Sevgilisi var beni kıskanıyor, sürekli bana bakıyor, beni görünce sevgilisinin elini bıraktı?

Yıllar önce görmüştü beni.. Tesadüf.. Yıllar sonra tanıştık arkadaş ortamı falan... arkadaş ortamında görünce önce cin çarpmış gibi arkasını döndü heycanla sonra yanımıza gelip beni ilk defa görüyomuş gibi tanıştı.. Konuşurken gözlerimin içine bakıyo ama konuşmuyorken kaçamak kaçamak. Sevgilisi varken de bazen bakmamak için çabalıyo fark ediyorum ama yine bakarken yakalıyorum. Ya da sevgilisi yanındayken bile benim yanıma erkek yaklaşsa yüzü değişiyor... Annemle masamıza gelip merhaba diyor. Erkek arkadaşlarıyla samimi olunca trip atıyor. bir kere masadan kalkıp gitmişliği var sinirle.. Dengezilikte dünya markası.. Masaya geliyorum herkes selam veriyo o yarım saat sonra gözlerimi yakalayıp merhaba diyor.. Ya da bazen görmemiş gibi yapıp sonra da hoş geldin deyip el saalıyo falan.. sevgilisi var, bir mekanda rast geldik beni gördü gözlerimin içine baktı böyle ama sanki kuyuya düşmüş gibi. O an kızın elini bıraktı ama sanki refleks gibi aniden? Ne bu? İlişkisi alışkanlık bana aşık mı yoksa tamamen geçmişin bir etkisi mi.. içinde ükte kalmam mı?
Sevgilisi var beni kıskanıyor, sürekli bana bakıyor, beni görünce sevgilisinin elini bıraktı?