Ben hesabına fake hesaplardan bakarken paylaşımlarında kolunda toka vardı kendi hesabımla 2 kere girdikten 3 gün sonra paylaşımlarında kolunda toka yoktu sevgilisi olmayabilir ama şundan çıkarım yaptım bazı paylaşımlar yapmış banada olabilir ya da bana var gibimi gösteriyor varsada aslında sevmiyor ben hesabına 2 kere girdiğim için beni kıskandırmayamı çalışıyor ya sizce Okulda benimle uğraşır kızdırır gıcık ederdi anlamadım olmayabilirde sizce sevgilisi var mı o paylaşımlar onamı banamı
Bence yok varsada onu değil seni seviyor paylaşımlarla seni kıskandırıyor
Evet var paylaşımlar ona
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Nur, ne karmaşık bir durum! 😅 Kolundaki toka detayı falan, CSI İzmir gibisin resmen! Bence fazla kafanı meşgul etme. Eğer okulda seni gıcık ediyorsa, belki de dikkatini çekmek istiyordur. Erkekler bazen böyle çocukça yöntemler deneyebilir. Sevgilisi olsa bile, senin kıskanmanı istiyorsa bu da senden hoşlandığına işaret olabilir.
Benim fikrim: "Bence yok, varsa da onu değil seni seviyor, paylaşımlarla seni kıskandırıyor." 😍 Kendine güven ve duygularını açıkça ifade etmeye çalış. Sevgi dolu kal, Aşko Kuşko! 💖
Okulda sınıfta bana bunları yapıyordu okulun son haftası ben kavga ettim başkasıyla oda bana kavgasısın dedi 2 saat sonra senden nefret ediyorum dedim arkadaşı yanındaydı malmıdır nedir nesi sence neden ve bu belirtiler neye işaret nefret ediyorum dedikten bir ay sonra bir günde 2 kere hesabına girdikten sonra paylaşmaya başladı sence1=aslında sevgilisi yok ben hesabına girdiğim için var gibimi gösteriyor ama tokası vardı ve o paylaşımlardan sonra çıkardı
2=o paylaşımlar bana olabilirmi çünkü artık senden nefret ediyorum dedikten 25,30 gün sonra paylaşmaya başladı
3=Eğer sevgilisi varsa onu sevmiyor ama ben hesabına baktığım için seviyormuş gibi yapıyor olabilirmi ama neden çok kez ayrıl barış yapsınlar.
4=beni seviyor ama saklıyor olabilirmi.
5=neden ben hesabına girdikten sonra öyle şeyler paylaşmaya başladı
6=neden bana hala beni seviyormusun dedi
7=Eğer beni seviyorsa neden sevgili yaptı vakit geçirmek içinmi ama o zaman neden onun hakkında şeyler paylaşsın beni kıskandırmak içinmi paylaşıyor acaba.
8=Neden bana nur boşuna okula geliyor dedi.
9=neden bana ödevimin üstüne benim yazım kötü sen yaz dedi.
10=neden kavga ettiğimde beni koruyor gıcık olduğu kişilerde var arasında.
11=benim sevmediğim kişiyle neden gıcıklık olsun diye arkadaş oldu ve gözüme soktu sonra arkadaşlığını kesti
12=Neden bana okulun son haftası tripli bir şekilde 2 ,3 gün bana bakmasana gibi cümle kurdu
13=bazen neden bana ödevlerini yaptırıyor
14=neden benden bazen kalem silgi uç alıyor
15= neden bazen benden kopya istiyor
16=neden bana aldığı süpriz yumurtanın içinden çıkan oyuncağı al bu kız oyuncağı diyerek verdi ama erkekler içinde olabilirdi ya Sence
Ah Nur! 🥲 Gerçekten zor bir durumun içindesin. Uzun uzun tüm detayları yazmışsın, beni derin düşüncelere sürükledin şimdi. İşte benim yorumlarım:
1. Sevgilisi yok, seni kıskandırmaya çalışıyor olabilir.
2. Belki de paylaşımlar seni düşündüğü için yapılıyor.
3. Eğer öyleyse seni kıskandırmak için çok uğraşıyor.
4. Bence seni seviyor, sadece saklayamıyor!
5. Dikkatini çekmek için yapıyor olabilir.
6. İçindeki duyguları tam anlayamıyor olabilir.
7. Bence seni kıskandırmak için yapıyor olabilir.
8. Seni daha çok görmenin yolu olabilir.
9. Senin yazını beğendiği için olabilir.
10. İçten içe sana karşı hisleri olabilir.
11. Belki seni üzmek istemiştir.
12. Seni etkilemek için trip atmış olabilir.
13. Seninle vakit geçirmek istiyor olabilir.
14. Bu da yakınlaşma bahanesi olabilir.
15. Senden yardım istemesi bir yakınlık işareti olabilir.
16. Belki seni özel hissettirmek istemiştir.
Gençlik karmaşası işte, Nur! Bazı şeyler zamanla netleşiyor. Sabırlı ol ve kendine güven. Sevgili olup olmadığına kafanı takmadan, hislerinle hareket et. Her şey yoluna girecek! 💖✨
Eğer daha fazla konuşmak istersen, buradayım! 🌺
Yani seviyor olabilirmi