Arkadaşım, uzun boylu kızların egoları da boyları gibi yüksekte olur genelde. Türkiye'de kadınların boy ortalaması malum, uzun boylu çok yok (yeni nesil maşaAllah zebellah gibi onu ayrı tutuyorum) . Bu yüzden bizim her zamanki gibi toto kaldırma konusunda master yapmış erkeklerimiz uzun boylu bacılarımızın totosunu 1000 feet yüksekliğe çıkarmış. Onlarda kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıp çevrelerindeki kısa boylu kızlara hobbit muamelesi yapıyorlar. Ama unutmasınlar ki hobbitler gururlu, şanlı ve cesur kimselerdir.
05 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin genel olarak uzun boylu kızları mı tercih ettiğini söylüyorsun? Ben tam tersi sanıyordum? :D
Soran+1 yılBenim okuduğum araştırma ingilizlerindi?
Soran+1 yılYa bazıları minyon daha çok sevilir diyor bazıları uzun. Yani bunu en iyi erkeklerden anlarız. Anladığım kadarıyla bizde minyon seven ile uzun seven hemen hemen eşit
En İyi Cevaplar
+1 yılKendini sakın ezdirme, bence çok tatlı oluyorsundur benim de kısa olan akrabam var 23-25 yaşlar arasında iki kardeşler çok tatlı oluyorlar. Şuana kadar da kimse onlara "Ayy ne kadar da kısasın" demedi kendilerini hiç ezdirmediler sende ezdirme hep dik dur dediğin gibi kesin kıskanıyorlardır.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben kısa boylu minyon seviyorum. Sevimli ve masum geliyorlar bana. Benden uzun boylu kıza zaten bakmam. Kız için kısa boylu olmak kötü bir şey değil anlayacağın.
014 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi çok var mı yoksa istisna mısın? :D
Soran+1 yılUzunlar revaçta yani? Wow şaşırdım :D sadece türkiyede mi, dünyada mı?
Soran+1 yılKötü mü? Ya şu linke baktım amerikanın kızlarnesoruyoru, burda erkekler kısa boylu kız sevmiyor, kısa boylu kızlar için adeta çıldırıyor!
www.girlsaskguys.com/.../q402604-do-guys-like-short-girls
Yani sevmem diyen bir yorum bile yok baksana hatta 180in üstünde olup 160'ın üstü olmasın diyen var. Şimdi kişisel tercihler farklı, ne demişler, taste is like ass. Peki sorum sana, erkeklerin genel tercihi uzun boylu kız mıdır kısa boylu minyon kız mı? Ortamlarda mortamlarda falan muhabbeti geçmiştir? :D- +1 yıl
Attığın linkte yarısı uzun boylu demiş, yarısı kısa boylu demiş. Kısa boyluları severim ama uzun boylular daha çekici oluyor diyen de var. Kaldı ki 20 erkek yorum yapmış. Bunu genelleme olarak görme o yüzden. Kısa boylu seven illa ki var ama çoğunluğu bakarsan eğer kısa boylu minyon kızlara çocuk gözüyle bakılıyor. Bu yüzden zaten çoğu erkek bir kez baktı mı ikinci kez kafasını çevirip bakmıyor. Dikkat herkes demiyorum bak, çoğunluk diyorum.
Kendi adıma da konuşmam gerekirse, geniş bir arkadaş çevrem oldu daima. Ortaokul yıllarımda da, lise yıllarımda da durum bu şekildeydi. Çoğu arkadaşımdan şimdiye kadar kısa boyluları öven en ufak bir cümle duymadığım gibi yerden yere vurulduklarına çok şahit oldum. Nitekim ben kısa boylu minyonları ilgili çekici bulduğum için bende eleştirildim. Ama mesela bir arkadaşım var 10 yıldır kendinden 40 santim kısa bir kızla çıkıyor ve bu yaz evlenecekler. Olabiliyor yani.
Soran+1 yılGüzellik algısı ülkeden ülkeye değişiklik gösterebiliyormuş demek. Mesela rusyada da böyleymiş. Ortalamadan uzun olmadığın takdirde güzel sayılmıyormuşsun. Bizim ülkemizde balıketli kadınlar daha güzel görülür, afganistanda da öyle. Ama avrupada anoreksik beğenilir. Çok a takılmayıp kısa boylu minyon kadınları çekici bulan kültürlere yönelmek lazım :D amerika iyi bir seçenek gibi duruyor, japonya, azerbeycan, latin ülkeleri, ingiltere, isveç... Daha ülke gezdikçe uzatırım listeyi :D
Soran+1 yılBen şu an amerikadayım dünyayı gezeyim bakarım :D genel olarak erkekler uzun boylu kızları mı övüyor türkiyede? Amerikada kısa boy feminen bir özellik olarak geçiyor aksine uzun boylu kızları yerden yere vuruyor bunlar da :D
- +1 yıl
Diyorum ya burada kısa boylu kız demek erkeklerin gözünde ergen çocuk demek gibi bir şey. Ama ne olursa olsun genelleme yapmıyorum ve kendimden biliyorum ki özellikle kısa boy sevende var. Azınlığız ama olsun. Uzun boylular daha bir seksapalite mi desem yoksa daha olgun karakterli gibi gözüküyorlar mı desem bilmiyorum o şekilde görülüyor. Ama bir joniyle evlenmemeni tavsiye ederim. :D
Soran+1 yılAzınlıksınız yani. İyiymiş :D siz ülkedeki kısaları gönderin buraya :D
Soran+1 yılSiz de gelin :D
Kıskançlık değil evet bu bir kusur
Fakat elinde olmayan bir kusur
Dalga geçilmemesi lazım
Ama geçiliyor knk yapcak bişi yok 😄022 Yorumla
Soran+1 yılKusur mu? Neden kusur olsun ki, vücudu orantılı olduktan sonra?
Soran+1 yılBen erkekler kısa boylu kızları tercih eder sanıyordum?
Soran+1 yılBen bir araştırma okumuştum, ingilterede yapılmış bu, ortalamdan biraz daha kısa kızlar hep tercih ediliyormuş, erkeklerin gururunu mu okşuyormuş neymiş. Atarım linki istersen. Tabii bu araştırmayı okuyunca seviniyordum boyumdan dolayı ama yorumları okuyunca şok oldum, meğer erkekler için bu bir kusurmuş?
Soran+1 yılwww.girlsaskguys.com/.../q402604-do-guys-like-short-girls
Burda erkeklerin kısa kızlar için adeta çıldırdıklarını okuyunca ben de sevinmiştim, erkekler kısa boylu kızları tercih eder sanıyordum. Senin kendi kişisel tercihin haricinde, genel olarak erkeklerin boy tercihi ne olur? Ortamlardan falan bilirsin?
Soran+1 yılYani? :D ortalamadan 5 cm kısa olmak mı avantaj ortalamadan 5 cm uzun mu?
Soran+1 yılCiddi mi? :D kıyaslıyorum, burada www.girlsaskguys.com/.../q1865524-tall-guys-do-you-like-short-girls 180 boyundaki adam 160'ın ÜSTÜ uzak dursun kısa kızlar daha feminen demiş. Aksine, uzun boylu kızlar için kusur deniyor. Burada ise tam tersi. Neden sence
Soran+1 yılGönülleri falan boşver, beg merak ediyorum, erkeklerin hangisini tercşh ttiğini :D
Soran+1 yılBen mi karşı çıkmışım? :D
Soran+1 yılTürkler kısa sevmiyor. Sevmiyom ben türkleri by :P
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılYa 1.75 boyum var kemiklerimde dolayısıyla iri. Erkek kadar olacak omuzlarım genişleye genişleye. Minyon olmak her zaman daha iyi ben hep özenmişimdir. Sadece hem kısa hem çok zayıf olma biraz alımın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha iyi ya da daha kötü yok genelde kisa kizlar uzun erkeklerden hoslanir uzun erkeklerde degisiyor vs vs ama son zamanlarda çogunukla uzun kizlar begeniliyor bence kisa boylulari kiskanmak saçmalik ondan degildir
06 Yorumla
Soran+1 yılUzun kızlar daha mı çok beğeniliyor? Yani erkeklerin uzun kız diye bir tercih yaptığını bilmiyordum :O
Cevap sahibi+1 yılGenelde öyle en azindan türk erkegi
Soran+1 yılÖyle mi cidden?
Cevap sahibi+1 yılTabi öyle manken gibi kiz isterler ama ufak boylu kizlari normalde güçü düsük erkekler ister bu arastirilmis bisi
Soran+1 yılGücü düşük derken? :D ben araştırmayı merak ettim link var mı
Cevap sahibi+1 yılDünyada erkekler kisa boylumu uzun boylumu kizlardan hoslanir yaz çikar kuzu
seni çok iyi anlıyorum çünki bende 170 im erkege göre kısa.. ama artik fazla takmiıyorum kendimle barışık oldum yani kafaya takıca veya üzülünce ele bir şey geçmiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılÜzülmek mi? Bu kötü bir şey mi ki? :D
Soran+1 yılBen aksine avantaj sanıyordum bunu? Yanılıyor muyum?
Soran+1 yılBen istisnalar olmakla birlikte genel olarak erkeklerin kısa boylu kızları tercih ettiğini düşünüyordum. Yanılıyor muyum? :D
Saçmalama ya türkiyenin boy ortalaması bayanlarda 155 zaten sen 5 santim de uzunsun bardağın dolu tarafından bak birde :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kısalık bir kusur değil bence. Sevdikten sonra boyun önemi de olmaz zaten. Kısa olanlar şirin görünüyor bence ya😄
00 YorumlaTatlı bir hava katıyor bence. Ben şahsen 1,90 boyundayım. O yüzden çoğu kişi kısa bana göre
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsun minyon yani? :D
+1 yılNe boyu uzunlar gördük akılları kıtdı, takılma böyle şeylere :)
08 Yorumla
Soran+1 yılKafaya takmak mı? Bu kötü bir şey mi ki? :D
- +1 yıl
Genelde erkekler kısa boylulara yönelir aklında dursun, yorma kendini fazla :)
Soran+1 yılKafam karıştı, üstte biri erkekler uzun balıketli olgun sever diyor? Oğlum ne seviyorsunuz siz :D
- +1 yıl
Erkekler hep çoçuktur :D bana sorucak olursan samimi-içten olsun yeter gerisi boş tırıvırı şeyler
Soran+1 yılHep çocuktur derken? :D ya sizin ortamlarda muhabbeti geçiyordur, uzun mu daha avantajlı kısa mı?
- +1 yıl
Büyük çoğunluk kısa ama prensip gereği ben uzun taraftarıyım 1.70 ideal.
- +1 yıl
Hep çoçuktan kasıt, ne istediğini bilmez :D
Soran+1 yılÜstte de bir yorum tam tersini söylüyor:
"Kısa boylu seven illa ki var ama çoğunluğu bakarsan eğer kısa boylu minyon kızlara çocuk gözüyle bakılıyor. Bu yüzden zaten çoğu erkek bir kez baktı mı ikinci kez kafasını çevirip bakmıyor. Dikkat herkes demiyorum bak, çoğunluk diyorum.
Kendi adıma da konuşmam gerekirse, geniş bir arkadaş çevrem oldu daima. Ortaokul yıllarımda da, lise yıllarımda da durum bu şekildeydi. Çoğu arkadaşımdan şimdiye kadar kısa boyluları öven en ufak bir cümle duymadığım gibi yerden yere vurulduklarına çok şahit oldum. Nitekim ben kısa boylu minyonları ilgili çekici bulduğum için bende eleştirildim. Ama mesela bir arkadaşım var 10 yıldır kendinden 40 santim kısa bir kızla çıkıyor ve bu yaz evlenecekler. Olabiliyor yani."
Teşekküler iyice çorba ettiniz kafamı. Tüm türkiyedeki erkekleri kapsayan anket yapıp şu sorunu çözsem?
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılhaahahahah kıskançlık değil ya o ne zaman anlıyacaksınız abi yer kabuğunun ilk katmanısız işte :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYa erkeklerin genel olarak kısa tercşh ettiğini sanıyordum? Bir kaynakta okumuştum ingiliz kaynağıydı galiba. Fakat yorumlar türk erkeğinin ingilizlere katılmadığını gösteriyor galiba bilemedim.
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Boyun 155 niye azıcık diyon. Kimse boyun 155 diye seni aşağılamaz. Boşver boy takıntısınıda.
05 Yorumla
Soran+1 yıl155 değil yah 158 159 falan bazen 160 oluyor
Soran+1 yılMevsim normalleri nedir? :D
Soran+1 yılOrtalama diyelim 159 alalım?
+1 yılkısa boylu erkek size göre nasıl kötü ve iticiyse minyon kızlar da bir okadar itici hanımefendi
02 Yorumla
Soran+1 yılama bu seçim değil ki? doğrudur...
- +1 yıl
sizin seçiminiz. kısa erkekleri gömen siz hobbitlersiniz.
+1 yılbende 192 cm bayunayım daha 18 im belki 2 metre olurum minyon kızlardan hoşlanıyorum :)
Sen olsan 2 metre bir erkekle evlenirmiydin?00 YorumlaBende oyleyim insanlar kendine bakmaz baskasini kucumserlerde o yuzden
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir bence bazıları kısa sever bazılarıda uzun.
01 Yorumla
Soran+1 yılUzun olmakla aynı yani, esmer sevenler ve sarışın sevenlerle aynı uzun sevenlerle kısa sevenler? Yorumlar beni şaşırttı, herkes bu sanki bir kusurmuş gibi bahsetti?
Götü yere yakın olandan korkacaksın.
09 Yorumla
Soran+1 yılBu cümleyi ne olarak algılamayım? :D
Soran+1 yılUzun boylu severim olarak aldım :D
Soran+1 yılTüm genellemeler yanlıştır (ahahaa bunu söylemeye bayılıyorum) ama erkekleri genelleyecek olursak kısa boylu bir kadın mı avantajlı uzun boylu kadın mı? Hani ortamlardan mortamlardan falan muhabbeti geçiyordur, arkadaşlarının çoğunun tercihi ne oluyor?
Soran+1 yılKısa boylu kız seven erkekler mi daha fazladır uzun boylu sven erkekler mi? :D
Soran+1 yılooof :(
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İlerde iyi şimdi kötü
02 Yorumla
Soran+1 yılAynennn genç gösterme avantajı 30'undan sonra devreye giriyordu di mi? :) ama çocuk gibi göstermenin nesi iyi ya :/ bence tek avantajı göğüs olarak. Göğüsler küçük olsa da büyük gözüküyor
+1 yılGayet iyisin, sıkıntı olmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı mı? Bu zaten tercih edilen bir şey değil mi? :D
- +1 yıl
Yani sorun olmaz diyorum. Boy değil de kişilik, karakter daha önemli. :)
Soran+1 yılYani ben açıkçası büyük göğüs gibi tercih edilen bir özelliğe sahip olduğumu sanıyordum, meğer millet için bu kusurmuş. :O şoklardayım
- +1 yıl
Aslında minyonlar daha çok sevilir de ben daha çok kişiliğine bakarım. Her insanın istekleri farklı biri uzun ister, diğeri kısa. Ama karakteristik özellik en önemli olanıdır. :)
Soran+1 yılMinyonlar mı daha çok sevilir? :D yani genelleyecek olursak?
- +1 yıl
Evet 😁
çok kısasın ne yazık ki :/
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kötü bir şey mi ki? :D
vazgeç artık bu sorulardan
05 Yorumla
Soran+1 yılben ilk defa sordum
Soran+1 yılgerçekten. kısa boy ile ilgili niye çok soru var ki? ben sexy bir özellik sanıyordum?
Soran+1 yılyanılıyor muyum yoksa?
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. yerine göre iyi yerine göre kötü :)
016 Yorumla
Soran+1 yılMesela? :D
Soran+1 yılErkeklerin genelde minyon sevdiğini yabancı bir kaynaktan okumuştum ben ama türk erkeğinin düşüncesinin farklı olduğuna dair bir şüpheye düştüm yorumlardan sonra.
Soran+1 yılwww.girlsaskguys.com/.../q402604-do-guys-like-short-girls baksana burda erkeklerin %100 ü minyon tercih etmiş?
Soran+1 yılsürekli kısa kızlarla ilgili soru mu geliyor? :D ben aksine uzun boylu kızların daha çok kompleksli olması gerektiğini düşünüyordum ama tam tersiymiş
Soran+1 yılkısa boy eksi bir özellik mi ki?
Soran+1 yılhayır etmezdim. :D ve ben artı sanıyordum?
Soran+1 yılgerçekler tam tersi mi? :D
Soran+1 yılnötr? :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılkısa boylu olsun 5 fazla olsun
00 Yorumla Ben 1.53 o kadar da kısa değilsin bence.
00 YorumlaMinyon kizlar cogu zaman daha cekici olabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak tercih edilen bir özellik mi? :D
+1 yılYemekte kimyon kadında minyon
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Yoo güzel bana uygun oluyolar.
00 Yorumla
+1 yılSandalyeye otur ayagin yere degiyosa sikinti yok😊
00 Yorumlaİyi bence, tatlı buluyorlar :)
00 Yorumla
+1 yılNormal işte
00 Yorumlabenim hosuma gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır cok tatlılar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet öyle.
010 Yorumla
Soran+1 yılHarbi mi? :D
Cevap sahibi+1 yılEvet niye inanamadın?
Cevap sahibi+1 yılMinyon sevmiyorum diyorum.
Soran+1 yılHmm.. Çoğunluk senin gibi mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet etrafımdakiler hep öyle. Kadın dediğin at gibi olmalı.
Soran+1 yılkaç yaşındasın? ben şaşırdım, kimisi minyon daha çok seviliyor diyor kimisi uzun. belki gençken at, yaşlanınca minyon revaçta oluyordur?
Cevap sahibi+1 yılYa niye bu kadar takıyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl6,5 milyarlık dünyadan ve 78 minyonluk bir Türkiyeden sonuçlar değişir. Buradan bir genelleme çıkaramazsın.
Soran+1 yılyani sanki kısa boylular daha çok beğeniliyormuş gibi düşünmüştüm de ben yanılıyor muyum?
Cevap sahibi+1 yılEvet yanılıyorsun.
+1 yılIyidir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler