Ben Ortadoğulu tipinde bir Türk değilim ama bu Ortadoğulu kadınlara bayılıyorum. Güzel olmayabilirler genlde, ama gerçekten salt seksiler. Türkiye'de bu kadına benzer kadınlar var mı?

Vardır mutlaka Türkiye çok kozmopolit bir ülke her tipten her ırktan her milletten insan var bu ülkede ayrıca Türk olupta bu tipte kız çok Türkiye, de
Onun kollarındaki kıllar bende yok hiç seksi değil bana göre
#Türkerkeğii
Kıl demek testesteron demek, testesteron demek güç demek. Bence çok seksi bir kadın. Öperim yalarım bile.
tamam sen yala
Bu tipleme degilim ama yorumlardan anladığım kadarıyla istedigine daha yakinim ki senin dedigin jadar zor da degil bulması
Var ama onlar da genelde eğitimsiz kültürsüz oluyor. Sorun orada. Apaçi tipi bir kızla takılacağıma kendimi hadım ederim daha iyi.
Sahsen eğitimsiz de değilim kültürsüz de
Fotonu at görek ne kadar benziyormuşsun)
Fotoya degil yorumlardaki tiplemeye dedim
Nasıl yani kıllı ve doğal mı?
O kadar da kıllı değil ama daha doğal çok az makyaj yapan güçlü
Kadının kolundaki kılları sokaktaki kızda görseniz iyy ogg dersiniz, burda değere binmiş 😅
Yo ben doğal kadınları seviyorum. Kolunda kılları olabilir. Çünkü fotoma bakarsan ben de baya kıllı, sakallı biriyim.
Cevap
2Cevap
şanslısın o zaman deyim kardeş türkiyede yolda geçen her kadından 3 te 1i böyle kıllı
Ooo olmazmi kezbanlar :D
Kezban mı bence çok güzeller. Karakter açısından konuşmuyorum ama arap ve kürt kadınları bence çok hoş.
Ben de guzelim dimi 😃
Her kadın güzeldir tabi karakteri bir erkeğin istediği gibiyse)
Sevdim seni :D
Eyvallah bacım)
Yasitizdir be :D
Ee yaşıtım bir kıza bacım denilmez mi?))
Nerelisin ya sen :D
Ankara'da yaşıyorum niye sordun ki?
Turk degilim demissin
Nerde? Türk'üm basbaya.
Yalnis okumusum :D
Memesini acan seksi oluyor arkadas ben anlamadim.
var tabi
Neredeler. Ben bu saçını sarıya boyayan, beyazlamak için krem kullanan kıllarını sürekli alan batı özentisi kadınları sevmiyorum. Kadın dediğin daha doğal olur. Bu yaptıkları saçma şeylerle feromonları engelliyorlar tatsız tuzsuz bir hal alıyorlar.
yapmacık boş geliyo dimi
vardır mutlaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar