Aldatan insana sorulacak sorular neler?
Ne sorardınız? Ne sordunuz?
Ne sorardınız? Ne sordunuz?
cok sinirliyimdir ve zaten aldatildim. eger yatakta yakalarsam kizi bir sefer sacindan tuttugum gibi ciplak bir sekilde kapi önüne atarim hadi sirfinti benim yatagimdami yapiyorsun diye. geri gelir adama bir tokat kiyeftlerinin hepsini pencereden asaga atarim ve ne o yetmedim mi sana derdim?
disarda yakalarsam adamin suratina tükürür sokakta rezil ederim o bamyanlami aldatmaya kalkiyorsun diye ve en sonunda nasil yakalarsam yakalayayim Allah sana bir kiz evladi versinde onuda senin yaptigin sekilde aldatsinlar insallah der giderim.
bir kere soru sorarken ciddi gözükme acı çekmiş gibi bir halin olmasın :d SADECE GÜLÜMSE ve doğal olarak o an içinden ne geçiyorsa onları söyle ... sonra sana tepki verirse seni seviyordur sana tepki vermiyorsa sıkılmış gibi bir hali varsa hiç uğraşma ama sen hala onu seviyorsan ve bırakmak istemiyorsan sakın yakasından düşme onu bezdir ve duygularını sana açmasını sağla :D
Bence hatalısın...
Aldatan insana soru bile sorulmaz. Yüzüne bakılmaz.
Soru sormak, onu temize çıkarma çabasının bir yansımasıdır sadece.
2. şans verme isteğidir. Tekrar aldatsın diye...
Yani "neden" aranmaya başlanıyorsa işler komplike hale gelecek demektir. En iyisi hiç açmayıp kapatmak. Merak, kötü şey...
Ha herkesin kendini bir kez savunmasına izin vermek gerekir. Belki zorla ırzına geçilmiştir de sen aldattı sanmışsındır... Olur olur... Anlatsın bir kez hikayesini... Sonra nasılsa gider tıpış tıpış... Ama çok safsan/aşıksan bence onu bile anlatmasın. Yalanda söylese, inanırsın çünkü...Yalan olduğunu bile bile... :)
olay anında ne yapıyordun ?
Polis formatına girmişsin.
Cevap
78Cevap
Bence aldatılmayla ilgili bi konuşmadan kaçınmak lazım.Ezici bi durum neden aldattın diye sormak.Hiç çaktırmamak gerekli.o konuyla ilgili munasebette bulunmak kişiyi düşürür dahada acıtır.En mantıklısı kısasa kısas demek olur.Çivi çiviyi söker sende sana layık birini bulana akdar onu kullnamaa aldatmaya devam et.O Kıvamda bulursan seni aldatan kişiye.son güle iyi güler demen. Gururlu ve intikamcı ol
o kadar uzun sure cıktıgım olmadı genelde ben aldattıgım icin soyledikleri sozleri cok iyi bilirim
1.neden yaptın bunu.
2.hic mi beni sevmedin
3.kufurler
4. kufurler
5. harbi malın tekisin
7. soylemislerdide inanmamıstım ( bu evde yakalanınca duymustum 3 kere evde yakalandım :))
8.seni sevmistim
ve daha bir suru kelime
Ya hiç muhattap olunmaz yada nedeni sorulabilir? Nedenini sormak aynı kişi ile birlikte olmak için veya kavga çıkarmak, onu tokatlamak için sorulmamalı. Eğer sizinle ilgili tatmin edici bir yorum yaparsa bir sonraki ilişkide bu hususa dikkat edilip, sorgulanmalı.
Namuslu ve şerefli yaşamak varken neden böyle bir şey yaptın?
Aldatani aldatmak zevktir ama seveni aldatmak serefsizliktir, neden bu serefsizligi yaptin madem gonlun bende yoktu niye atesinle yandirdin ! Derdim ve donup yoluma devam ederdim onsuz bir hayata yeniden baslamak uzere
Tenezzül edip karşına çıkıp bir de soru mu soracağım? Yüzüne mi bakacağım bir kere daha? İşte buna gülerim , işim olmaz aşağılık insanlarla ... Arkama bile bakmadan çeker giderim tek bir kelime dahi etmem.
çok sevdiğim bi insan tarafından bunu yaşadım yürütmeye çalıştım olmadı
şimdi aynen şöyle diyorum Kralına yol vermişim soytarısıyla mı uğraşıcam
ALLAH bir daha yaşatmasın ama cehenneme kadar yolu var yapanın
aldatanla cinsel birlikteligi varsa
aldatmasi yanlis niye aldatin deyisiklikmi
canin cekti baska ne olur aldatan merak tan aldatiyo
yoksa insan sevdigini öpse bile tatmin olur ve duygusuz iliski zaten insani doyurmaz
Neden yaptın ? Sende bilmiyosun dimi? Ne istedin benden ? Neden bana bunu yaşatıyosun ? Beni sevmiyomuydun ? Yalancısın sen biliyomsun ? Aynı zamanda şerefsizsin ? Neyse bundan sonra ahım üzerinde olucak ...Allah belanı versin ...S k t r g t şimdi !
Aldatan insanla konuşmak mı ?
Nefesimi hak ediyor mu ki hala nefesimi yorayım ?
biri de cikip dememis ki ben aldatan insanim buyrun diye... ne guzel sitemiz var len uye olan hic kimse sevgilisini hic aldatmamis :D
sevgi kelebeklerim benim :D
ben aldatan insanım buyrun
Sorulacak pek bi soru yok aslında kişi kendine yedirmişse bunu söylenecek bişey kalmamıstır.Susmak cok sey anlatır.Ama bunu öqrendiqimde ilk diyeceğim sey Hakkım helal sevqim haram olsun..der arkama bile bakmadan cekıp giderdim sahsen..
Aldatan insana soru sorma tamamen saçmalıktır. Adı üstünde aldatandır, senin sordukların sorularada yalan söyler o kişi. Şeytana güvenmek gibi birşey bu :)
hehe çok doğru söylemişsin
sadece bir kere aldatmıştım ve son oldu çünkü bir daha yüzüme bakmadı...
Soracağım hatta sordum da yayımlamadım daha (Not: Saksı da Erol Büyükburç değilim ben, bilginize..) link
ılkonce neden boyle bır sey yaptıgını sormak gerektıgını dusunuyorum tabı arkasından gelen yalanlara uzulmemek kaydı ıle ılk basıma geldıgınde yurumedıgını yurutemedıgını soyledı bendenızde mosmor olmustum bendenızede bulundugum sehrı terketmek kalmıstı ve onu yaptım
"İskender yemeye gidelim mi?" diye sorulur. Daha ciddi bir şey soracağımı sanmam. Anlat derim, anlatır, sonra o yoluna ben yoluna. Mutlu değilse benimle, daha ne işi var burada?
işçiliğimde bi sorun vardı da neden söylemedin derdim:)
o değil de aldatana neden soru sorayım... kafasını kırmak varken... o zaten kendi kendine soru cıkartır ondan sonra...
Bunu neden yaptın bana lanet olası sürtük canın cehenneme hak ettigini buldun. fuck you
en .rospu tavrımı takınır "geçde olsa gol attın 5-1 yeniyorum şuanda seni "derim soru falan sormam ay ne sorcam zıııııırtt xD
Giderdin mi ihtiyacını bari gerzek? Değdi mi peki beni kaybetmeye? Hadi güle güle, sen git ihtiyacını gidermeye...
Hiç bir şey sormaya değmez artık o noktada. En iyisi terk edip onu Allah'a havale etmek. Hiç olmazsa gururum mundar olamasın kavga çıkarıp.
ben dedim sakin unutma aldatan insan mutlaka birgün aldatilacaktir ve ögün ben senin aklina gelecem sakin unutma
merak ettiğim şeyler olurdu elbet.
ben bunu haketçek ne yaptım?
bende ne bulamadında başkasına gittin?
sen iğrençsin Allahından bul! der giderdim.
Bide durup soru mu soracam. Aldatmak kişiliksiz insanların işidir ve benim kişiliksiz insanlara ayıracak 2 dakikam bile olamaz.
Tek yapacağım şey kenara geçip yol vermek olur.
bu hayatta efendi olmak parasızken niçin bu hakkını kullanamadın :)
aldatan kişiye soru sormaktaki mantık nedir ki ? suratına tükür geç..
etmem..neden yapmış olduğu iğrençliğin sebeplerini öğreneyim ki ne işime yarayacak?
sorun neydi
nasıl başladı
terk etseydin
nerden tanışıyorsunuz
nden ben
şimdi ne yapmamı beklerdin
insanlıığı ne zaman bıraktın
...
Neden beni seçtin ? Büyük aşkımız yalanmıydı ? Hüüüüüü... Diyeceksin. .Get başımdan beeeeee...Diyecek...Film nos yazacak...
beni kaybetmeye hazırmısın?
- kem, küm...
- s.ktir git. :)
sanırım yüzüne son bir kez bakıp çekip giderim.. fazla söze gerek yok..neden nasıl niye diye sormanın bir anlamı yok..her şey ortada öyle ya da böyle olan olmuş..sana bunu yapabilmiş..yazıklar olsun der giderdi... ALLAH KORUSUN. Amin..
reha muhtar tarzında sorular sorardım.
efendim acı varmıydı acı...:)))))))))
5 kardeş ve ardından gelen yağmurla karşılaşır, soru sormam.
piskopat mısın neresi güzel:DD
Bende senden bu yorumu bekliyordum:)
GZ.:)
- gz...
Beni aldatana ben degil silahım soru sorar ve ilk kelimede mermiyi kafasına gönderiveririm ve bunu zevkle izlerim ;)
... kendime bir soru sorardım : " O'nu unutabilmem için affetmem gerekir,bunu nasıl yapacaksın " diye.
canın cehenneme züppe bana erkekmi yok :D Defol yürü git :D heyfan herif :D
Bütün aldatma seçeneklerini kullan. El bana geçmesin ha. Yoksa oyun dısı kalırsın.
Ben hiç aldatmadım hep söyledim hadi sende söyle ödeşelim
hıç bısey sormazdım neden bıle demezdım cunku zaten hersey apaçık ortada demekkı bır eksıklık varkı aldatmıs ne sorucamkı nasıl aldattıgınımı?
kim dokunduysa sana ona git... demiş şarkı...
ne denilebilinir ki...aptal yerine konulmuşsun yeterince...hangi söz bunu telafi edebilir ki...
bu onursuzluğu mu yakıştırdın kendine?
diye sormuştum.
Hiçbir şey sormam , muhatap almam gereken birisi değildir . Hak ettiği hayatı yaşar .
aldatan birine soru sormam eminsem tabi aldattığına saçını başını yolardım sonrada bunalıma girerdim emin değilsem o saatte nerdeydin neden ordaydın kim var dı beni onlarla konuştur vs vs
Bir şey sormaya bile gerek yok, döner arkamı giderim..
Aldatılmak nasıl bir duygu? diye sorardım. O bunu niye sorduğumu düşünürken giderdim :)
hiç birşey sormam o benim agzımdan çıkan sözleri bile duymayı hak etmiyordurr...
İlk önce bende eksik olan şey neydı, onda bulduğun bende bulamadığın şey neydı sorarım.
başıma gelmedi ama gelseydi onun benden üstün tarafını sorar mantıklı cevap alırsam arkamı döner giderdim,cevap saçmaysa tepkilerimi kestiremiyorum..
Aldatan birine soru sormana gerek yok zaten o seni hak etmiyor :) ve bir şans daha verme, tekrar aldatır. Ayrıca kalbi yüzünden onu suçlayamayız en iyisi sessizce çekip gitmek
hiç bişey sormam umrumda olmaz o saaten sonra vereceği cevap.
..ne muhattap olacağım...kalitesini belli eden biriyle...
Aldatan insana sorulacak soru yoktur..Atılacak iki tokat vardır..
hiç bişey sormam gerek yok öyle vicdansıza cümle kurmaya
Aldatmis ve beni neden aldatin diye birde soracami sormam :) arkami doner giderim birdahada sormayi birak o kisiyi sokakta gorsem tanimam.
En basit soruyu sormuştum ; Bunu bana neden yaptın? Aldığım cevap derin bir sessizlik...
Benim gururum çok kırılır. Sanırım ilk önce hiç birşey soramam.. Döner arkamı giderim..
aldatana soru sorulmaz..farkedildiği an bırakılır..kesinlikle muhattapp olunmaz..
Sen karşındakinde neyi eksik bırakırsan onun için aldatılırsın!
Hatayı kendinde araman gerekir..
Sormadım,cevaplanacak birşey yoktu..
Sadece her sabah uyandıgında aynaya bak dedim anlayana tabi ;)
aldatmak ve aldanmak , üzücü bir durum.( neden ? yaptın diye sorardım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar