Babam senin gibi bir kizim yok diyor?

Biz Ufukla birbirimizi 4 yildir seviyoruz ve evlenmek istiyoruz. Lakin benim babamla ufugun babasi hic hos olmayan bir konusma yasadilar ve birbirlerinden nefret ediyolar. Gel zaman git zaman bana bir tercih sundular baban mi ufuk mu diye. Bende icim yana yana babam dedim. Benim babamda bundan guven alarak ufuga dediki : "eger o benim kizimsa seni bir daha aramaz eger ararsa seni kapinin onune birakmazsam namerdim ". Benim numarami felan degisti ben hic ufugu aramadm ama telefona kayit ettim ki whatsapp profilinde resmimiz duruyo mu diye (duruyodu). Neyse bir gun ufuk bir yerden benim face sifremi bulmus ordan arkadaslarimla konusmalarimi okumus, ben orda bir kiza telefon numarami vermstm ordan numarami bulmus. Sonra ufuk beni aradi dedi ki seninle son kez goruselim ve artik pesini birakcam dedi bende ole diyince gittim. Birbirimizi gorunce dayanamadik agladik felan ama genede ben babami sectim diyip ayrildik orda. Sonra bir sabah iste annem telefonda ufugun numarsini gordu ben arkadasmn annesi dedim ama annem iskillenmisti aradi babami bu numara kimin dedi oda ufugun dedi. Sonra aksam sakince babam yanima geldi sordu gorusuyomsn diye. Bende numarami nasil bldgugunu anlatmaya baslamisken bana uzatma gorustun mu dedi bende evet dedim. Daha ne gorustugumu sormadan benim senin gbi bir kizim yok pilini pirtini topla bu evden git benim senin gibi bir kizim yok dedi. Ertesi gun aradim telefonda gorusmede neler konstgmuzu soyledim baba bn seni sectigimi soyledm ona felan dedim. Gene de bunu ogrenmesine ragmen bana her zaman yaptigi gibi secenek sundu. Ya okulu birakip dizini kirip annenin ayaklarinn dibinde oturacaksin (ki ben bu okulu herkes gibi kolay kazanmadim cayliklarda cay topladim geldim eve bebek baktim -kardesimi- sonra aksama kadar ders calstm oyle kazandim) ya da pilini pirtini topla ufugu ara gelsin alsin seni dedi. Şok oldum gercegi bilmesine ragmen benim onu sectigimi bilmesine ragmen sonucta gorustun diyerek bana bu secenekleri sundu. Guncellemede⤵
Hem sevdigin hem okul -ufuga git
Sevdigin yok okul yok - babanin yaninda kal surun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Tabi ufuk Allahtan ariyodu kac gel bana dedi. Benim uzuldugumu gorunce babamla gorusmeye gitti. Ben o sirada ufuga kendimi arattrdm ve ne konstuklarini kayit ettirdim. Babam ilk baslarda evde konstklarimizin aynisini dedi sonra da degistirip ufugada iki secenek sundu. Ya bu konu burda kapanir ya da 2 yil hic gorusmezsnz kizimin okulu biter o zaman hala seviyor olursaniz konusulur hallonulur dedi. Ufukta buna razi geldi bizde sevindik yeterki evlenelim guzelce raziyiz dedik.
Güncellemeler
+1 yıl
Ama babam eve bir geldi sanki o dememis bunlari bana gene ayni tercihi sundu simdi ben napim babam resmen yalan soyledi icimde ki butun hisleri aldi benden
Babam senin gibi bir kizim yok diyor?