Kuzenimin başına gelenlere bakın?

Adam 18inde ilk evliliğini yaptı.1 ay geçinmeden ayrıldı. 25inde 2. evliliğini yaptı. 8 yıl çocuğu olmadı. Tedavi oldular arka arkaya iki çocukları oldu. Beyefendi imam nikahı kıymış birine. Eve getirmiş, zorla eşi ile tanıştırmış. Geçinmek zorundasın bu kuman demiş. Kadın çocukları bile bırakıp gitti haklı olarak. Mahkemede zırnık vermem çocuklar bana kalacak dedi. Mahkeme malı mülkü kadına verdi. Çocukları almadı kadın. Şu an imam nikahı muhteşem eşi de ayrılmış bizim akıllıdan. 2 çocukla malsız mülksüz kalmış ortada. Utanmadan annemden kendinden 15 yaş küçük , mümkünse bakire, kapalı, anaç , çocuklarına bakacak, sarışın, renkli gözlü , uzun boylu birini bul bana demiş. Kendi üniversite okumadığı halde üniversite okumamışta olabilir diyormuş. Ay çıldırdım. Adamı yolacam. Utanmaz arlanmaz. Hayır tipi iyi ama bu kadar densiz olunur mu ya? Kendinde olmayan şeyleri başkasından istemek beklemek? Üstelik kendi yatmadığı kadın kalmadı, evlilik olarak bile 4. olacak bu bizim bildiğimiz. Çocuklarına baktıracak genç güzel bakire arıyor hıyyyar.

Kuzenimin başına gelenlere bakın?