Erkekler kadar bayanlarda aldatıyor artık...
Sizce aldatmayan kişiler var mı?
Yoksa eğer, sizde aldatır mısınız?
Sizce aldatmayan kişiler var mı?
Yoksa eğer, sizde aldatır mısınız?
insanlar artık değişti, kimseye güven olmaz, güvendiğimiz dağlara karlar yağıyor çünkü, ondan dolayı o yapmaz, o öyle biri değil gibi ayakları bir kenarıya bırakalım, illa o yapmasa bile başkası tarafından kafaya alınır ve çokta güzel bir şekilde ''yaptırılır'' yok yani öyle yapmaz etmez şeyleri. insanlar çok alışmış kendilerini yalanlarla avutmaya, ben direk realist birisiyim. o yapar. ve başkası tarafından yaptırılmaya teşvik edilir. benim için budur.
Olaya bu kadar negatif bakmayın. Toplumda halen örfünü anenesini değerlerini kaybetmemiş kadın veya erkeklerde bulunmakta. Cahil kişilerin işlemiş olduğu bu davranışı gerçekleştirmeyen bir çok toplum üyesi bulunmaktadır.
Var tabi. Herkez aldatmaz. Ben asla aldatmam. aldatıldım ama görmezden gelmiştim.
@cndni başka caren yoktu. İlkinde biriyle yazıştıgnı ögrenince. Cok kötü kavga ettim. Küstük sonra barıştık. Ama ben yaparım dedi. Sana söz veremem. Yapmam diyemem. Bagımlılık haline geldi kız gördügümde yazışırım dedi. Agrıma gitti gitmedi degil ama sustum. Hep sustum. Ve ne zaman yazıştıgnı cok iyi biliyordum bende saklasada birşey demedim ama geceleri aglardım. Cok agrıma giderdi ama seviyordum.
yok sevgilim ama evli olsaydık birşey degiimezdi aynı şeyi yapardım
Herkes aldatmaz ama bir çok kişi aldatır.
Haksız mıyım? :)
Cevap
19Cevap
Bu biraz da karaktere bağlı. Ama her insan aldatır bence
Aldatmak hayatınızda ki insan ile yapamadığınız veya onda bulamadığınız fakat onu da kaybetmemek için kenarda bir sure tutup kendi istek ve arzularınız ile başkasi ile kendini tatmin etme duygusu. Ne kadar doğru tartışılır ama aldatmayan kalmadı..
Aldatılmış ise güvensizlik duygusu nedeniyle beraber olduğu insana güvenmez herşeti sorgular ve aldatır ilişki yürütemez tartışma vs her şeyi sorgulama telefona bakma, sonuç olarak ayrılır
Bu zamanlarda herkes birbirine kayıyor anam ipleri elinden bırakma ki aldatılma kendine önem verdiğin kadar karşındakinede önem ver ilgi göster o zaman ne aldatırsın ne aldatılırsın
80 milyonunda 80i orspu çocuğu olamaz. Hadi varsayalım ki hepsi öyle onlar ors çocuğu diye bizde mi orspu çocuğu olup aldatalım.
Bir kasadaki elmalarin hepsi çürük değildir, olamaz. Aldatmayan tabi ki vardır, herkes aldatıyor demek kolaya kaçmak olur.
gerçekten aldatmam. az mı çok mu bilmiyorum ama elbet benim gibilerde var
Bana göre aldatan insan ezik insandır. Aldatmam elimdekinin kıymetini bilirim.
Millet bıkmış aile kavramından. Herkes kendine göre bir çıkış arıyor sistemin içinde.
Herkes er ya da geç aldatır.
Sadece cinzel olarak değil gözle kafayla da.
Aldatmayanlar vardır ama iki aldatmayanı bir arada bulmak zordur
yalan yok ben sevdiğim kızı 2 karıyla grup yaparak aldattım :D
Var tabi kiii oyleleri karşımıza çıkar umarım
Bugüne kadar yapmadım yapmamda
niye aldatıyım ya o kadar basitmiyiz
Aldatmayanlar var hala
ya adam olan kadın olan aldatmaz
Aldatmayanlar vardır elbet mesela ben:dd
hayır aldatmam.
aldatmayan ya firsat bulamamistir ya da eziktir.
Hayır herkes bir değil
Herkes aldatır
Hayır aldatmam
hayır.
Hayır, herkez değil.
Hayır sis
Herkes değil
Yok öyle bir dünya..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar