Feminen (kadınsı, dişil) erkekler hakkında neler düşünüyorsunuz? Şahsen ben feminen erkeklerden çooook hoşlanıyorum bence cidden çok sevimli, çok şirin ve seksiler 😍. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Pek hoşuma gittiği söylenemez. Görsel düşünerek yorum yapıyorum, bir erkeğin etek giymesi, oje sürmesi vesaire anlamsız ve itici geliyor bana. Kadınlar iki gün bıyıklı gezse alay edilen bir toplumda etek giyen erkek görünce rahatsız olmuyorum değil. Tabi ki herkesin kendi hayatı saygı duyuyorum.
Hiç katılmıyorum Hiç hoşlanmıyorum Hiç tasvip etmiyorum Erkek erkek gibi kadın kadın gibi olmalı Giyimi kuşamı davranışı vs Erkek yemek yapmayı bilmesin Kadın pantolon giymesin demiyorum Ama herşeyin bir sınırı olmalı bu tarz konularda Siz bile gün gelecek bu erkekler neden bu kadar yumuşak diyeceksiniz Erkeklerde kadınlardan bu şekilde olduklarında pek hoslanmiyorlar farkettinmi Umarım bu şekilde devam etmez
piyasada organik erkek kalmadı.. uzun saç, küpe, etek.. derken oje.. sonra strapon.. otoriter-dominant hükmetmeyi seven alfa erkeklerin nesli tükeniyor..
En az maskülen kadınlar kadar itici ve insan altı varlıklar olduğunu düşünüyoruz. Çükün varsa erkek, kukun varsa karısındır, cinsiyet kalıplarını salak salak yerlere sokup durmayın çocuklar.