Nişanlımın ailesi açık giyinmememe rağmen kıyafetlerime karışmaya başladı. ne yapmalı?

Nişanlımla birkaç ay sonra evleneceğiz. Şu ana kadar bu şekilde bir problem yaşamamamıza rağmen ilk defa kıyafetime karıştılar. Kolları yırtık bir kazak giymiştim, bir daha bu şekilde giyinmemem için beni uyardı ailesi. Ailesi çok yaşlı bu arada, 90 küsür yaşındalar ama sağlıkları yerinde. Erkek arkadaşım benim tarafımda ama bu durum iki aile arasında huzursuzluk yarattı. Hafta içinde hallerini sormak için ararım genelde. Bu haftaki aramamda ailesi hala giyimimi söyleyip, bir daha bu şekilde giyinme diyor bana. Ayrıca nişanlımın ailesi tanıştığımız günden bugüne kadar düğün hakkında hiçbirşey konuşmuyor, herşeyi nişanlım tek başına yapacak. Bu aile beni mi istemiyor sizce? Şu ana kadar aklıma böyle bir durum hiç gelmemişti ama bu olaydan sonra ciddi ciddi bunu düşünmeye başladım. Siz ne dersiniz? Kızlar, buna benzer bir durumu yaşayanınız var mı? Ne yapmalı böyle bir durumda?
Nişanlımın ailesi açık giyinmememe rağmen kıyafetlerime karışmaya başladı. ne yapmalı?