Hamarat kadın mı? Kariyer sahibi kadın mı? Siz hangisini tercih edersiniz? Neden?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. İkisi de güzel, ikisinin de kendince artısı var.. Yani bu iki özellikten herhangi birine sahip olan kadın gayet tercih edilesidir..
Tercih etmeyeceğim tek kadın tipi ev hanımlığını da iş kadınlığını da beceremeyen tiptir..
Hem çalışmaz, hem de evde bir çorba yapmayı dahi bilmez.. İşi gücü öğlene kadar yatıp akşama kadar gezmektir.. Bu tipler ya evin bütün parasını bir günde harcar, ya da bütün gün can sıkıntısından nette başkalarıyla aşna fişne yapar..
"Boş gezen insanın kafası, şeytanın çalışma odası" demişler.. İster işte ister evde fark ertmez, çalışıp çabalayan kadının başımın üstünde yeri var..60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hamarat kadın zaten sorumluluk sahibi olduğu için kariyerinde de başarı sahibi olabilir :)
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılKariyer yapmayı ayakları üzerinde durabilme olarak nitelendiren cahillerden degilim acıkcası. kariyerle arasında farklar var. okumamış bir mertebeye gelememiş bir cok kadın dişiyle tırnağıyla yeri gelir temizlik yaparak yuvayı ayakta tutabilme gücüne sahiptir. erkekler her ikisini de ister muhtemelen, hatta ek secenekler de eklerler.. bizde adam olabilsin yeter deriz. neyse genellemiyorum istisnalar cok cıkıyo bu aralar karsıma ne hikmetse. sözün özüne gelirsek, insanların bu seceneklerden önce sevebilecekleri birilerini bulabilmeleri ümidiyle.. saygılar
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIkisini pek bir arada düşünebilen olmamış. Bir kadın hem kariyer hem çocuk yapabiliyorsa zaten hamarattır. Öte yandan unutulmamalı ki kadın iş yerinde çalışan, sokakta hanımefendi, evde anne, mutfakta aşçı, yatakta hafifmeşreptir. Erkek ise her yerde erkek😂
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
219
Cevap
352Cevap
+1 yılkariyer sahibi bir kadın kariyer sahibi erkekle evlenir sanırım onların evinde yardımcılrı filan olur gerek kalmaz hamaratlığa
211 Yorumla- +1 yıl
Çok zekice :) :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKariyer sahibi kadın diyen pembe üyelerimize soruyorum. Eşinizin zengin, varlıklı ve güçlü bir işadamı olduğunu düşünün. Sizin çalışmanıza ses çıkarmıyor, hatta gel benimle çalış, istersen hiçbir torpil yapmam, kariyer basamaklarını kendin çıkarsın diyor. Ama eve gelince de hamarat olmamanız aslında onu rahatsız ediyor ve bunu size söylemese de hal ve hareketleriyle belli ediyor. Kariyer yapmanıza destek olduğu halde siz kızlar eşiniz memnun olmadığı için kariyer kariyer deyip durmaktan vazgeçebilir misiniz? Önemli olan bu.
Çünkü biz erkekler kadının kariyerini önemsemeyiz. Bizim için önemli olan nasıl bir eş olduğudur. Aileyi bir arada tutması, evi çekip çevirmesi, hayırlı evlat yetiştirmesi, her şekilde yanımızda durması ve açıkçası midemize de hitap etmesidir :) .00 Yorumla
+1 yılhamarat kadın bence ben kadının çalışmasına karşıyım evinde otursun kadının görevi odur dışarda neyin ne olduğunu görüyoruz tamam kadının içinde yoksa bla bla bla lakin ben erkeklere güvenmiyorum arkadaş! sapık zihniyetle çoğalıyoruz git gide erkeğin görevi ekmek parasını kazanıp eşiyle paylaşmak kadının görevi evinde çocuk bakmak ezelden beri bu böyle gelmiş böyle gider çalışanlarıda gördüm evde oturanlarıda benim görüşüm bu..
48 Yorumla- +1 yıl
Yemin ediyorum helal olsun
- +1 yıl
@bilenbayan teşekkür ederim
- +1 yıl
doğru
- +1 yıl
@asyacim33 teşekkür ederim
- +1 yıl
@içimdesaklı eyw kardeşim
- +1 yıl
Kalbi imanlı kadın..
Gerisi kendi vicdan muhasebesi ile dengelenir zaten..181 Yorumla- +1 yıl
Aynen!!
+1 yılKariyer sahibi kadın. hamaratlığa gerek yok. Onu beraber bir şekilde hallederiz. Ama tabiki illaki kariyer sahibi olacak diye de bir şey yok. Olsa daha iyi olur. Daha iyi daha konforlu bir hayat sürdürebilriiz çocuklarımıza.
İki dakikada çocuk da yaptık tamamdır12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGönlümden hamarat olması geçer..
Kariyer sahibi benden de kariyerliyse, daha ilk tartışmamızda yüzüme vurabilir..
Yahut kendimi sürekli ona ispatlamak zorunda kalabilirim.. Buda beni gereksiz ezer..
Bu dindarlık içinde geçerli.. Daha yüksek ahlakı varsa boşanma sebebi bile olabiliyor.. Nitelim Sahabilerde bu durum yaşanmış..
Hz. Zeyd, hanımı Hz. Zeynep'i "sen anca bir peygambere zevce olacak ahlaka sahipsin" deyip boşamıştır..
#Vesselam17 Yorumla- +1 yıl
Enteresan... Neden erkek daha üstün olmalıdır?
- +1 yıl
@Enerjikmutlu üstünlük yok..
Olması gereken küfüv olmalı, yani denk olmalı.. ;) - +1 yıl
Denklik nasıl sağlanacak ki her zaman?
- +1 yıl
@Enerjikmutlu uç noktalar olmayacak..
Mesela hanım dindar ama herif içkici..
ya da adam dindar ama hanım açık yahut namaz kılmıyor.. - +1 yıl
Hımm anladım. Peki üstad :)
- +1 yıl
@Enerjikmutlu her daim 😉 Biliyorsun..
- +1 yıl
Biliyorum :)
okul zamanında illa hamaratlık olur kızlarda bu lise üni zamanında kii erkeklerde ile gayet güzel yemek yapan var kızların hayli hayli olması lazım bu konuda belki ev işlerinde eşiyle birlikte yapabilir evet ama karıyer sahibi biriside olması önemli bence
00 Yorumlahamaratlık kadının kızlık döneminde annesinden kapacağı öğrenimdir bir kadın gördüğünü kavrayıp kapamıyorsa kariyer sahibi olamaz zaten işindede başarısız olur hamarat olmayan kadın kadın değildir zaten o yüzden hamaratlıkla kariyerliği ayıramayız becerikli her kadın kariyer sahibi olma potpnsiyaline sahip kadındır ve bunu gençliğinde değerlendirip kariyerini oturtursa o kadın açık görüşlü doyulmaz olur :)
00 Yorumla
+1 yıltercihim kariyer sahibi bir kadın!!!
çünki mutfak işlerini ben yaparım.. yemek yapmayı falan bilirim.! dert etmem niye yapmıyon etmiyorsun diye.! ben yaparım..
ve kariyersahibi bir kadın nerde nasıl davrancagını bilir nerde nasıl konuşcagını.! kariyer sahibi bir kadın benim gözümde evlilik için hamarat kızdan 1 adım önde gelir.!00 YorumlaBence bir kadın hem hamarat olmalı, hem kariyer sahibi, hem iyi anne, hem de iyi eş. En önemlisi, özgüveni olan, kendisine saygı duyan iyi bir insan olmalı. Bunların hepsinin bir arada olması mümkün, o yüzden birinin olup diğerinin tamamen olmamasını doğru bulmuyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kendinden emin kadın... Şöyle köle zihniyetinde değil ayakları yere basa basa gezen kadın
582 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Kariyer sahibi kadınlar zaten yüksek oranda kişiliği oturmuş kadınlar oluyor.
Hamaratlar, annesinin yanında takılan kadınlardan oluşuyor büyük çoğunlukla.
Dolayısıyla kariyer sahibi, kişilikli kadını alıp birlikte yemek temizlik yapar, mutlu mesut yaşarız.
Elinden sadece temizlik ve yemek yapmak gelen kadından hayır gelmez. Parası neyse verirsin, yersin, temizletirsin ama bir ömür yaşayamazsın.00 YorumlaKariyer, eşimin güçlü ve söz sahibi olmasını isterim bunları benim vermemle değil onun kendi iradesiyle sahip olması lazım hamaratlık bakımına zaten bende bir çok ev işinden yemek vsvs anlıyorum her türlü yardım ederim
33 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Köle gibi hanım hanımcık istemem yani bulaşık yemek için sanki robot gibi ama bokunu çıkartıp evine uğrayamayan bayanlarıda sevmem her zamanki gibi ortasını bulsun
40 YorumlaSadece kariyer yapmak yetmez bir kadında.
Bir şeylerin farkında olan, zeki, hamarat, bakımlı olmalı bunun yanında.
Çocuğu olduğunda, altını kariyer temizlemez, hamaratlığı temizler...50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. kariyer sahibi olmasının bana faydası ne? daha mı mutlu edecek beni? hayır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir adam kariyer sahibi bir kadini gözekler ve onun gibi biriyle beraber olmak ister hayal eder ama bir hamarat kadin için sadece tesekkur eder ve karni doyur ama kariyer sahibi kadin onu herturlu doyurur ozguven ayaklarinin uzerinde durabilmesi bir adami gözekletirir. Kariyer sahibi olun kizlar hamaratlikta artiniz olsun 😉
00 Yorumla
+1 yılbir kadın için en hayırlı olanı evidir kocasının hizmetinde olmasıdır 3 kuruş için başkasının kölesi olmaya değmez kadın o kadar aşağılık değildir. Erkekler de erkek olsa eşini başkalarının yanında çalıştırmaz adam gibi çalışır evinin sultanı yapar. kimine göre eski kafalı olabilirim ama benim görüşüm bu.
00 Yorumla
+1 yılbence zeki kadın.
çünkü zeki birisi hem hamarat olur hem kariyer yapar ikisiinde yapmasını bilir.20 YorumlaNeden böyle keskin bir ayrım olsun ki? Kariyerli insan da yemek yapıp evini derlemeyi biliyordur herhalde.
Tercih söz konusuysa tabii ki kariyerli kadın. Kimseye muhtaç olmaz. Kimseyi hamaratlığıyla, yaptığı yemeklerle tavlaması gerekmez.00 Yorumla
+1 yılBir kadının ikisini de yapabilecek güçte olduğunu düşünüyorum. Ha hamaratlıktan kasıt yağlamalar, katmerler , hamur işi değildir umarım. Çünkü sağlıksız şeyler onlar yapmasa daha iyi olur
30 Yorumla
+1 yılYorumlarda, kizlar "kariyer", erkekler " hamarat" demis, bence kariyerli bayan, cunku; kariyer yapacak kadar basarili azimli tertipliyse o zevce illaki hamaratta olur...
30 Yorumla
+1 yılkadının hamaratlığından bane ne, kariyerinden bana ne? kafamın uyuşması lazım
71 Yorumla- +1 yıl
kariyer konusunda haklısınız
+1 yılKariyer sahibi kadın. Kendi ayaklarının üzerinde durabilen kadın..
40 Yorumla
+1 yılHepsinden birazcık olsun benim kadınımda olur mu biraz asabiyet biraz trip biraz kariyer sahibi biraz hamarat karıştır ortaya gelsin :D
29 Yorumla- +1 yıl
@BiyaBiyaa ene kimler gelmiş kimler ortaya karışık en güzeli bence kız :D :D
- +1 yıl
@BiyaBiyaa hoşgeldin bu arada :)
- +1 yıl
@BiyaBiyaa seni görmek güzel dünya güzeli teşekkür ederim görüşüme yorum attığın için hadi kendine iyi bak görüşürüz (kankaların güzeli ve iyi kardeş)
- +1 yıl
@BiyaBiyaa görüşürüz bye bye
- +1 yıl
soran kusura bakma biraz sohbet ettik hadi sanada iyi geceler :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kariyer sahibi olmak hamaratliktan daha onemli bana. hamaratligi sonrada yaparsin evinde bos zaman bulursan kariyerin olursa hizmetci tutan :)))
20 YorumlaHamarat bir kadin her zaman iyidir ne yapacagini bilr evi cekip cevirir erkeginin kadini olur. Kariyer sahibi kadin kendini isine adamistir ask hayati aile hayati onun icin pekte onemli olacagini dusunmuyorum yalnizca isine adar kendini bu yuzden hamarat kadin
00 Yorumlaİkisinden de bir miktar olmalı. Kariyer sahibi kadın zeki ve çekici olur. Ama erkeğin kalbine giden yolda miğdesinden geçermiş. Kariyer kariyer diye aç kalacak değiller ya
00 Yorumla
+1 yılTabikide hamarat. Kariyer istersede mutfak kariyeri yapabilir.
30 YorumlaHmmm bu sorunun bana göre çok ince bir çizgisi var. Herşeyden önce hanımefendi olmalı. Saygılı olmalı.. Kariyer sahibi ama mutfağa girdiğinde de lezzetli şeyler yapabilmeli. Gerçi fark etmez ki, sevdikten sonra zehir olsa yemez mi insan? :)
10 Yorumla
+1 yılikiside ve hatta bence en iyisi kadın ile erkeğin ev işlerini birlikte yapması mutfakta kadın börek yaparken erkeğin salata hazırlaması yemek yapması gibi... :)
00 Yorumla
+1 yılkariyer sahibi kadın kulağa daha hoş geliyor her ikiside olsa tadından yenmez ama nerde öylesi :) bu arada sorunu beğendim en azından diğerleri gibi saçma ve ukalaca değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Yüzde 70 kariyerine odaklı yüzde 30da hamarat olsun yeter hamaratlığın eksik yanını birlikte doldururz :D
10 Yorumla
+1 yılNe kadar kariyerli ne kadar hamarat olduğuna bağlı bence , ,, hamarat diyen erkeklerin çoğunun bencil olduğunu düşünüyorum , hoş beceriksiz insani kimse sevmez ona katiliyorum 😊
00 Yorumla
+1 yılKadın dediğin hepsini kıvamında yapabilen canlıdır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılhamarat fakat eğitim sahibi
kariyer sahibi ama burnu havada olmayan ve aynı zamanda
ev işlerinden de anlayannn00 Yorumla Kariyeri home ofise raşısak hamaratlıkla devam edilebilir ama yine temizlik içşn yardımcı şart hepsiye ilgilenemez bir şnsan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHamarat kadın isterim.
Kariyer sahibiyim diye köle gibi kullanır Allah muhafaza.
Onunla mı uğraşacam bu yaştan sonra?00 Yorumla
+1 yılBence hamarat kadın sonuçta erkekler eve geldiğinde yemeğini bekler eşinden değilmi? Kariyer sahibi olanlar genelde meşgul oluyor o hesaba göre dedim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Kadın dediğin hamarat olmalı bence kadının kariyerinden ziyade hamarat ve pratik olması önemli ayrica kadın ve erkek ilişkilerinde bazı erkek kadının kariyerini kaldıramaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaygılı kadın der çıkarım usta!
Kariyerli de olsa hamarat da olsa kadın, erkeğine saygı duymuyorsa o evlilikten bir halt olmaz!00 Yorumla
+1 yılOkumuş olcak tabikide. saygısı olucak. Oturup kalkmasını bilecek. Ama annesinden de bişeyler öğrencek. Yemek yapmayı bilcek yani. Hamarat heralde ya :)
10 Yorumlaseksi güzel ve paralı kadın, hamarat bir hizmetçi alırız olur gider
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılHamarat olmak güzel de kariyer olmadan çok da bişey ifade etmiyor aslında.. Yıllardır olanlar ortada işte
00 Yorumla İki dizini kıracak yaprak sarması yapacak o kadar ulen 😀😀😀😀 o zaman hem kariyer hem hamarat 😜😜😜
00 Yorumla
+1 yılbence en güzeli hamarat çünkü hamarat olunca kariyer de peşinden takip ede durur. hamarat kadın erkeğini de kendini de mutlu eder.
00 Yorumlahem zeki hem becerikli hem kariyer sahibi... benim istegim bu.
10 Yorumla
+1 yılhamarat olması daha avantajlı. kariyeri herkes yapabilir ama beceri doğuştan gelen bir yetenektir ;)
10 Yorumla
+1 yılkadın kısmı kariyer mi yaparmış otursun evde mantı yapsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılIlk oncelik kariyer sahibi, kendinden emin, özgür olan kadin ✌️ Hamarat sonradan da olabilir
10 Yorumla Hamarat Kadın.. EVET
! Kariyerliler şımarık oluyor11 Yorumla- +1 yıl
Hamarat kadın köLE mi oluyormuş? Yalakalık ve çıkar için Tribünlere oynayan erkek ADAMMIDIR?
Kendinden emin ayakları yere basa-basa yürüyen diye söylerken asıl amaç = özgür takılıp canının istediği erkekle yatıp-kalkan özgür kadın isteyenler var, Onları yatıp rahatça kullanabilmek için ! Bu ülkede kimse köle değil, kimseye pranga vurmuyorlar.
Söylediklerinizin anlamını ERKEK GÖZÜYLE burda ortaya serelimde kim neistiyor anlaşılsın
.. KAriyerli kadının aileyle işi olmuyor genelde , macera peşinde koşan hata üstüne hata yapan ve hayatına giren çıkan erkeklerle takılıp geçip giden tipler oluyorlar.. ACI ACI konuşayımda kimse kimseyi kandırmasın! Böyle kadınları Erkekler KULLANIR ve ATARLAR, Burda Tribünlere oynayıp yağcılıkla KAriyer diyenler onlarala evlenmez Kullanır atarlar ! hadi bakalım... çevirin kazı şimdi yanmasın.. gerçekler böyle !
- Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılKariyer sahibi olacağım icin beni seven de oyle sevmeliii :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılkariyer sahibi kadin bir erkegin tercihi olmali bence, kendinden emin oldugu surece sakar olsada sempatik
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. hamarat kadın kariyer sahibi olabilir ama kariyer sahibi kadın hamarat olamaz ;)
10 YorumlaAnlamıyorum kariyer sahibi kadın hamarat olamıyor mu? Neden böyle bir algı var herkeste anlamış değilim.
10 YorumlaKariyer sahibi tabiki kadın mesleği varkende güzel yiyecekler yapabilir kadınların vazifesi aile üyelerine hizmet etmek değil bu anlayış kalktiktan sonra Kadın özgürleşecek
00 Yorumla
+1 yılTabiki Hamarat, hamaratlıgını bana, kariyerini işinde yapcak 😅
10 Yorumla
+1 yılHamarat kadın esasında her ikisine de sahip olmaz mı?
20 YorumlaHamarat ve doğurgan olsun 😄 kariyeri ikimiziin yerine ben yaparım
20 Yorumlahamarat abi. kariyerle yapsında görek bir kuru fasulye. :D
20 Yorumla- Devamını Gör (511)
Devamını Gör(556)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri