Evlendiginiz ya da evleneceginiz kisinin tesetturlumu yoksa acikmi olmasini isterdiniz?
Evet tesetturlu olmasini isterdim
hayir istemezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu zamana kadar kapalı olupta ruhu pis kokan, açık olupta dünyaya ve dine bakış açısıyla beni mest eden bayanlarda tanıdım. O yüzden bu tek kriter değildir. Ama gönlümden geçeni sorarsan da. Hem bedenen hemde "ruhen" dinin ve tesettürün getirilerini elinden geldiğince yaşayan bir bayan isterdim. Bunu hakettiğimi düşünüyorum çünkü bende dikkat ediyorum elimden geldiğince
Her iki tarafta tesettürlü olmalı.
Bravo!
@NeHaldeyiz Bir kere gördüm kız tesettürlü herif küpeli kısa şortlu dövmeli. İki hayat tarzına da saygım var ama insan az bakar kendine yanındakine.
@solakbiraz Elbette öyle
benim adam tesettürlü olmasin😄 ama yani erkek olsam sevdigimi tesettür ya da tesettürsuz diye secmem cok sacma insan ayirmak gibu
Cevap
19Cevap
biz öyle istiyoruzda kılar avrupaya merak salmıs eskiden üşümemek için giyilen taytlarla şimdi her yeri belli bir şekilde dışarı cıkılıyor. bana cok igrenc geliyorda onlar nasıl güzel buluyor anlamıyorum...
Evleniceğim kişide aradığım ilk kriter..
#Vesselam
Biraz karakterde önemli. Ünide amfinin bahçesinde ayakta zina eden tesetturlu kadınlar da gördüm.
tesettür iyi bir kriterdir tek kriter değildir malesef herkes dengi dengine
kapalı kız tercihim de sizin erkek olarak tercihiniz küpeli pic erkekelr oluyo. sokakta görüyorumda ateistle bile sevgili olan var ya.
Evet bende su aralar evlenmeyi dusunuyorum ve teseddurlu kalbi temiz bir kız bulsam kacirmam kesinlikle
fark etmez, içi tesettürlü olsun da dışı kapalı da olabilir açık da
tesettürlü olmasını ısterım tabiki. çünkü tesettür kızlara cok yakışıyo
Zaten yakıştığı için kullananlarla doldu heryer.
farketmez tesettürlü olup olmaması onun kendi tercihi ve kendi özgürlüğü kapsamında benim böyle bir kriterim yok
evet tbiki bu ara da zorla değil kendi isteğiyle olmalı canı gönülden ve kalp den geçerek
kapalı olmasını isterim tabiki güneş görmemiş benbeyaz tenleri var toz konmamış :)
evde açık dışarda tessettürlü
Evet tesetturlu olmasini isterdim
ben nasil istemeliyim :D benim karışık olsun :D
Çarşaflı koca istiyom gel beni al
Erkegin tesetturu goz kapaklaridir
Kapalı olmasını isterim.
Çok isterim🤲
Katiyen.
allah korusun
açık daha iyi
Kismet
artık istemiyorum