En yakın arkadaşım abisiyle evleniyorum diye bana düşman kesildi?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kafamı kurcalayan bu soruyu bide size sormak istiyorum belki siz cevap verebilirsiniz.
benim ana okulundan beri tanıdığım bir arkadaşım var nazlı diyr o kadar iyi anlaşırdıkki onunla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sonra üniyi falan birlikte okuduk en sonunda iş hayatına atıldık ama ordada kopmadık birbirimizden hatta çalıştığımız şirkette abisi yönetici kolu gibi bişey baya sözü geçiyor falsn sonra birgün nazlı dediki kızım aslında varya sen abimle çok yakışırsın falan dedi, bende saçmalama olurmu öyle şey o benimde abim gibi falan derdim hep zaten o sıralar ikimizinde sevgilisi vardı sonra ne olduysa aynı dönemler ikimizdr ayrıldık sevgililerimizden sonra nazlı abisine beni överek anlatıyor bana geliyor abisini övüyor derken onun sayesinde biz sevgili olduk bir süre sonra ki hatta onun ailesi falan çok sevindi bu duruma neyse iş baya ciddiye doğru ilerledi 1 yıl geçmedi biz nişanlandık ama birden bire kızın davranışları bana karşı o kadar değiştki anlam veremiyorum geçen nişanlıma ulaşamadım onu aradım bana ne bilim ben senin nişanlının bekçisimiyim dedi neyse dedim sinirlidir önemsemedim. Geçen haftada doğum günümdü nişanlım kardeşinede almış aynısını ayırt etmemiş yine hediyenin yüzüne bile bakmadı abisini kıskanıyor desem neden bizim aramızı yapmak için o kadar uğraşan kız şu an böyle davranıyor.
bir kaç gün önce mutfakta kek falan yapıyoruz bende dedimki bak bence abine anlat başkasından duyarsa kızar aranız bozulmasın dedim bana diyorki sen karışma bu benim meselem sen bilirsin dedim bana bak abime söylersen bende senin her haltını biliyorum begüm hanım yakarım dedi. Aklım almıyor bu kıza ben ne yaptım öyle bir bağırdıki abisi geldi kızdı ne oluyor diye konuyu kapattım bir şekilde ama kızın derdini anlayamıyorum sizce ne yapmaya çalışıyor neden böyle oldu birden bire?
En yakın arkadaşım abisiyle evleniyorum diye bana düşman kesildi?