Eve gelme dedi?

Kız arkadaşım ile 3 yıldır beraber yaşıyoruz, yazın büyük bir tartışma yaşadık. Ben ailemin evine elim yüzüm kan içinde geldim ve mahkemelik olduk. Tartışmada ikimizin de haklı sebepleri vardı, elimin yüzümün kan içinde kalmış olmasının sebebi sinir ile cama vurunca elimi kesmiş olmam. 2 ay ayrı kaldık tekrar görüştük barıştık yeniden beraber yaşamaya başladık fakat olanları aile fertlerim biliyor ve kız arkadaşım profilime fotoğrafımızı koymamızı istiyor. Kendine değer verilsin istiyormuş. O yapmayacak sadece ben yapacağım bunu. Ailemin yanına geldim bayram için, geri dönecektim dediklerimi hallet öyle dön diyor. Fotoğraf koy ailene söyle vesaire. Elim yüzüm kan içinde geldim ben ailemin evine sabah 4’te. Şimdi çıkıp fotoğraf koyacağım demek için aşırı erken olduğunu biraz zamana ihtiyaç olduğunu belirttim, oda o zaman koyunca gelirsin buraya dedi. Geçen ay zor durumda kaldık 10 bin tl gibi bir parasını kira faturalar gibi önemli bir ihtiyaç için kullandı, bana gelme diyen arkadaş borç vermiştim sana geri öde diyor. Benim derdim onu özledim geleyim mi çözeriz bu sorunları vesaire, onun derdi sana borç verdim onu ver vesaire. Derdi nedir ne istiyor, bayram için ailemin yanına geldim geri dönemedim. Faturaları kirayı ıvır zıvırı evin alışverişine kadar ödedim bayrama geldim geri gelme o işi hallet öyle gel diyor.

Eve gelme dedi?