Çok ğzülğyorum hatalımıyım?

Merhabalar 4 yıldır evliyim 27 yaşındayım çocuğumuz yok eşimle çok kavga ederdik geçen sene boşanma aşamasından döndük taksı şoförü ilgisiz ve çok cimriliği var kazanamadığını söylüyor ve sürekli borç yapıyor ailemin yakınından ev tutmuştuk beni çok kovmuştu dövmüştü en son barışırken bana yalvardı yakardı affettim geçen sene bu arada bende ucretlı ogretmenım herneyse 1 ay önce esım bana Hıc kolumda bılezıgım yok heveslenıyorum dıye 10 gram bılezık aldı daha sonra esım yine eski haline döndü sen satarsın bılezıgı dedi ( Benı beden kovduğunda parasız kalıp bir kez alyansımı satmıştım ) guvenmıyormuş ver geri gidiyim ben falan dedi 1 ay eve sabah 5-6 gibi girdi ben bılezıgı vermedın vereceksın dedı doğum günümde aldığı bır kolye ve bılezıgı Bı pazar günü uyandıgımda kavga ettı ve aldı gitmek istediğini soyledı tabı ben çok üzüldüm ama yeter artık dedim çocuk bile istemiyor sen doğuramazsın falan dıyor annesine düşkündü sonra aldı gitti babamda esımle gel konuşalım dedi düşün ani kararlar verme dedi ama bılezıgı aldığı ıcın babam kızdı karının koluna ya takma takacaksan alma falan dedi 4 yıldır çocuk bıle ıstemedın dedi annesi falan benımle görüşmüyorlardı ben az kazanıyorum destek olamıyorum diye neyse esım ben gidersem dönmem dedi ve gitti 1 hafta sonra gelmek ıstedı bende annenle gel konuşalım ben aılenız degılmıyım dedim bu arada Benı evden kovduğunda annesı Hıc gelmezdı oğlu gıdınce yanına geldı kadın babam annem erkek kardesım vardı kadın anneme kızın acele evlendi dedi annemde ne olmuş dedi ne demek istiyorsun yanmış mı kızım diyince evet yanmış dedi annemde sen yanıksın kızım değil diyince eşimde anneme tepki gosterdı annemle böyle konuşamazsın dıye erkek kardeşimde anneme bağırma diye ayaktaydı eşımın alnına dokundu eşımın annesı ayağa kalktı gıdelım Hadı derken esım kardesıme vurdu kardesım ona derken ortalık birbirine girdi esım dayak yedı resmen kardesım ve babamdan ve giderken beni dövdünğz bitti diye gitti onca küfür vs etti gitti sonra faturaları kapattırmış ev sahıbıne demiş ben kıra atmıyorum kontratı uzerıne alsın dıye öylece kaldım dava falan açmamış annem ve babamda ondan sana hayır gelmez diyor zaten ılgısızdı diyor babamda taksıcıde kız bitmez diyor çok üzülüyorum haketmedım esım birde bana senınkşmsr almaz dedi dul kaldın dedı gitti Hıc aramadı sormadı sevıyor sanmıştım
Çok ğzülğyorum hatalımıyım?