erkeksi kadınlardan hoşlanan var mı aranız da böyle bir terim vardır ya ''erkek gibi kız'' diye öyle bişey yani. sadece bana mı itici geliyorlar yoksa. bu sorum bayanlar içinde geçerlidir sonuçta çevreniz de bu şekil de arkadaşlarınız da olabilir...
Cevabın nedir?
şu profil resminde gördüğün ' sarı ' çevremde değil bizzat kendisiyle yaşıorum ve çok seviorum,ayrıca kendisi sevgilim olur,öyle ağzı bozuk,etrafta lanlı lunlu konuşan terbiyesiz bir kişilik değil.sözüm meclisten dışarı bazen insanların bu önyargılarını becermek istiorum,kişileri dış görünüşleriyle yargılayıp ahkam kesenlerden nefret ediorum çünkü,.tanıdıklarında ne kadar asil bir karaktere sahip olduklarını anlayınca yüzlerinin kıpkırmızı olacaklarından da en ufak bir şüphe etmiorum.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadın kadın gibi erkek erkek gibi olmalı bana göre.Hele bazı kızların ağzı çok bozuk erkekten çok küfür etmeyi maharet sayar olmuşlar anlam vermek zor.
42 Yorumla
Erkek Fatma dediğin tipte var birkaç tanıdığım. Yalnız içlerinden sadece birinin sevgilisi olduğunu biliyorum. Diğerleri genellikle One Night Stand'den hallice kısa ilişkiler içerisinde gezinip duruyor. Buradan yola çıkarak pek de rağbet görmediklerini söyleyebilirim. En basiti ilk okul arkadaşım, 30 yaşına dayandı ama halen atarlı abla. Bildim bileli de kız başına takılır. Kurum bağladı anlayacağın..
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. bence bir ilişkiye iki bıyık fazla :D
1524 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
35Cevap
Erkek gibi kız:
Meali, aynı erkek gibi. Düşünüş tarzı olarak. Öz güveni olarak. Dürüstlük/mertlik bakımından. Al karşına sohbet et. İnsan yahu! Futbol sevmesi falan değil olay (seven bayanı yadırgarım). Aklını kullanabilmesi. Öyle bayanlar varsa gelsin bu yana.
Ha başkaca bir anlamıyla da bir çükü eksik olanlar. Yani yatmadığı bir ben kalmışım bir de 3-5 kişi daha... Eğer öyle "erkek gibi" ise istemezük.32 Yorumla
+1 yılErkek gibi kızları halı sahaya çağırıyoruz onun dışında dışlıyoruz :P
621 Yorumla- +1 yıl
Geldik mütevazi insan :P
- +1 yıl
ahahaha dur 5 leyim elim değmişken :P gerçi kim olduğunu hala söylemedi
- +1 yıl
şu dünkü gizli :P
- +1 yıl
Yok be sadece zeki buluyormuş Asadsfsdfghg
- +1 yıl
Tamam itiraf edeyim dötüm kalktı asfdfgfgf
- +1 yıl
Ben çok bozdum öyle böyle değil :P
- +1 yıl
ahahaha yapma gizliden sor eğlenelim :d bende gizliden cevap veririm
- +1 yıl
yok gece 2 gbi falan unutulur dasdsafdfda sorduktan sonra uyarı atışı ver sadaffdfda
- +1 yıl
Gece 2 de see you afsfgaghadgfds
- +1 yıl
Hadi ama o başlığı ben açtırmadım dün,zaten gizli de söylemedi kim olduğunu :P dur sorayım ona ben kimmiş
+1 yılruhu ezik olmasın...
erkek gibi olsun maceracı olsun, ben kadınım yapamam demesin... mız mız olmasın bir yeri kesilince kanayınca morarınca...
kız gibi görünsün... erkek gibi olsun... erkek olmak tam anlatmıyor da... haşarı kız çocukları vardır ya... büydüklerinde de öyle olsunlar haşarı kız çocukları gibi... dizleri yara bere kabuk dolu olan cinsinden... mümkünse güzel olsun ama süs bebeği olmasın hemen kırılıp incinmesin...20 Yorumlainsanları görünüşüne göre değil, karakterine göre değerlendiriyorum. nasıl göründüğünden ziyade benim için ne ifade ettiği ve benim onun için ne ifade ettiğim önemli benim için. ondan sonrası boş, benim gönlümde yeri olur.
10 Yorumla
+1 yılen nefret ettiğim kız tipi de kendini bir bok zannedip kibirli kibirli yürüyen aciz tiplerdir. hiç bir erkek bunları sevmez. bu tipteki kadınlar. sürü halinde gezerler. bu familyadakiler herkesin onlarıa baktığını sanarak hayatlarını idame ettirirler. kim vurduya giderler en sonunda :)
10 Yorumla
+1 yılben kriterlerimi söyledim sana eğer erkeksi kadın olup aynı görüşlere sahipse o da baş taçı yoksa işim olmaz :)
23 Yorumla- +1 yıl
nasılım abi :D
- +1 yıl
adamsın :D
Oh my gosh erkeksi kadına bitilir abi tabi benim fikrim kadın dediğin xena gibi olacak abi vurdu mu ciğeri titretecek çokta abartmasa iyi olabilir tabi
00 YorumlaBen hoşlanıyorum şahsen en temizi öyle bayan , akarı yok kokarı yok başa bela açmaz kendi sorununu kendi çözer ne güzel . Erkeğin biraz daha kafası rahat olur
00 YorumlaKız dediğin hanım hanımcık olacak ne erkek gibi davranması yakıştığı gibi davransın bana çok itici geliyor erkek gibi davranan kızlar .
10 Yorumlakız gibi oğlandan ne kadar tiksinirsem erkek fatma diye tabir edilenlerden de o kadar tiksinirim. herkes cinsiyetinin sınırlarında olsun. küfür eden veya futbolla aşırı derecede ilgilenen kızlar olmasa eksikliğini hissetmeyiz.
10 Yorumla
+1 yılHoslanmam. Kadin kadin gibi olmali kadin gibi giyinmeli ama çevremde var eglenceli kafadengiler yapilarinda var :)
00 Yorumla
+1 yılArkadaş olarak eğlenceli oluyorlar, hem çoğu kızda bulunan "çekememe" durumu yok onlarda. Erkek gibiler işte rahatlar falan.
00 YorumlaVar öyleleri.Kız güzel asılcaktım ama kız beni atmadığı laf kalmadı bende tartışmak yerine muhabbeti kestim.Güzel bile olsa kız kızlığını bilcek
00 Yorumlasanmam cunku sen erkek ama kiz gibi nazik olsun ister misin? ama belki asi seve bilirler, yani derler ya en buyuk asklar nefret ile baslar diye :)
00 YorumlaO terimi maçolar kullanır.
Ben kabadayı gibi kızlardan hoslanmam.
Tabi olsunda bıyıkları falan olmasın :D
Cımbız' diye birşey icat ettiler. Bu kezbanlar bıyıklarını almıyorlar arkadas :D00 Yorumla
+1 yıllink Şu ise kast ettiğin, evet.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Özentilikten başka bişey değil..Lüzumsuz karakterler. Yerini bilsin herkes.
00 Yorumla
+1 yılitici buluyorum.
Kadın dediğin yumuşak huylu, cilveli ve tatlı olmalı bence.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Sen kadınsı erkekler hakkında ne düşünüyosan bizde onu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Gereksiz hareketler. Adam hemcinsiyle evlenmek istemez heralde :))
00 Yorumla
+1 yılSevenleri genelde kız gibi oluyor aslında seveni de sevmem pek
00 YorumlaTerbiyeli olup yürüyüşü ve ses tonu erkeksi olanlar çekici geliyor.
00 YorumlaEvlencek adam bulması zor ama 10 numara arkadaştır genelde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılsevmem erkeksi kadın ... sert olabilir ama erkek gibi davrananları sevmem ...
10 Yorumla
+1 yılErkeksi kız erkeklere her zaman terstir.
bu yüzden ben severim11 Yorumlakadın dediğin narin, zarif olur güzel kokar kendine özen gösterir. erkek gibi kadın benzetmesi kişiliği ile alakalıdır
00 Yorumla
+1 yılat gibi olursa fena olmaz. erkeksi derken sakallı makallı kızlardn mı bahsediyorsun çözemedim mevzuyu
02 Yorumla- +1 yıl
düşman başına :)
+1 yılnefret ederim boyle kizlardan. cogu da lezbiyenliklerini bastiriyor aslinda...
00 Yorumlaaslında itici geliyor. bayan bayan gibi davranmalı erkek erkek gibi ne o öyle erkek gbi davranan bayanlar.
00 Yorumla
+1 yılerkeksi kadınlardan hoşlanan var mı... dan sonrasını okumadım.
Hoşlanmam.04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Alıştım artık :)
hic sevmem oylesini kadin kadin gibi olmali ne o oyle erkeksilik erkeksi olduksan sonra kendimin ayibi nee:D
10 Yorumla
+1 yılbende hoşlanmam.öyle kız olmaz kız dedigin nazik olur
00 Yorumla
+1 yılkadın kadın gibi olur erkek erkek gibi olur erkek gibi kadın mı olur
11 Yorumlaitici tabi, kadın dediğin kadın gibi olmalı. ama öyle oursa o' nada giderim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. çok üzücü bende fazla narin değilimdir.
03 Yorumlapes atacak kız aranıyor :D
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. itici geliyor. kadınsı kadın ister insan :)
10 Yorumla
+1 yılçıldırdıgım kadın tipi..bayılıorum tek kelimeyle
00 Yorumla
+1 yıltespih sallasın ben çantasını taşırım :D
24 Yorumla- +1 yıl
:))))))))) +1
- +1 yıl
valla :D
- +1 yıl
adamın dibisin böle soruya anca böle cevap verilirdi helal :)
+1 yılKadın kadın gibi erkekte erkek gibi olmalı.
00 Yorumlabanada itii gelyr öyle hemcinslerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılhoşlanmam çevremde yok
00 Yorumla
+1 yılbanada itici geliyor olcayyy:D
00 Yorumlabana itici geliyor kadın kadın gibi olmalı
00 Yorumlaistemem... ben kadın gibi kadın isterim
00 Yorumla
+1 yılbenden uzak olsunlar onlar.
00 Yorumlane kadar kadınsı olursa o kdar iyi :)
00 Yorumla
+1 yılgayler hoşlanır.
01 Yorumla
+1 yılkezban diyoruz
00 Yorumlaben de hoslanmammm
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi