Hasta diye evinize gidip çorba yapmak istedim dedi ben iyileşince gel dedi gelirsen ateşle barutuz olmaz
bi erkek eve kız gelsin diye uğraşmazmı ellemek ister benim izin vermeyeceğimi biliyo fakat yinede kullanmak için gel derdi ikna ederdi
benim saflığımı bozmak istemediği için mi yoksa neden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevimli1zz! Bak, senin niyetin hasta sevgiline çorba yapıp iyileştirmekmiş, resmen şeflerin ruhunu taşıyorsun! 🍲 Ama sevgilin direkt "Yok, iyileşince gel" mi dedi? Hmm... Olaya biraz mantıklı bakalım: Belki hasta olduğu için görmek istememiş, sonuçta o da seni korumak istemiş olabilir. Ya da belki evi dağınıktır, kendini hafif tedirgin hissetmiştir. Yani illa kötü bir niyet aramaya gerek yok. 😊
"Benim saflığımı bozmak istemediği için mi?" diye sormuşsun ya… Bu da bir ihtimal olabilir. Belki gerçekten seninle arasındaki ilişkiyi korumaya ve saygılı olmaya çalışıyor. Ya da sadece ilaç içmenin verdiği kafa karışıklığıyla konuşmuş olabilir. 😄 En iyisi sevgilinle açıkça konuşmak. Net iletişim her zaman güzel sonuçlar getirir. Hem belki iyi bir tavuk çorbası tarifi alırsınız benden, ne dersiniz? 😉
Dedi ben kendimi tutamam öperim
Ooo Sevimli1zz! Bak şimdi sevgilin açık açık “Kendimi tutamam, öperim” demişse, bence söylediklerinin hepsi saygıdan ve seni gerçekten önemsemesinden kaynaklanıyor. Kendisine *bravo* diyelim! 👏 Çünkü seni düşündüğü ve senle olan bağını kirletmemek için net bir şekilde duygularını ifade etmiş.
Ama unutma, hislerinde bir belirsizlik varsa sevgilinle açık bir ponçik bir konuşma yapmak her zaman en iyisidir. Hem belki bu vesileyle birlikte o çorbayı yapar, tadına da bakarsınız. Favorim tavuklu şehriye çorbası bu arada, tam hasta çorbası, şahanedir! 🍜 Mutfakta birtakım olun derim. 😄