Nişanlımın ailesi giyimime karışıyor, buna hakları var mı?

Ben başı açık bi insanım ve 2 gün sonra nişanlanacağım çocuğun ailesi aşırı dindar ve inatçılar. En başta başımı kapatmazsam bu işin olmayacağını söylediler, ben ve ailem bunu kabul etmediği için (benim annem de tesettürlü) bunu birinin zoruyla değil de Allah için yapacağım günün gelmesini istedik ve biz ayrılma noktasına geldik. Nişanlımın ailesi o zaman bunu sorun etmiyoruz yeter ki üsturuplu giyin deyip beni kabul ettiler. İsteme elbisemi bile kol kısmı yarım diye kayınvalidem kabul etmedi ve onların istediği elbiseyi almam için direttiler ve aldım.2 gün sonra nişanım var ve bu sefer bari benim istediğim elbise olsun diyip nişanlım olacak kişiyle beraber beğenip aldık. Ön tarafı azcık transparan tüllüydü ama sırf ailesi sorun çıkarmasın dedim ve astar diktirdim. Kol kısmı askılıydı oraya da tül diktirecektim e elbisenin boyu zaten uzun ama buna rağmen yine kabul etmeyip benden habersiz ve izin almayarak kollarını değiştirtip içine astar diktirdiler. Kolları tül olursa ben nişana gelmem demiş kayınpederim. Onlar ne derse biz kabul ediyoruz ama biz bi şey istediğimizde ya bahane buluyorlar ya da bizim adetimizde yok diyip yapmıyorlar. Nişanlım onlar gibi düşünmüyor biz aramızda konuşup anlaşıyoruz ama onlarla konuşunca fikri değişiyor ailesine ben böyle kabul ettim böyle istiyorum diyemiyor. Ne yapmalıyım lütfen fikir verin, stresten üzüntüden zayıfladım resmen
Nişanlımın ailesi giyimime karışıyor, buna hakları var mı?