sevgilim öğrenci evinde 4 erkek kalıyor. arkadaşlarından 1 tanesi akşam 11 gibi kız arkadaşını (sevgilisini) eve çağırmış. geceyi birlikte geçircekler ve kız orda kalıcak. sevgilimin evinde başka bir kızın olmasına tahammül edemiyorum. bu ne genişliktir ya hiç utanma arlanma kalmamış bazı kızlarda. ssonuçta 4 erkeğin olduğu bir ev gecenin o saatinde nasıl gidebiliyosun ve nasıl kalabiliyosun ya aklım almıyor. kıskançlık ve sinir krizlerine girdim lütfen yardım edin tahammül edemiyorum sevgilimin evinde başka kızın olmasına
Cevabın nedir?
ben üni. de okurken 3 erkek kalıyodum ve aynı şekilde kız arkadaşım bize gelip kalıyodu. hatta neredeyse yurtta hiç kalmıyodu diyebilirim. diğer arkadaşlarımın da kız arkadaşları ara ara gelip bizde kalıyodu. bu gayet normal. seninki gereksiz kıskançlık. hiç bir zaman grup s*x yapmadık, ne ben nede diğer ev arkadaşlarım eş falan da değiştirmedik. saçma sapan düşüncelerle kendi kendini strese sokma boş yere. bu gayet normal. önemli olan erkek arkadaşına güvenebilmek. bu sadece seni aldatıp aldatmayacağı konusunda güven değil. demekki erkek arkadaşın o kadar karaktersiz ki başka bir arkadaşının sevgilisine yan gözle bakabilecek seviyesizlikte. başka türlü düşünürsek o kız o eve gelirken sadece sevgilisine güvenerek geliyor. ya da erkek arkadaşı ona bu güveni verebilmiş biri. şimdi asıl düşünmen gereken şey siz o seviyeye neden gelemediniz? tekrar düşün...
27 Yorumla
Soran+1 yılben grup seks yaparlar diye dile getirmedim neden aklınız oraya kaçıyor. sevgilimi ayartmaya çalışır falan diye korkum var onun dışında grup seks yapmasını ima etmedim. ayrıca 4 erkeğin bulunduğu bir ortama girmesi bana ters bunuda grup yapma açısından değerlendirmiyorum ben böyle gördüm ailemden o yüzden bana böyle şeyler ters geliyo
Soran+1 yılbiz o seviyeye neden gelemedik çünkü farklı şehirdeyiz
- +1 yıl
benim o kadar yazdığım şeyden sadece orasını alma. sevgilin ayartılmaya meyilli ise zaten ayrıl gitsin. ayartılcak olan biri neden sana eve arkadaşımın kız arkadaşı gelcek desin!?!? bak erkekler kızlar gibi düşünüp hareket etmezler. genelde kızlar arkadaşlarının sevgilileriyle daha rahat çıkarken erkekler arasında bu hoş karşılanmayacağı için bu pek tercih edilen bir şey değildir. sen aşırı kıskançsın. bir şekilde kendini frenlesen hem sevgilin hemde sen huzura erersiniz.
Soran+1 yılgüzel bir yorumdu,haklısın fakat bu kızın kalma süresi uzarsa bana tavsiyen nedir?
- +1 yıl
hiç bir şey değişmez. dedim ya benim kız arkadaşım bizden çıkmıyodu. ama hiç sorun olmadı. bence sen kıskançlığı bırakmalısın sana verebileceğim en güzel tavsiye bu olur. en azından kararında kıskan :) hem aldatsa ne olur ki? öğrendiğinde ayrılırsın olur biter. kimse hint kumaşı değildir. bir dahaki sefere daha düzgün birini bulma ihtimalin elindekini düzeltmekten daha kolay ve daha yüksek ihtimallidir. kıskançlık ilişkileri değerli kılmaz sadece çiftleri boğar ve ilişkileri bitirir.
Soran+1 yılsüpersin ya teşekkürler
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. ya o kız geln burda 3 erkek dha var derse:d yapacak bişey yok tek başına bır eve cıkma durumu varsa cıksn kı ögrencı hayatı zor o da.Sen ben rahatsız olyrm dedgnde o ne dıo bıde sevglndede bıraz saflk var sana nıe söyluyo öyle bişeyi
03 Yorumla
Soran+1 yılsadece benim evim değil diyor. herkes kendi odasında özgür diyo. aslında kendisi söylemedi ben telefonda konuşrken kzın geldiğini duydum yani kız sesi duydum
Soran+1 yılöyle bir imkanım yok ben üniversiteli değilim
Tatlım googleda aynı senin başlığı yazdım sen çıktın sorunumuz aynı seninle bende çok kiskancim ve bunu rahatlikla anlatan insanlara şaşırıyorum diyorlar ne varki gayet normal ben çıldırıyorum bu duruma bütün döğüşler bu yüzden çıkıyor kendimi yedim bitirdim bu yüzden bizim tek farkımız aynı şehirdeki ama ben aile evinde kalıyorum nasıl gideyim onlarda kalaym sonra biz ayrıldık bu konuda onu çok sıktım 5 ay ayrı durduk unutamadk birbirimizi tekrar barıştık yani demem o ki kaybedince ozledikce diyorsun çok aşırı kıskançlık yapmışım diyorsun kendini haksız görüyorsun çünkü arada özlem var düşünüyorum da şimdi ayrı ev tutmuş olsa bu seferde anahtarı isteyen arkadaşları olacak zaten hayatına kız illaki giriyor biryerlerde o seni kabul etmiş ztn sen boşuna kıskanma benim gibi :):)
00 Yorumla
eger rahatsız oluyorsan bu durumdan,sevgilin tek başına bir ev tutucak,olmuyorsada o evde kaç kişi kalıyorsa,tabiki misafirleride olucak arkadaşlarıda ya da sevgilisi buna engel olamazsın sadece kendi kendini yersin böyle ama o kız şuan ordamı acaba napıyor :))
11 Yorumla
Soran+1 yılevet o kız orda çocukla aynı odadalar. ya benim sıkıntım erkek arkadaşıma aşık olur falan diye. ya da kız arkadaşlarını getirir falan. net açıklayamadım galiba sorunu millet yanlış anladı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
üniversitede kızlar sevgililerinin evinde kalıyor meraklanma sevgiline sarkmaz onlar ayrı odada takılırlar
19 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyle olur
Soran+1 yılya bazı kızlar var sevgilisi dururken başka erkeklere sulanır bundan korkuyorum
Soran+1 yılhaklısın ya ama insanın ister istemez sinirleri bozuluyo.
Soran+1 yılaynen diyemez ama 1 günden fazla kalırsa der heralde
+1 yılegitim sart bu tur ilişkiler normallesmeye basladıgında grup olayları artıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle gözüküyor kardeş. baksana yorumlara ne kadar rahat karşılıyo 1 2 kişi
- +1 yıl
şimdi şöle bir olay var bu aslında erkegin bayana verdigi degerle alakalı ben sahsen evde 3 abaza varken sevgilimi alıp odama götürmem ben sabaha kadar uyusamda 3 abaza sabaha kadar fantazi kurar bu kızla beraber erkegin midesizligidir...
Soran+1 yılhelal sana
Yani haklsıın olmaması gereken birşey ama sonuçta sevgilisi varmış yani kıskanmana gerek yok.
En azından bundan haberin var12 Yorumla
Soran+1 yılaman şmdiki kızları bilmiyosun sanki daldan dala
Bunda bir sorun yok. Sonuçta ev arkadaşının sevgilisiymiş onunla ayrı odada kalacaktır. Ama tabii bu zihniyetteki kızları ben sevmiyorum o ayrı mesele. Senin kıskançlık krizlerine girmene sebep yok bence.
07 Yorumla
Soran+1 yılbende senin zihniyetindeki geniş insanları sevmiyorum. biraz edep biraz utanma olsun lütfen
Soran+1 yılbende senin gibiler yüzünden utanıyorum. sende şuan önyargılısın
Soran+1 yılbak şurda 2 3 yorum alıyım sinirim geçsin moral olsun diye konu açtım beni daha da germe o yüzden daha bişey yazma mümkünse
Soran+1 yılbyy
sende bas gıt sevgılınle gecır geceyı elınden alanmı var
18 Yorumla
Soran+1 yıluzağımda
Soran+1 yılkızın sesini duydum
Soran+1 yılya kızın sesini duydum derken. erk arkadaşla telefonda konuşuyoduk. kız kapıdan içeri girerken duydum yanlış anlama
Soran+1 yılerk arkadaşımın odasınada girmiyodu onuda yanlış anlama. evin içine girerken
Soran+1 yıl:(
Kizlarib sordugu sorulara bir bakinca sana hak vermeme eldemi degil :-)
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
cok normal bir sey dedigin gibi sevgilisini getirmis .senin sevgilinin de yengesi olur o kiz.bence sinirlenme sadece sevgiline guven rahat ol
120 Yorumla
Soran+1 yılrahat olmak elde mi? aynı evde kalıyolar
Soran+1 yılkimin ne olduğu belli değil bu devirde o yzden güvenmiyorum
Soran+1 yıldaha tartışmıyorum. o kız 1 günden fazla kalsın o zaman tartışırım
Soran+1 yılya allahaşkına biraz empati kur. sen olsan kıskanmaz mısın. kızarkadaşın şehir dışında 4 kız kalıyolar. kız arkadaşının arkadaşı eve erkek arkadaşını getirmiş birlikte kalıyolar. çocuk hergün kalmaya başlıyor. kıskanmaz mısın? nasıl rahat olabilirsin. hergün aynı sofrada yemek yicekler aynı ortamdalar...
- +1 yıl
ayni sey degl .. bir de sen boyle dusun sen gidip sevgilinde kaliyosun ve ayni durum diger arkadasin sevgilisinde var. sen bilsen ki kiskaniyor sevgilisi garip olmaz misn utanirsn ..sevgilinle arkadasi arasi bozulur ..bi de yine sunu unutma ki o kiz eve attigi kiz degl sevgilisi adamin.
Soran+1 yılöyle ama çocuk tipsiz bişey sonuçta. benim erkek arkadaşım ise yakışıklı baya. aklıma kötü kötü senaryolar geliyor. belki kız erkek arkadaşımla yakın olmak için ve evine girebilmek için o çocukla çıkıyo
Soran+1 yılgüveniyorum ama insanoğlu bu ne yapacağı belli olmuyor ki.
- +1 yıl
sen sadece sevgiline guven..hic bir zaman orda evde yanlis bir sey olmaz .tamam evde yanliz ikisi kalirlarsa dusunursun aklina gelir her turlu sey .evde 4 kisiler ve o dediyin kizinda sevgilisyle orda ..dedigim gibi simdi sevgilin kendi odasinda onlar da baska odada uyuyorlar..kiz sevgilini abisi olarak goruyor sevgilinde onu bacisi olarak..artik kotu seyler dusunup delirtme kendini sakin ol
Soran+1 yılsağol yorumun için...
Soran+1 yılsanırım öyle ama bu devirdekileri biliyosun burda bile var yani..cinsellk bölümüne girdiysen eğer neler neler var.
Soran+1 yılsevglme güvensem kıza güvenmem ben
- +1 yıl
eger sevgiline guveniyosan tamam..bak kiz istese bile sevgilin yanasmaz ..bi de bunlarin hepsini uyduruyoruz ..durum nedir biliyo musn kiz sevgilisni seviyor ,senin sevgiline arkadas abi olarak goruyor ,senin sevgilinde ayni yengesi kardesi olarak ve onemlisi sevgilin seni seviyor aldatmaz seni;)
Soran+1 yılumarım öyledir ya..
- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılüniversiteye ilk gittiğim halim gibisin .. sonra ne mi oldu..
zamanla alışıyosun karşında sevişmeye başlasalar umrunda olmuyo oturup tv ye bakmaya devam ediyosun standart yani .. normal geliyo04 Yorumla
Soran+1 yılya ne kadar iğrenç bişey. bunların anaları babaları yok mu ya. utanmazlar
- +1 yıl
birincisi o kızın namusuna dil uzatmayı bırak senin derdin kıskançlık.. ileride aynısını sende yapıcaksın şuraya yazıyorum beni hatırlarsın..
Soran+1 yıl4 erkeğin olduğu bir yere gitmem merak etme
- +1 yıl
peki bol şans
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi erkeklerin suçu mu kızın suçu mu hadi bakalım
25 Yorumla
Soran+1 yıl2sininde suçu. oğlan çağırıyo eve, kız da kabul ediyor
Cevap sahibi+1 yıldurum vahim
Soran+1 yılkardeşim önerin nedir ne yapmalıyım ya. kız böyle kafasına estiğinde gidicekse o eve benim işim iş
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı yok sevgilin seni daha çok arzular ama kızın arkadaslarıda gelirse o zaman vahim :)
Soran+1 yılhaklısın
benim de ev arkadaşımın sevgilisi geliyor eve ama biz onunla sevişmiyoruz.sadece arkadaşımla sevişiyor.rahat ol yani
33 Yorumla
Soran+1 yılbu ne genişliktir toplum nereye gidiyor :)
Soran+1 yılvalla sırf bu yüzden dincileri destekliyorum helal olsun onlara inşallah herkesi kapatma yasası gelir de bunlar da yasaklanr
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vereceğini verdiyse kaybetmemek için gidiyor
14 Yorumla
Soran+1 yıltekrar vermeye de gelmiş olabilir
Soran+1 yılkız da niyet olmasa gelir mi
lan sende sankı grup mu yapacaklarda kıza heee... amma abarttın mk klasık kız gelır oglanla odasına gecer ne bok ısı varsa gorur sagane onane. cok kıskandınsa kalk sende gıt senınkının yanında kal aklın kalmaz hıc yoktan
03 Yorumla
Soran+1 yılFARKLI ŞEHİRDEYİZ! BU KADAR RAHAT OLDUĞUNA GÖRE SEN HERGÜN EVE BİR KIZ GETİRENLERDESİN
- +1 yıl
sızın ılıskı sımdıden bııtık be annem :D guven yokkı herıfe kıskanclık bahane sacma bı dusunce :) senın kız arkadasının erkek arkadası bulundugu ortama gelınce kız arkadasın sevgılısını sana sunuyormu hayır oda aynı ne dıye celallenıyon. O EKSI PUANI VERENDE KIMSE HAMINDA BAZUKA PATLASIN HEMI
Soran+1 yılseviyesz
yapacak bişi yok sevgilisi var cıkıpda gel sevgilime söyle yap dicek hali yok
00 YorumlaSende gidip kalmamak ile birlikte onlarla oturuyosundur senin olayın da bir alt versiyonu oluyodur milleti eleştirme önce kendi gerçeklerimize bakalım.
023 Yorumla
Soran+1 yılulan ne diyosun sen ben sevgilimle ayrı şehirdeyim
- +1 yıl
Öncelikle ulan kelimesi bir insanın ağzına yakışacağını zannetmiyorum, ben zaten erkek öğrenci evine bir kız arkadaşını gitmesinin tarafında zaten değilim ama günümüzde ortaokulda bunlara başlayan insanlar olduğundan senin abartman normal bulmuyorum, günümüz insanını sorgulamak ta bana düşmez, sevigilinde demek ki bir güvensilik var ki böyle bir soru paylaşımında bulunmuşsun her şey den önce o kızı yargılayacağına sevgiline güvenmeyi denesen en azından beraber olduğunu ay yıl yazık olmaz
Soran+1 yılhe tamam tamam aynen
Soran+1 yılaynen öyle ve karşıma güvenimi zedeleyen çok insan çıktı aynı zamanda da aldatıldım. hep de şöyle aldatıldım anlatıyım sana. sevgililerim eski sevgililerine geri döndüler. bu yüzden hep şüpheyle bakarım
Soran+1 yılnerden bilebilirsin ki? herkesi kendin gibi sanıyosun
Soran+1 yılnerden cıkardın simdi bunu
Soran+1 yılsuan öylemiyim sence? eskidendi o. artık öyle değilim diyorum ya sana değiştim işte
Soran+1 yılkolay değil ki. hiç kimseye güvenemiyorum keşke eskisi gibi olsam diyorum ama insanlar beni bu hale getirdiler. herkese karşı güvensiz oldum çünkü zamanında güvendiğim kişiler tarafından sırtımdan vuruldum veşu anson aşamadayım öyle diyim sana yani en kötü dönemdeyim. herşeye şüpheyle bakıorum
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim ulan ile başladın ve şimdi kelimelerini o kadar güzel seçiyorsun ki hayran olmamak elde değil, sevgilisi tarafından aldıtılmak sadece sen aldatılmıyosun ama senin geçtiğin evreler çok kötü her sonun bir başlangıcı vardır, sen ümit et inan gülümsemeyi hayatından çıkarma her şey daha güzel olur emin ol
Soran+1 yılben sinirlenince hakim olamam sinirlerime. evet kötü dönemler geçirdim okul hayatımda okuldaki kızların tamamı o yolun yolcusuydu. ben nasıl güveniyim şmdi kızlara sen söyle?
- +1 yıl
Sen aslında, olmaktan korktuğum tarzda biri olmuşun.
Sevmekten korkmayı da geçtim, sevilmekten korkar olmuşun. Seni çok seven insanların bile seni bir gün terk edeceklerinden emin bir hale gelmişin.
Nasıl oldu bu? Kimden sonra? Kimin için?
Bunun adı ne?bencillik mi? Kendinden çok başkalarını düşünmek mi? Ne korkusu?
Soran+1 yılaynen öyleyim :( bilmiyorum ya bilmiyorum...yaşanılanlar beni böyle yaptı ya.. sanırım aldatılma korkusu, kaybetme korkusu yüzünden
- +1 yıl
Seni sana ben anlatıyorum hayatım boyumca görmediğim bir insanı tanımadığım bir insanı sorduğu bir soru üzerine seni sana anlatıyorum, ama bence bir psikiyatriye görün derim bunu yanlış anlama her insanın zaman zaman destek alması gerekir, umarım sevgilinde şuan benim anladığım kadar seni anlıyordur eğer öyleyse zaten mutluluğun kaçınılmaz olur çünkü emin ol bu durumdan seni kurtaracak olan odur. Ama sen hep aldatılma korkusunu bilinçaltına işlersen bil ki o da gidecek üzülerek söylüyorum
Soran+1 yılo beni daha çok bunalıma sokuyo diyebilirim
Soran+1 yılsağol teşekkürler gece gece kafanı şişirdim
Soran+1 yılekliyim seni
+1 yılsorun tam olarak kızın orda kalması mı ?
110 Yorumla
Soran+1 yılevet ya. tahammül edemiyorum. sonuçta benim sevgilimin evinde başka kız kalıyor
- +1 yıl
söyle yollasınlar söylemedin mi
Soran+1 yılnası yollcaklar
- +1 yıl
sevgilin der 4 erkek içinde 1 kız olmaz diye gönderirler zatn
Soran+1 yılvalla bakalım. 1 günden fazla kalırsa zaten ben sevgilimin başının etini yerim o gercek
- +1 yıl
yemezsen hata edersin zaten
Soran+1 yılaynen. kendisine de söyledim orda dur bakalım dedi. o da karşı heralde
- +1 yıl
karşıysa tavrını koysun bence
Soran+1 yılbakalım :(
- +1 yıl
eklesene beni bi
üniversitede tanıdığım kızların neredeyse hepsi sevgilileriyle aynı evi paylaşıyordu. bunu yadırgayamıyorum bu yüzden.
05 Yorumla
Soran+1 yılönerin nedir
Soran+1 yılben kendmden baska kmseye güvenmemeyi ögrendim
Soran+1 yılsana göre
Kızı mı dövelim be yapalım :D
00 YorumlaNapalım bizdemi gidelim?
04 Yorumla
Soran+1 yılbak benim snirlerim zaten oynamış durumda adam gibi yorum yapmıcaksan hiç yazma daha iyi tamaam mı
Soran+1 yılacıyorum sana
Soran+1 yılinsanların zaaflarından faydalanan bir zavallısın o yüzden
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilisinin evine gidiyor o kız? Sorun ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılsorunu gayet net açıkladığımı düşünüyorum
+1 yıllan sanki grup yapıyolar neye atarlanıyon
18 Yorumla
Soran+1 yılişte sizin gibi erkekler yüzünden bu hale geldi nesil
- +1 yıl
asıl sizin gibi kızlar yüzünden bozuldu bu nesil kaşarlık yapıp yatıyonuz hemen
Soran+1 yılonları ayartan kim he ? sen ve senin türevlerin. birazcık uckurunuza hakim olsanız böyle olmaz
- +1 yıl
lan taytları minileri giyip meme şov yapıp bizim aklımızı çelen kim senin cinsin
Soran+1 yıldaha yorum atma senle muhattap bile olmak istemiyorum
- +1 yıl
asıl ben senle niye muhatab oluyosam artık.istersen engelleme dğmesi var kullanabilirsin
Soran+1 yıluğraştırma beni şmdi
- +1 yıl
öff he bacım he.artık yazmıyorum sen de cevap verme.
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Öğrenci evinde kalan sevgilimin erkek arkadaşının sevgilisi. Yardım eder misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler