelmedin cok sinirlenip bir anda kalplerimizi kiriyoruz baska bir sey yok. Ne aldatma ne yalan sadece saygi eksikligi ve davranis problemi daha cok kiz da var basimin belasinda ama ben onu yavas yavas kabulleniyodum bana durduk yere kizmasi bagirmasi cevresine cok iyi ama bana rahat oldugu icin boyle davrandigini dusunuyorum. Beni hala sevdiginide biliyorum bana soylerken gozlerinde sakladi sevmiyorum demeyi prova yaptigi cok belli bana bunu hissettirmek ayrilsin uzatmasin pesimde kosma dercesine yaptigini biliyorum. Ve cok ciddiydi diyemem arada tebessum bile ediyordu. Ben hala inanamiyorum cunku o benim hayat enerjim yaşam sebebim. Ve onun icin mezun olmak yerine universiteye gittim derslere girmiyor lys kasiyorum ygsde kotu geldi napicam bilmiyorum. Cevremdekiler geri donebilir diyolar bir anlik karar gibi goruyolar ama o bana cok soyledi pisman olmicam fikrim degismicek ama daha once cok soyledigi yaptigi seylerle beni sasirtmadi cunku dengesiz bigun yaptigi diger gune tutmazdi sinirlendiginde dusmani gibi seni uzmek icin elinden geleni yapardi sonrada siniri gecince duzelirdi bende son zamanlarda dayanamaz oldum ve cevap vermeye bende onun gibi sinirlenmeye basladigim icin bu hale geldik. Son kez sarilim mi dedim daha kotu olcaksin dedi ve sarildi kizin gozunun onunde agladim ve hala agliyorum kopek gibi de seviyorum. Sizce sikintidan sogumaktan ayrilan ve onun gozunde ben ona cok deger veren seven bir insanim bunu hep hissetirdigim icin zaten hep ezildim ama yine de raziyim cunku cok seviyorum. Sizce nolur geri gelir mi ve ben napmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Baska fikri olan var mi? Yardim edebilecek baskalari?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar deliricem ya ben napicam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar