Kuzenimle arasında cinsel anlamda bir şeyler yaşamışlar tam. Olarak ne bende bilmiyorum kuzenim zaten tam bir neyse siz olsanız affeder misiniz iki gündür içki içip kapımın önünde sabahliyor sıkıldım artık.

Hadi diyelim ki alkollüydü yaptığını bilmiyordu, peki alkolü içerken ve içmeye karar verdiğinde de mi kendi değildi? O kişiyle birlikte içmeyebilir ya da alkolden ne yaptığını bilmeyecek kadar etkileniyorsa hiç alkol tüketmeyebilirdi. Bu nedenle yaptığı şeyin özrü olamaz. Yaptığı şey bir hata bile değil. Gayet bildiğin ihanet etmiş.
Sen şimdi bunu affedersen, bu gerçeği bilerek nasıl onun yüzüne bakıp canın pahasına inanacaksın? ya da bu kişinin yarın tekrar içip içip başkasıyla bunları yapmayacağını nereden bileceksin. Yol yakınken, kendi yollarınıza gidin.
Yazık utanmaz adam bilmiyorsa içmesin terbiyesiz sinirden inan ellerim titriyor. Yok öyle bir dünya kardesim iç sarhoş ol meziyetsizlik kaninda olsun arkasina sığın. Dervisin zikri ne ise fikri o derler demekki icinde varmış adi herif. Kuzen yaa her ne kadar nikah düşmüs olsa da olmaz yaa olamaz. Sen böyle bir hata yapsan affedermiydi. Kusura bakma da seviyorumun arkasına sığınıp affedersen de sende de var bir sorun derim. Pis herif bazen erkek oldugumdan UTANIYORUMMMMMM
Bir kere aldatan hep aldatir hem kuzenin o kisiyle nasıl geleceğin olabilir evlenince eve hic kiz arkadasin ya da diger kuzenlerin gelmicekmi? Ailen bunu ogrense nasıl tepki verirler ben senin yerinde olsam ne O kisiyle nede kuzenim dediğin kisiyle asla gorusmem muhattap dahi olmam
İnsan sevdiğini düşünüp de içer önüne geleni s. kmek için değil.
Cevap
37Cevap
Kuzenin tipini görsek affet veya affetme deriz aslında
Karanlıkta yaşanmış her şey yoksa o sıfatı görse birşey yapmazdı o içkili bir halde çirkin ama konuşmasıyla etkileyen kızlardan.
Koy tekmeyi gitsin. Polis cagir taciz ediyor diye. Biz niye erkeklerin kapisina gidip israr etmiyoruz. Ayip denen bisey var.
yol ver en yakından içer içer gider elbet senin kuzende tam mış yani one lan sevdiginde az gın mış mübarek
Kesinlikle sabahliyor telefonda ağlıyor sürekli okul çıkışı bekliyor her gün ikisininde canı cehenneme
yol ver sana layık degil bize kuzenin suratına tükür bagır çagır rezil et o...
herkes yerine herkez yazan bir adamın çocuklarının babası olmasını ister misin? üstelik alkol problemi var. gönder gitsin.
Başkasıyla yaşadığı şeyi affetmeyip uzun süreli ve evlilik hazırlığında ki ilişkimi bitirdim kaldı ki kuzenimle çok sorun olurdu çok sen anladın onu ama hasret, özlem ve keşkeler var sonunda iyi düşün
affetme kendi hatalı olduğunu biliyo hep ondan affettirme çabası.
Hahahahahahahaa :D
Ne affetmesi be? affedersen bu kez de bacina asılır p. venk
Ne affetcem mk yarında kardeşinle yakalarsın ona da aşkım içeceğime uyku hapı katmış der valla suçum yok der olur biter
tüm ailenle yatacak bu fırlama, içkide iyi bahane, ergenlikten sonra sökmez ama sendr bunu yedin :(
Ozru kabahatinden buyuk icip ozurmu dilenir icerek cinsel iliski yasa icerek ozrunu dile dort gun sonra ozrunude unutur yemininide
Affetme seven insan ickiliyken bile sevdigini dusunur
Affetme o zaman herkes sarhosken biseyler yasasin sonra herkes affetsin olur mu.
her defasında aynı yalanları dinlemek istiyosan affet
in aşağı ya iki gündür bekliyosa seviyodur aşk acısı zor acıdır çektirmeyin birbirirnize
Affedersen tam anlamıyla salaklik yaparsın kusura bakma ama
Bırak kaynaşsın yiyişsin gençler engel oluma mutluluklarına ahhah
affetme kuzeninle bişey yaşamış boru değil yani kuzenini de sevgililerinden uzak tut
İçsede insan her şeyi unutmaz hatırlar detayları unutur
Ne affetmesi ya sacmalama bidaha nasil guveneceksin?
Hayır affetmek söz konusu bile olamaz seven aldatmaz..
sende ona bende senın kuzenınle yatıyım affedersen bende senı affetcem de
tamamdır kanka ss aldım atarım birazdan ks'ye =/
O boku yediyse tekrar yer, affetme sakın.
Her ikisinide affetme
Bu kadar yavşaklık görmedim sevgiler
Yüzsüzlükte son nokta...
evlenmeyeceksiniz sonuçta vur tekmeyi gitsin
Her ikisinide affetme
Cocuga sans ver kuzenini sık
Affetme ag. Bizde içiyoruz milleti şiiyapmıypruz
affet de yine yapsin siz iyimisiniz ya
Haha tamam gelme yazmış yaa :)
geçmiş olsun bu gavattan sana hayır gelmez
Defol git köpek derim ben olsam
Ben olsam kuzenimi ispiriklerim hıncımı alırım