Sevgiliyle sürekli konuşup görüşmek doğru mudur? Sevgiliye herşeyi anlatmak her an mesajlaşmak bıktırır mı?

Sevgilimle 9 aydır birlikteyiz. Aynı üniversitedeyiz. 9 ay boyunca her an mesajlaştık konuştuk. Okul açılıncada birbirimizi her gün gördük. Her an birlikteyiz. Artık yapcak bişey bile kalmadı sosyal bişey olarak. Aşk heyecan biticek beni artık sevmiycek ilgisi biticek diye çok korkuyorum. Çünkü daha önceki iliskimide de heyecan bitmisti. Sevgili değil arkadaş kardes gibi olmustuk sevgilimle. Bundan korkuyorum ama sevgilimde bir değişim yok. Yine hep arıyo soruyo ilgileniyo. Sadece biraz rahat davranmaya başladı. Sizce bosuna mı kuruntu yapıyorum. Herşey olması gerektigi gibi doğru bir iliskimi yaşıyoruz? Her an mesajlaşmak her adımı haber vermek herseyi sevgilime anlatmak normal mi? Yani ben sevgilime ailemle arkadaşımla yaşadığım tartışmayı bile anlatıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum :/ şimdiden teşekkür ederim
Sevgiliyle sürekli konuşup görüşmek doğru mudur? Sevgiliye herşeyi anlatmak her an mesajlaşmak bıktırır mı?