Tesettürüne dikkat eden feraceli , Allah korkusu olan , kültürlü ama güzel sayılmayacak bir eş ister miydiniz?
Cevabın nedir?
Evet tabikide... Hoş ben hem tesettürlü hem de güzeline sahibim.. Zaten Güzellik görecelidir. Mecnuna sormuşlar:
- Nebuluyorsun bu karar-kuru leylada demişler
o da;
- Birde benim penceremden bakın demiş..11 Yorumla- +1 yıl
Allah mutlu etsin
En İyi Cevaplar
Kendini tarif etmeye çalışıyorsun gibime geldi bir an..
12 Yorumla- +1 yıl
Cunku kendimi tarif ettim
+1 yılBoyle sorulari cok tuhaf buluyorum. Kusurumu mazur görün, bir insan kendini tanitip (oyle oldugunu yazmissiniz goruslerde) esiniz olayim mi der gibi sunar mi kendisini? Bana tuhaf geliyor bence yapmayın.
20 Yorumla
+1 yılBen erkek olsam istemezdim. Yazın iğrenç kokuyorlar. Hepsi değil elbette ama bir çoğu öyle 😑
24 Yorumla- +1 yıl
Peki igrenc kokan kadinlarin hepsi mi tesetturlu?
- +1 yıl
Hayır tabi ki ama yazın sıcağında o kıyafetlerle terleyip kötü kokmaları normal. Aşağılamak gibi bir niyetim yok.
- +1 yıl
Belki aliskin olmadiginizdandir. Ben de feraceli biriyim. Feracelerimiz ince oluyor. Ve bahsettiginiz gibi buram buram tere rastlamadim. Ha insanlik hali illaki terliyoruz ama bu ter kokusu beni bile rahatsiz etmiyor
- +1 yıl
Bazı insanların teri ağır kokar. Bana mı denk geliyor bilmiyorum yani günde en az iki kere toplu taşıma kullanıyorum ve sürekli bu duruma maruz kalıyorum. Herkes öyle değildir ama bana denk gelenler böyleydi.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
54Cevap
Evet kim istemez ki? Ama tesettür başındaki örtü değil kalbindeki ahlak tesettürü olmalı. Ruhunda edep örtüsü yoksa başına taktığı örtünün bir anlamı da yoktur.
10 Yorumla- Diğer konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes istiyor da ilk layık mıyım diye bakılıversin.🌀
30 Yorumla
+1 yılİnancını hayatıma yansıtmayıp kendi içinde yaşayacaksa sıkıntı yok ama tesettür kelimesi sadece kadın için kullanılmaz mıydı ya..
10 Yorumla
+1 yılTabii ki isterim ama açık saçık olan kızları da dinsiz imansız ya da kaba tabirle kaşar gibi görmem. Çünkü yanlış bir düşünce olur...
12 Yorumla- +1 yıl
Her kapalinin namualu ol. adigi gibi...
- +1 yıl
Tabii ki öyleleri de var. Dini tam idrak edememiş ya da kullananlar...
Tesettürden yana sıkıntım yok da detay bana hitpa etmiyor o yüzden hayır
20 YorumlaTesettürlü veya açık farketmez. Allah korkusu olsun yeterli insan olsun.
10 Yorumla
+1 yılistenir tabi neden istenmesin ki? eş illa model ajansından seçilme olacak değil anlaştıktan sonra tip ikinci planda bence
10 Yorumlaasla istemem kapalı tesetürlü içi dışı farklı olan karakteri belli olmayan öyle bir eş..
10 YorumlaGüzel sevmenin, tesettürü açığı olmaz ki. Kalbi güzel olur, yanlış düşünüyorsun
10 Yorumla
+1 yılİstemem. Her Allah korkusu var bende diyene inanmam, inanmamak gerekiyor.
10 YorumlaDiğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Asiri guzel istemem zaten az guzel olsa yeter ve tesetturlu olabilir tabi.
10 Yorumla- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yıltesettürlü değilse evlenmem evlenmedim evlenmicem :D
10 Yorumla Eger kisiligi oturmussave saygili temiz se dabiki isterim
10 YorumlaRabbimden tek isteğim bu ztn hersey duş görünümdgl önemli olan kalp güzelliği
11 Yorumla
+1 yılKalbi güzel olsun tesettürlü olmuş veya olmamış önemli değil
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılöyle keşke bulsak ama varsa yoksa üstü minare altı ker*ne olanlar var
01 Yorumla- +1 yıl
Allah gonlunuze gore versin
Hayır istemezdim. Sevmiyorum tesettür giyenleri.
317 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Açık görüşlü olmuyorlar ve sanmıyorum ki anlaşalım. Kendimi de bildiğim için iki tarafı da üzmeye gerek yok.
Gördüün gibi bir yorum için bile 6 tane - vermişler ve 4ü kadın. Sormamışklar bile neden diye. Böylesine dürüst olunca bile bu muamele görüyorsan, evlenirsan nasl anlaşabilirsin ki. - +1 yıl
Sordum iste neden diye. Ben su goruse katilmiyorum. Acik goruslu degiller dediniz. Ama benim anlattigim gibi birini taniyor musunuz. Acikcasi ben bu toplumun icindenim. Ve sandiginiz kadar kaba icine kapanik yobaz suskun insanlar degiliz. Gayet neseli acik sozlu curetkar kimseleriz. En azindan ben oyleyim
- +1 yıl
Tamamda kardeşim bak anlatayım.
Ben günlük hayatımdan deneyimlerimle konuşuyorum öncelikle diyeyim. Yaşadığım bölge İstanbul'da bir ilçe ve burada kapalı insan sayısı çok fazla, çalıştığım yerin aksine.
Ben işime giderken toplu taşıma kullanıyorum ve gördüklerim ve başıma gelenler şunlar;
-Bir keresinde yanıma bir teyze oturdu. Kapalı, tesettürlü ama burnumun dirneği krıldı. Herhalde uzun süredir duş almadığı belliydi ve bunu sık sık denk geliyorum.
-Toplu taşıma da yine çok gürültülü konuşuyorlar ve bu sefer bunun yaşı yok. Hem gençleri, hemde yaşlıları böyleler. Bunu açıklarda yapmıyor mu? Yapıyorlar ama kıyaslama da maalesef diğer taraf daha ağır basıyor.
- Be sefer kişisel olarak konuşacağım. Ben sevdiğim kadının saçlarına bakmayı seviyorum ve eşim benim gözümde kapatılması gereken bir ürün değildir. Ben sevdiğim kişinin daha özgür olmasını isterim. Ayrıca sevdiğim kadınla gezmek, beraeber bir yerlerde içmek isterim. - +1 yıl
Bunu kapalı biri dini yüzünden sağlayabilecğeini sanmam ve ben benim yüzünden değişmesini istemem. Ki bu ufacık bir detay sadece. Ben sevgilimle öpüşmek ve koklaşmak ister ve hayatımda evlenmeden önce beraber yaşamak isterim çünkü birbirimizi tanımak önemli. Bunu yine tesettürlü biriyle yaşamak kolay kolay mümkün olmayacaktır.
İsteklerim, istekleriyle karşılıklı olarak uymayacaktır yani.
Ayrıca sen kültürü olduğunu iddia ediyorsun ama kültür bile nasıl tanımlandığı belli olmayan bir kavram ve üniversitede üzerine tezler yazılıyor. Hangi ekole göre kültürlü görüyorsun kendini?
İstisna olabilirsiniz ama geneli göze alarak ben tesettürlü eş istemem diye bu yüzden dedim ve kısa tutmak istedim. - +1 yıl
Bakin bu sizin karariniz zaten. Saygi duyuyorum. Ama anlamadigim nokta su pis kokan ya da sesli konusan kadinlarin hepsi mi kapali ya da tesetturlu kadinlarin hepsi mi anlattiklarinizi yapiyor. Hayir. Bu beni uzen bir durum. Biz pis kokan orumcek kafali varliklar olarak gorulmemeliyiz bence.
- +1 yıl
Bak dediğim gibi.
" Bunu açıklarda yapmıyor mu? Yapıyorlar ama kıyaslama da maalesef diğer taraf daha ağır basıyor. " diye bahsettim.
Çoğunluğu böyle. Ben seni tanımıyorum. Belki sen mis gibi kokuyorsundur. Ama ben seni günlük hayatımda görmedim değil mi? Ben şahsi düşüncelerimden bahsediyorum sadece. - +1 yıl
Ama genelleme yapiyorsunuz.
- +1 yıl
Ben bir tesetturlu olarak kirildim. Bu kadari yeterli sanirim
- +1 yıl
Bunda kırılacak ne var ki? Ben sizi kırmak için değil, fikrimi söyledim sadece.
Sizin aslında burada yapmanız gereken şey, bana katılmıyorsanız benim haksızlığımı savunmanız olacaktır ama bunlar sizin kendi hareketlerinizi içeriyorsa.
Yukarıda ne dediklerime kırıldınız? ya da hiç mi katıldığınız bir nokta olmadı? - +1 yıl
Hayir. Ben at gozlukleriyle bakmam tercihlerinize saygi duydugumu soyledim zaten. Toplumun geneli sizin gibi dusunuyor kirginligim o yuzden. Takilmayin siz bana
- +1 yıl
Hic boyle bir olaya sahit olmadim. Neden savunmasin ki. Ayrica yaniliyorsunuz toplumda cogunlukla kadinlar suclu gorulur.
- +1 yıl
Acik sozlulugunuz icin suclamadim sizi. Siz kotu bir olguyu bir toplulugun uzerine giydirdiniz bu yuzden kirdigimi belirtmek istedim. Ayrica şucu bucu olarak degil de siradan bir birey olarak feminizme karsiyim. Kadin erkek adaleti bana daha mantikli geliyor
- +1 yıl
Sizin gözünüzde feminizm nedir çok merak ettim? Karşıyım dediğiniz şeyin savunduğu ideolojiye mantıklı geliyor dediniz.
Ama tekrar söylüyorum. Siz bir birey olarak farklı olabilirsiniz ama genel böyle iken darılmanız çok saçma. Ben sizi görmedim, etmedim ve ailemde de tesettürlü kimse yok. Kapalılar çok ama tesettür yok. Bu yüzden de gördüğüm tesettürlülerden yola çıkarak yorum yapıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsterim ya ne güzellik mis herkesin dilinde bir güzellik
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu tarifte ki kız sensin değil mi
- +1 yıl
Bilemedim
Cevap sahibi+1 yılGenellikle bu tip sorular da kendilerini soruyorlar da ondan sordum
selam kendinizden mi bahsediyorsunuz. teseturlusunuzsanirim :))
09 Yorumla- +1 yıl
Biraz
- +1 yıl
Aslinda evlenmek gibi bir niyetim yok. Oncelik egitim. Dogrusu cirkin biri de degilim. Ama ne zaman birini begensem bir sey oluyor. Vazgecmek zorunda kaliyorum. Ozguvenim kirildi. Gerci neden bunlari anlattim bilmiyorun
- +1 yıl
Bence once uzaktan uzaga tanimali duygularindan emin olduktan sonra konusmali
- +1 yıl
Evet
Tabiki rabbim nasip etsin inşallah istedim canı gönülden.
10 Yorumla
+1 yılTemiz kalpli sıcak kanlı ve sevecense evett 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Sempatik fazlasiyla cadi ve konuskansa?
- +1 yıl
Tabikidee evettt ☺️😂
+1 yılNe diyeceklerini merak etmedim değil ://
20 Yorumla
+1 yılNeden olmasın bence en güzeli odur.
10 YorumlaHayır istemem.
#devilinme10 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Biz rakı icen insanız vermezler o kızı bize
10 Yorumla
+1 yılErkek olsam istemezdim. Yapamam öyle insanla
10 Yorumla
+1 yılcirkinse olmaz herkesin ibadeti kendine
10 YorumlaBana pek uymaz ama denerim
02 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
+1 yılOyle biri varse söyle hemen alayim daa 🤣🤣🤣
02 Yorumla- +1 yıl
Zannetmiyorum is ciddiye binince erkekler guzellik ariyor
- +1 yıl
Yani biraz ama okadar da değil daa
İsterdim, evvela karakterli ve sadık biri olsun.
10 Yorumla
+1 yılÖnce gönlünü nefsini kapatmışsa isterrim
10 YorumlaGörüşleri merak ettim
10 YorumlaEvet neden olmasın ki insan olsun yeter
20 Yorumlaİnsan olsun problem Yok
10 YorumlaDiğer konusunda 27,4b cevap paylaştı. İstemem dinsiz tercihim
10 Yorumlaİstemem
14 Yorumla- +1 yıl
Hangi kismina hayir
- +1 yıl
Anliyorum. Tabi herkes kendisi gibi birini ister
istemiyorum istemem ıı ıhh cıks olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Neden dindarligi icin mi guzel olmadigi icin mi
- +1 yıl
Ben eksilemedim neden eksileyim ki
Modern ve makyajlı türbanlı isterdim
05 Yorumla- +1 yıl
Anliyorum ama tesetturun de moderni şık olani ama dikkat cekmeyeni var. Istemez miydiniz esiniz cazibesini sadece sizin icin kullansin
- +1 yıl
Peki. Diyelim ki boyle biriyle evlendiniz. Size simdi cekici gelen giyim evlendiginizde ayni sekilde baskalarina cekici gelecek. Rahatsiz olmaz miydiniz?
- Diğer konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir insan olsun da
10 Yorumla
+1 yılneden istemesinler
10 YorumlaIşteyim
11 Yorumlaistemem
12 Yorumla- +1 yıl
Guzel olmadigi icin mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuzel degilse olmaz tesettur felan farketmez
10 Yorumla
+1 yılYook, istemem.
10 YorumlaTabiki.
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
+1 yılOlabilir.
10 Yorumla
+1 yılevet isterim..
10 Yorumla- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
03 Yorumla- +1 yıl
Tesettur kismina mi guzel olmama kismina mi hayir
- +1 yıl
Tesettür kısmı bir, olmayan şeylerden korkması iki, ortadogu masallarına inanan birinin pek kültürlü olmayacak olması üç, güzel olmaması dört.
Benim açımdan, nerden baksan elde kalan biri olur - +1 yıl
Anliyorum
İsterim
10 Yorumla
+1 yılbeyni açık olsun yeter
02 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum.
- +1 yıl
snede benim sorumu yanıtlarmısın :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmesaj ın kapalı nedenki
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstemem.
10 Yorumla
+1 yılisterdim
10 YorumlaOlabilir
10 Yorumlaolabilir
10 Yorumla
+1 yılEvet isterim tabiki
10 Yorumlaİsterim
10 Yorumla
+1 yılFeraceli isteme
10 Yorumlatabi
10 Yorumla- Devamını Gör (2)