Esim dun gece eve gelmedi 4aylik evliyiz. İckiliydi hemmen geliyorum askim dedi aradim bir r ara eve gelmiycem ded. Sonra sabaha kadar aradim teli acilmadi hattinin kullanim detaylarinda bir kadini aramis baya konusmuslar.. sabah aradaim acmadi sonra beni aradi beni aramisin dedi nerdrsin hani geliyordun dedim sen eve gelme dedin dedi bana ama aslinda ben oyle. bir sey demedim niye benim ustume atiyor? Sonra telini tamamen kapatti sabahtan beri agliyorum o kadinida ardim acmiyor ne yapicam ben ya :((
Cevabın nedir?
+1 yılkendi kizini dusun evlenmis gitmis kocasi bir gece eve gelmiyor sana gelmis hungur hungur agliyor onu o halde gormek beni uzerdi birak yanima gel kocandan ayril derdim 4 ay olmus daha bence bunu sineye çekme ilerde daha buyukleri ile karsilasirsin. bir cocugunuz olsa onun rızkını baska kadinlarla da yer. kesinlikle yol yakinken birak ve soylemesi kolay sen yasamadan nerden anlarsin diye dusunme. tek solücegim sineye çekme. sakinlesince konuş ve ayrıl guzel laflarina da kesimlikle kanma.
03 Yorumla
Soran+1 yılTemiz sayfa acalim dedi
- +1 yıl
yanlış yapıyosun derim ama ben ne bilicem sen bilirsin mecburiuetten katlanmak zorunda degilsin. her pislenen sayfanin ardindan temiz sayfa acilmaz. defteri bitirme.
Soran+1 yılhaklısın aslında
En İyi Cevaplar
Sakin kalmaya çalış , çok zor olacak biliyorum ama bunu yapmalısın. Ve en önemlisi eşinin aldattığına dair ve seni aldattığı kadına dair tüm dellileri toplamaya bak. Sonrasında boşanma süresince hazır olabilesin. Çünkü yeni kanunda seni aldattığı kadına dava açıp , tazminat alabiliyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyoeum topliycam yarin dukkana gelicek elbet ya da parasi bitince gelecek dukkana ondan sonra kendi eliyle goturcek beni o kadina
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonra diyorlar ki Türkiye de son dönemlerde yapılan evliliklerin ardından boşanmalar arttı ehh... durum böyle olunca çokta normal... sanki size düzgün adam kalmadı da neyse.. biz bilemeyiz aldatıp aldatmadığını kocana sor.. belki arabada uyumuş kalmıştır.
00 Yorumla
+1 yılEksik kaldığın noktaları düşün. Kocanı mutlu etmeye çalış ki gözü dışarda olmasın. Ayrıca üstüne gitme o konuyla ilgili senden daha fazla uzaklaşmaması için. Umarım eskisi gibi olursunuz.
06 Yorumla
Soran+1 yılne isterse yaptım ondan böyle oldu şu saat oldu tel hala kapalı kimbilir naıyor
- +1 yıl
Fazla üstüne düşme o zaman sende.
Soran+1 yılya daha çok aldatır eve hiç gelmezse napıcam
- +1 yıl
Bu şekilde de kullanılmaya devam edeceksin ama.
Soran+1 yılUstune dusmezsem ne degisecek
- +1 yıl
Sen diyorsun "Her dediğini yaptığım için böyle oldu." diye. Bilmiyorum üstüne düşmezsen ne olacağını ama düşüncede ne olduğunu gördün.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarıştırmış kadınları malesef :( sen hiç üzme kendini sakın ağlama...
Severek mi evlendiniz acaba? Benim eşimde halısaha, yok kahve diye şeyler söyleyip gece 12 de geliyor ben de 10 aylık evliyim çok problem ettim ama artık umursamıyorum bize zarar boşver tamam mı:(02 Yorumla
Soran+1 yılevet severek evlendik.. nasıl üzülmiyim tel kapalı ortalıkta yok, eve gelmiyor.
Cevap sahibi+1 yılSen üzülünce eve mi gelecek sanıyosun? Çok üzüldüm ben de ama hamileyim önceliğim bebeğim o yüzden onu dikkate almıyorum
uzun süre konuşmuşlar ise aralarında çözemedikleri bir mevzu var demek ki.
sonrasında buluşup sebbaha kadar sevişme ihtimalleri çok az ama
kısa konuşsalardı evet kesinlikle aldatmış derdim.015 Yorumla
Soran+1 yıl1 dk ve ardından 3 dkk kadar
Soran+1 yılevet pavyon karısı face e yazdım banu şeker diye biri çıktı bir haftadır müzkhol e gidiyordu ordan kadınlar gece çıkarlarsa erkeklerle ordan biri
Soran+1 yılordaki kadınlar çıkarlarmı masaya gelen adamlarla
Soran+1 yılVar kadinla orda yatacak hali yok yani ondan sordum
Soran+1 yılGelmedi aradi sadece nerdesin dedim cevap bile vermedi bende bagirdim o kadinlasin biliyom diye dava acicam dedim ac ac dedi donuna kadar alcam dedim
Soran+1 yılyoo hayır toplıycam zaten o beninm arkamdan nasıl iş çevirip bana b u yaptıysa oda hiç anlayamayacak ne yaptığını!
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılhayır
+1 yılben olsam ne yapardm diye düşünüyorum büyük bir düğüm olusuyo boğazımda. düşünüyorum iyiye yoramiyrm ama inşallah öyle degildir. inşallah geçerli bir bahanesi vardr
01 Yorumla
Soran+1 yılaynısını yaşıyorum ağlıyorum.. yarın dükkana gelecek elbet o zamn camının çerçevesini indirmek istiyorum.
susucaksın yaşananları unutmaya sindirmeye çalışıcaksın olumlu düşün bence daha yolun başındasınız yazık etme belkide erkek erkeğe takıldılar bilemezsin şüphelerinin kurbanı olma
02 Yorumla
Soran+1 yılEminim kadinla gittigine kadinin nosuni buldum hat detayindan kendine de soyledi zaten
Soran+1 yılk. kartı almış kendine hemen kadına gitmiş kendide itiraf etti bende ekkart istedim bundn sonra kartı bulsunda gitsin!
Bişey var tabi ki konuşmuş kadınla. kadını durmadan ara açana kadr sonra açacaktır rezil et hatta görüş ve döv
02 Yorumla
Soran+1 yılaçsa kaçtane mesaj yazdım ama açmıyor... hala da arıyorum
Allah öyle adamın belasını versin. Evet aldatıyor. Kadına tazminat davası aç. Ama kocandan boşanma. Donuna kadar al o kadının.
014 Yorumla
Soran+1 yılNasil tazminat davasi fuhusdan dolayi mi
Soran+1 yılonu duymuştum da nasıl ispatlıycam kadın pavyon gibi bir yerde çalışıyor
Soran+1 yıl@Kendavros neden yok
Soran+1 yıldava açarsam tazminat davası eşime alabilirim değil mi?
Ağlıyor musun? bir dk sen sinirlenip eşinden nefret etmek yerine ciddi ciddi ağlıyor musun şimdi? Dhfyvjgigucjf
00 YorumlaBosanacaksin, kotuluklerin anasini kullanan bir adamdan hayir gelmez bile bile evlendiysen yazik etmissin. Cocugun olmadan bosan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılgururlu bir kadın ne yaparsa onu yap. yoksa ömür boyu boynuz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Al eline bir sopa düş kocanın peşine aldjaldkapdkapdjalf
00 Yorumla
+1 yılSarhoş işte bir şey olmamıştır bozma moralini canım 😕
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar iyi niyetlisin
- +1 yıl
Yok ya ben inanıyorum bence bir yerde sızdı kaldı o hadi sil göz yaşlarını 😊
Soran+1 yılsabah konuştuk ama hala teli kapalı
- +1 yıl
Belki de sana sürpriz yapcak 😱😱🙈🙊🙊
+1 yılIste bu yuzden kotu aliskanligi olanlara kız verilmesin
00 Yorumla
+1 yılyuh be 4 ay utanmadan birde gelme sözünemi takılmış bahaneye bak yazık sana inanma madem aramış al karşına konuş takibe al ıspatla yol ver gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen takılmış ama dedim keşke dün akşam demiş olsaydım bugün dükkana gelmedi yarın gelsin camını kıraçam çok sinirliyim
- +1 yıl
aman suçsuzken suçlu olma normal konuşman yeterli ama sıcağı sıcağına yapsaydın daha güzel oluru
+1 yılDüzmüştür birini sabaha kadar..
Ağlama kız aptallık etme.00 YorumlaCok uzun surmez o iliski sizdeki guveni sarsti birkere
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılkötü şeyler getirme hemen sızmışsa alkol laıp düzgün de yanıt verememiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılyoo sabah sesi iyi geliyordu gece 3 e kadar aradım ben onu durmadan.. sabah da açtı gelme demişim diye bahane yaptı. bende sen nerdesin oteldemi kalıyorsunuz diye bağırdım kapattım yüzüne bir daha da açılmadı tel :(
- +1 yıl
kızmışsın oda tırsmış
+1 yılAldatılıyorsun maalesef üzüldüm. Arama boşver aradıkça kaçacaktır senden
03 Yorumla
Soran+1 yılneden ama benim içim içimi yiyor burda
- +1 yıl
Bence eğer bir erkek zaten bunu yaptiysa seni istemedi veya senden soğuduğu uzaklaşmak istediği icin yapmistir bence rahat birak hatasinin farkina kendisi varacaktir eğer doğru düzgün birisiyse
Soran+1 yılgeldiği gün ikimizde içtik bıkmış benden bağırarak söyledi.. ondan maddi manevi beklentim olmadığını çok iyi biliyor bundan birde kredi kartı almış tabii benim haberim yok yine.. o parayla kadına gitmiş buldumcuk olunca beni takmamış anlıycan.. ama bende ekkart istedim başvurdu gelince altından üstünden geçiçem... görecek o !
Zor bir durum. Ayıptır sorması kaç yaşındasın
04 Yorumla
Soran+1 yıl30 yasindayim
Soran+1 yılgeldi kart almış onunlada kadına gitmiş paralı kadına işte.. temiz sayfa açalım dedi açtık gibi şimdilik ama ensesindeyim..
Damdan düşer gibi evlenirseniz olacağı bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo oyle evlenmedik onu nerden cikardin
Ohaaaaaaa çocuk yoksa ayrıl gtsinnn
00 Yorumla
+1 yılDurman hata. Mahkemeye ver gitsin. Şerefsiz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Iyi tanıyacaksın. Içki içenden pek hayır gelmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Geçmiş olsun hemen mahkemeye
00 Yorumlaseninle kafa buluyor desene
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
+1 yılbir haltlar karıştırdığı kesin..
00 Yorumla
+1 yılolabilir allah yardımcın olsun
00 YorumlaOlabilir gözünü dört aç.
00 YorumlaEvlenirken gozun kormuydu
01 Yorumla
Soran+1 yılkörmüş.. ya da şöyle diyim sana karpuz değil ki koklayayım..
+1 yıltelefon dökümünü nerden buldun hemen?
02 Yorumla
Soran+1 yılOnline sifresi Vardi
- +1 yıl
sana mahkeme yolları göründü o zaman abla
Aldatıyor olabilir., ne yapmayı düşünüyorsun..
02 Yorumla
Soran+1 yılHicbir fikrim yok hep agliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılona hissettiğini belli ettin mi?
014 Yorumla
Soran+1 yılneyi hissettiğimi?
Cevap sahibi+1 yılsorundaki durumu
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılbir cevabı olmalı o halde anladıysa seni?
Soran+1 yıltemiz sayfa açalım dedi
Cevap sahibi+1 yılaldattığını itiraf gibi mi oluyor?
Soran+1 yılbiraz evet yeni sayfa açalım bir daha yapmıycam dikkat eidcem dedi.
Cevap sahibi+1 yılneden yaptığını sordun mu?
Soran+1 yılevet sordum k. kartı almış daha önce hiç yoktu onunla zevk için gitmiş hepsini harcamış kartın limitini içimş filann.. ben çok konuşuyormuşum hata yaptım öküzlük yaptım dedi. hevesimi aldım k. kartından dedi bir daha kimseye gitmiycem konuyu kapataılım temiz sayfa açalım dedi.
Cevap sahibi+1 yılaçayım mı yazar mısın bana burda bu konuya devam etmeyelim hassas ikimizde evliyiz.
Soran+1 yılolur tabi aç
Cevap sahibi+1 yılburda mısın açayım?
Soran+1 yılburdayım
Cevap sahibi+1 yılaçtım
kesin bir rusla sevişiyordur gece gece
00 YorumlaAllah korusun inşallah yoktur öyle bir şey :(
00 Yorumla
+1 yılBoynuz kulağı geçmiş, intikam için buradayım
00 YorumlaYazik hemde cok yazik.
00 Yorumla
+1 yılBoynuzlara dikkat et 😂😂
00 Yorumla
+1 yılbu sana yapılırmıu be
00 Yorumlagecelik ilişkidir belki
09 Yorumla
Soran+1 yılOyle olsa gelirdi aradi disardan az once nerdesin ditorum beni dinlemiyon dedi bagirdim yine kapatti dava acacam dedim kapatti aramadi bir daha
Soran+1 yılHayir dun gelmedi bugun de gelmezse ki gelmiycek iki olacak
Soran+1 yılgeldi dükkana geldi bir gece yatırmış o.. tabi yanında para bitince ya kadar eve gelmedi gece
dükkanda yatmış sabah aradım kaçtı korkudan sonra konuştuk temizsayfa açalım dedi olur dedim aslında olmıycak kadının yerini bir bulayım biliyom yapıcağımı..
Soran+1 yılnasıl ne diyim
Soran+1 yılhayır
Detayını nereden buldun telinin?
02 Yorumla
Soran+1 yılonline şifresini var bende hattının
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesin aldatıyor kanks
00 Yorumlaherif elden gidiyor :)
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılBence aldatmis ayril
06 Yorumla- +1 yıl
Ayril demesi ne kadar da kolay sizin için bunu ancak yaşayan anlar
- +1 yıl
Ben aldatildigim da ayrilmistim yasadigim seyleri bilmeden konusmakta sana göre
- +1 yıl
Bende aldatıldım karakter meselesi demekki sen çok sevmemissin
- +1 yıl
Sen seviyorsun diye onunla birlikte olacak degilsin kendisine saygisi olmayan birisine baskasi neden saygisi olsun aldatilmissin daha onunla birlikte olmak ne bir daha aldatilacaksin hakketmissin onun yaptigi seyi kabullenerek daha da sevgilisi oluyorsan
- +1 yıl
Beni eşim aldattı karnımda çocuk vardı ne yapacaktım
- +1 yıl
Sen cocugunu da alacaksin gideceksin cocugunu düsünmeyen seni aldatan birisi bunu hakkediyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesin aldatıyor seni kaç yıllık evlisin
00 Yorumla
+1 yılAilene danış
02 Yorumla
Soran+1 yılannesini aradım söyledim durumu ben yarın ararım dedi gelmezse ceketini alsın gitsin dedi. Benim annemde boşan diyor.
- +1 yıl
Bu şekilde davranmaya devam ederse boşan zaten. Aldatması kötü bisey
+1 yılyok artık
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
telefonu nasıl açmaz
Soran+1 yılaçmıyor işte dün gece ve bu sabh çalıyordu bugün konuştuktan sonra tamamen kapatmış
- +1 yıl
boşver takıntı yapma sende biraz sakin ol
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Belki iş konuşuyodur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAl karşına konuş.
00 Yorumla Geçmiş olsun
00 YorumlaAldatıyo
00 Yorumlahemen kötü düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrilcan
00 Yorumlaboşa gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatıyor olabilir.,
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında