AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu kız Türk kızı değil mi, şayet değilse Türk kızlarına benziyor, ne de güzelmiş, maşallah
Yok Rus bir kız adı dasha taran ve evet biraz andırıyor, korelilere de benziyor ve cilt takıntısı da var
Ve yorumun için de teşekkürler ne kadar destekleyici bir yorum kıskançlık yapıp ayy popom demedin mesela🥰
Hasetlenmek zayıf kişilerin işidir, kendisiyle barışık olmayanların ☺
Teşekkürler bu arada ❤
Ben bu kızın kim olduğunu bilmiyorum ama makyajsız da su gibi kızmış
Dasha taran
Daş ha Taran? Vay be
Yoktur hiç bir Türk kızı buna benzeyemez çünkü bu kız güzel
Ahahaha makyajla 😂😂iddialıyım
@Narpii yapmayın hanımefendi gerçekdışı iddialarınızla kendinizi kandırmayın :D
Ahahah Ben kendimi kandırmam bro. Bu görselde güzel dediginiz kız porselen makyajlı. Oysa bizim ülkemizde ünlü olmayıp makyajsız güzel bir sürü kız var sadece bilinmiyorlar. Ayrica bende bundan güzelim. Güzel olsaydı söylerdim...
@Narpii evrensel güzellik neden sizin bakışınızla ya da fikirlerinizle belli oluyor sadece... bu kız güzel sen söylemiyorsun :D bizimkilere bu porselen makyajı yapsan porselen çatlar uyumsuzluktan
Işte hiç makyajsız görmedim. Makyajsiz gorseydim güzel veya çirkin diye yorum atardım. Ben birini güzel bulursam söylerim. kendini yetersiz bulan insan başkalarını karalar. Bizimkilerde güzel durur durmaz onu tartışmıyorum. sonucta güzel dediğin kız porselen makyajlı sen aldinda onun makyajına güzel diyorsun. Kendinizi kandırmayın. Ben makyaj yapmam mesela profile bakarsan sivilceler göz torbaları her şey ortada filtrede yok. Peki resimdeki kız öyle mi?
@Narpii ben mi yetersizim? aslında evet tipsizim :D :D ama sende bu resimdeki kız gibi güzel olman için baya bir makyaj yapman lazım yani az buz bir makyajla olmaz evet gözler iyi ama gerisi mmm bilemedim :) ayrıca resimdeki kız güzel
Gözler değil canım bütünü güzel. neyse bunu tartışmayacağım. Güzellik standartların düşük. Afra saracoğlu çok güzel bir kız bak ona güzel diyorum ama kız güzel değil gerçekten ayrıca ben makyajsız gayet güzelim. zaten o yüzden makyaj yapmam.
@Narpii güzellik standartlarım mı düşük yahu benim kadar detaylara önem veren ince nüanslara dikkat çeken ve güzellik kavramı kaliteli bir insan yoktur ayrıca afra saraçoğlu konumuzla alakası ne şimdi :D tamam hatun en güzel sensin
Ben öyle bir şey demedim. Guzele güzel denir. Boyle porselen makyajlı birine olup bittiğine göre ki bu haliyle bile ahım şahım bir güzellik yok güzellik standartların düşük. O kızın yüzündeki boyayı sil bakalım öcü görmüş gibi olursun. Afrayı örnek verdim mis gibi kız mesela.
@Narpii yahu güzellik standartlarım düşük olsaydı sana ölüp biterdim.. demek ki güzelden anlıyorum.. afra güzel kız canım ona bişiy demem ayrıca kızın makyajsız halini görmeden böyle atıp tutmak ayıp belki gene böyle olacak bilemeyiz
Ahahahawiw. Güzelim taş gibiyim. Bunu ben değil çevrem söyler gittiğim her yerdede söylerler. Ayrıca ben kıza gerçekte çirkin demedim. Sadece onu makyajsız görmek lazım dedim. Senin zoruna giden neydi bu mevzuyu bu kadar uzattın? ayrıca kızın adı ne araştırıcam
@Narpii hanımefendi çok afedersin özelden yazabilir miyim? çoook merak etttiimmm nasıl bir taşsınız acaba göktaşı mı damlataş mı :D
😅
Yazma ne gerek var git işine
@Narpii çok kırıcısın... reddettiğin için değil reddetme şeklinden dolayı en başından beri bi aşağılama laf sokma tahrik etmeye çalışma ama ben hep efendiliğimi kibarlığımı koruyarak cevaplar yazdım alttan aldım hep ama sen çok terbiyesizsin neyini çekemedin iyi ki kıza güzel dedim
youtube.com/shorts/rVjPnvdwhoM?si=9_E5KRobsUZbdcgx
sen nabıyon
Çekemedim değil. kirici da değil velevki benim bu kadar ters olmamın sebebi başta yazdigin cümleler. Ne dedin yok hiçbir türk kızı bunun gibi guzel olamaz falan. Yahu o kadar bilinmeyen güzel kızımız var hemde doğal sence yazdıkların saçma olmadi mi? Bana verdiğin tepkiler cabası. Ama hepiniz aynısınız bir noktada doğallıktan yanayız dersiniz fakat makyajlı kızlara estetiklilere olup bitersiniz. Insanin canini sıkıyorsunuz.
Kimseyi aşağılamadım kimi niye aşağılayayım?
@Narpii yazdığım cümleler seni kızdırdıysa cevabımdan uzaklaş bir şey yazma... sen türk kızlarının olmayan güzelliğini var gibi gösterenler derneği başkan yardımcısımısında avukatlık yapıyorsun... yazdıklarım saçma falan değil ayrıca sana tepki filan vermedim hep efendi efendi alttan aldım sesimi bile çıkartmadım ayrıca doğallıktan yana bir estetik karşıtıyım. protez tırnağı bile varoşluk olarak görüyorum doğal tırnak seviyorum
Protez tırnağı reddeden insan porselen yüzlü bir cildi nasıl sever? beğenir? zıt değil mi?
https://i.hizliresim.com/awi79rp.jpeg linkteki kız amine gülse ve bu kızdan çok çok güzel üstelik makyaj yok
@Narpii rica ediyorum artık yazma çok kırıldım söylediklerin kendimi çok kötü ve aşağılanmış hissettirdi profil fotonla gelen bir bildirim görmek istemiyorum
Niye? Sen türk kızlarını aşağıladın? beni aşağıladın? Ben seni aşağılamadım sana senin tipine laf ki ettik?
@Narpii ben kimseyi aşağılamadım sadece doğruları söyledim hakaret etmedim küfür etmedim ama sen beni aşağıladın kalbim çok kırıldı kendimi iyi hissetmiyorum yazma lütfen
Nasıl aşağılamadın bro? turk kızlarının olmayan güzelliği ne? iyi o zaman bende o kız hakkında gerçekleri söyledim. sen bir türlü kabul etmedin. Beni aşağıladın ayriyeten.
@Narpii bana bro deme... Ben seni nerede aşağıladım bir tane aşağılayıcı kalp kırıcı kelimesi cümlemi gösteremessin ayrıca senin o kızı beğenmemene bir şey demedim saygı duydum ama bence güzel dedim sen açtın ağzını yumdun gözünü hiç hoş değildi söylediklerin şurada 2 saat bu platformda takılayım zaman geçireyim dedim zehir ettin çok üzdün çok
bizim türk kizlarinin cantasini tasir bu filtreli maymun
Hjjjj
Diyelim var ne olacak
Sakın ol bebeğim
Yok abi türk kızları meymenetsiz oluyor genelde
https://youtu.be/Y3RXd7EasIU?si=ptjVz1wvkhPD7Rtr
👍🏻👍🏻
Benim cevremde var
Güzellik sırları ne acaba ne yapıyorlar spor yüz masajı cilt bakımı vs?
Allah vergisi bacım. Ne taş kızlarla arkadaşlık yaptım. Benim şansıma hep bebek tipli kizlar geliyor.
Eski arkadaşım var kız ruslara benziyor bembeyaz teni sapsarı renkli gözleri barbie gibi küçük gösteriyordu. Biblo gibi kız
Tamam abla
2 yas var aramızda teyze deseydin ayol
Ayyy pardon 🙈🙈🙈
Utandım şimdi, bebeğim benim 😘
Bu kız güzel değil
Bulunmaz bir tip değil
Çok var, sıradan tip
Çok tatlı şeker bir şeymiş bu ❤️😍🥰😘🔥
Bir sürü var böyle
o kız benim olsun evle arsam yok olsun
İvit
Vardır.