Daha yakınında olabilmek için falan mı?
Erkekler neden kız arkadaşlarına pes veya lol gibi oyunları öğretmek ister?
Daha yakınında olabilmek için falan mı?
Birçok erkeğin zevkle yaptıgı ve genelde iyi oldugu şey bilgisayar oyunlarıdır. Bende kız arkadaşıma birçok oyun öğrettim bundaki tek amacımsa beraber eğlenceli vakit geçirmekti. Tabiki beraber eğlenceli vakit geçirmenin binbir farklı yolu var ama bana göre en güzel yollarından biri budur.
Tesekkürler.
Çünkü arkadaşlarıyla bu ayunları oynarken eğlenirler ve kızla beraberde eğleniceğini düşünürler bir kıza bu oyunları öğretmeye çalışıyosa canı sıkılıyodur bide kızların böyle oyunları oynaması benim çok hoşuma gider neden bilmiyorum ama öyle işte
bana lol ogretmek isteyecek kimse yok anliyor musun😢
ablam git yt den elwind falan izle öğrenirsin ya (Mizah)
daha fazla oynamak istediği için bu seçeneği sunuyor
Cevap
18Cevap
İkisinide sevmiyorum ama kız arkadaşım gamer olsun isterdim. Teknolojiden anlasın bilgisayarlarla ilgilensin isterdim.
Rakip aramamak için.. 😉
Pes oynamak güzel olurdu.. ;)
Hırs yaptırır adama ;)
#Vesselam
:D :D :D Beraber oynuyalım diye başka neden öğretmek istesinler :D :D
PES mi kaldi Allah askina :D Erkek kendi ilgi alanlariyla ilgilenen kizlari sever bu yuzden.
Pes oynadığım için biliyorum çok zevkli oluyor, hani ortaya iddia falan koyuyorsun zıtlaşıyorsun yenen var kaybeden var fazla eğlenceli yani :) 8 saat hiç kalkmadan oynadığımızı bilirim
^^ senle oynamak istiyor belki orda tonla insan varken ordada senle olmak istiyor demekki
LOL'ü bilmemde Pes bilen kız çok güzel oynanır ne güzel kapışırsın. Ama öğretmem çünkü bende fazla bilmiyorum. :D
Öğreten kişi daha fazla oyun oynamak için böyle bir seçenek yaratır kendine...
para yok esrar yok pes war aynı işlevi görüyo
Zevkli oluyor bir kızla oynaması 😊
O oyunlari oynarken daha fazla vakit gecirmek icin
Fantazi bence canım benim play stion kanka
İğrenç. oynanmaz o oyunlar
Beraber oynamak icin
Kendinebrakip bulamadığından olabilir 😀😀😀😀
hayır öğretmek istemedim hiç bir sevgilime.
ben istemem çünkü bilmiyorum :D
support lazım :( :(
Can sıkıntısı 😅
Sen 24 yaşimdamisin
şu lol ne ya :/
ben istemem :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar