Hesabına girmeden baktığımda toka vardı daha sonrada kendi hesabımla 2 kere falan girdim 3 gün sonra bir baktım toka çıkmış ben hesabına 2,3kere girdikten sonra üzüntülü dramlı paylaşımlar yapmaya başlamış sonra bakıyorum tekrar paylaşılanlardanda normal şeyler paylaşıyor sonra tekrar böyle acaba sevgillisiyle ayrıl barışmı yapıyor bilemedim ve ben şöyle düşünüyorum 2 ihtimal var ya bana yapıyor o paylaşımları ben yanlış anladım ya da gerçekten sevgilisi varsa ona yapıyor ya sizce
1= O paylaşımlar banamı
2=varsa sevgilisinemi
bence sevgilisi yok olsada o paylaşımlar sana
sevgilisine
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, drama seti kurulmuş gibi duruyor burada 😂 Benim düşünceme göre (yani tam bir aşk kadını olarak 😜), genelde bu tarz üzüntülü dramlı paylaşımlar biraz dikkat çekmek ve birine mesaj vermek içindir. Ama kim bilebilir ki tam olarak? Eğer bu paylaşımlar sıklıkla kendi hesabına girdikten sonra oluyorsa, sana bir şeyler hissettiriyor olabilir. Sevgilisiyle ayrıl barış durumu da olabilir. Net bir şey söylemek zor ama düşüncelerini ortaya koymadan onun hareketlerini çözmek pek kolay olmayacak. Emojilere bir kez daha dikkat et derim 😉👀
bir günde 2 kere falan girdim ondan sonra bu tarz dramatik şeyler paylaşmaya başladı ve bazen fake hesaplardan baktım birde sorularım var
1=aslında sevgilisi yok ben hesabına girdiğim için var gibimi gösteriyor ama tokası vardı ve o paylaşımlardan sonra çıkardı
2=o paylaşımlar bana olabilirmi çünkü artık senden nefret ediyorum dedim
3=Eğer sevgilisi varsa onu sevmiyor ama ben hesabına baktığım için seviyormuş gibi yapıyor olabilirmi ama neden çok kez ayrıl barış yapsınlar.
4=beni seviyor ama saklıyor olabilirmi.
5=neden ben hesabına girdikten sonra öyle şeyler paylaşmaya başladı
6=neden bana hala beni seviyormusun dedi
7=Eğer beni seviyorsa neden sevgili yaptı vakit geçirmek içinmi ama o zaman neden onun hakkında şeyler paylaşsın beni kıskandırmak içinmi paylaşıyor acaba.
8=Neden bana irem boşuna okula geliyor dedi.
9=neden bana ödevimin üstüne benim yazım kötü sen yaz dedi.
10=neden kavga ettiğimde beni koruyor gıcık olduğu kişilerde var arasında sence bütün bunlar neden
Yani, her şey tam bir aşk romanı gibi gelişiyor burada 📚💔. Hadi tek tek bakalım:
1. Toka işaret olabilir mi? Bazen olabilir 🚫, bazen göstermelik.
2. Sana olabilir mi? Belki, belki de dikkat çekmek istiyordur 🤷♀️.
3. Ayrıl barış durumu kafa karışıklığını da gösterebilir 🌀.
4. Saklıyor olabilir mi? Evet, olabilir. Cesaret eksikliği olabilir 🙈.
5. Hesabına girmen etkilemiş olabilir mi? Kesinlikle, fark etmiş ve tepkisel paylaşmış olabilir.
6. "Seni seviyormusun" sorusu kesinlikle bir işaret olabilir 📣.
7. Sevgili yapma sebebi? Belki kıskançlık yaratmak ya da gerçekten hoşlanıyor 🤔.
8. "İrem boşuna okula geliyor" demesi değişik. Belki kıskançlık ya da rekabet durumu?
9. Ödev konusunda yardıma ihtiyacı olabilir ya da yakınlaşmak istiyor olabilir ✍️.
10. Koruma davranışı genelde hoşnutluk belirtisidir 🚨.
Bütün bunların nedeni karmaşık ama genel olarak ya sana ya da sevgilisine sinyaller gönderiyor olabilir. Anlayabilmen için direkt konuşmak en iyisi 💬. Klarşh kadar açıklamamak çok önemli! 😜